Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[IMG]http://img851.imageshack.us/img851/825/wiosnag.jpg[/IMG]
uwielbiam ten obraz Pani [FONT=Times New Roman, Times][FONT=Verdana][SIZE=2][COLOR=#000000]Joanny Sierko-Filipowskiej - Barrusiu specjalnie dla Ciebie - Wiosna:)
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT]

• Replies 884
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='[email protected]']czy piesio jest ogłaszany?cześc Igiełko[/QUOTE]
Tu jest bazarek ogłoszeniowy:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/224029-MINI-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY!!-Do-14.03.12-godz-20.00-na-2-pszczy%C5%84ski******[/url]

Ale przy ogłaszaniu najważniejsze dobre zdjęcia :-).

Posted

[quote name='[email protected]']ja robię ogłoszona więc pomyślałam że jemu też mogę pomóc dlatego czekam na odpowiedz;)[/QUOTE]
na stronie 11 post 274 są linki do stron gdzie Barry jest ogłaszany, jest też tekst do ogłoszeń. Jeżeli masz pomysł na inne strony to rób mu ogłoszenia:)

Posted

jestem:-) wróciłam wczoraj wieczorem. Wczoraj też dostałam telefon od koleżanki, która obiecała, że spróbuje "namówić" Barusia do odejścia od budy;) I wiecie co?:multi:udało się:loveu::loveu::loveu: nie tak od razu, ale wczoraj był właśnie ten dzień kiedy Barry postanowił wyruszyć na spacer:-) A było to tak: na początku oczywiście nie chciał, ale jak wszystkie psy z jego najbliższej okolicy zostały zabrane na spacer, okazało się, że plac wokół został pusty i wtedy dziewczyny podjęły próbę kolejnej rozmowy z Barusiem. Wolontariuszka wzięła dłuuugą linkę i powolutku próbowała namówić Brusia na start. Udało się, choć dziewczyny robiły to malutkimi kroczkami, żeby go nie zrazić - tak pisząc "po ludzku". Okazało się, że kiedy Barry wyszedł poza bramy schroniska, zaczął biegać:-) Wolontariuszka jest taka szczęśliwa (o nas nie mówiąc:evil_lol:), że dziś była już u mojej koleżanki z prośbą, czy ona może już zawsze Barrego wyprowadzać w niedziele:-):-):-) I to narazie tyle. Wspaniale, prawda?:-)

Posted

[quote name='nukujek']jestem:-) wróciłam wczoraj wieczorem. Wczoraj też dostałam telefon od koleżanki, która obiecała, że spróbuje "namówić" Barusia do odejścia od budy;) I wiecie co?:multi:udało się:loveu::loveu::loveu: nie tak od razu, ale wczoraj był właśnie ten dzień kiedy Barry postanowił wyruszyć na spacer:-) A było to tak: na początku oczywiście nie chciał, ale jak wszystkie psy z jego najbliższej okolicy zostały zabrane na spacer, okazało się, że plac wokół został pusty i wtedy dziewczyny podjęły próbę kolejnej rozmowy z Barusiem. Wolontariuszka wzięła dłuuugą linkę i powolutku próbowała namówić Brusia na start. Udało się, choć dziewczyny robiły to malutkimi kroczkami, żeby go nie zrazić - tak pisząc "po ludzku". Okazało się, że kiedy Barry wyszedł poza bramy schroniska, zaczął biegać:-) Wolontariuszka jest taka szczęśliwa (o nas nie mówiąc:evil_lol:), że dziś była już u mojej koleżanki z prośbą, czy ona może już zawsze Barrego wyprowadzać w niedziele:-):-):-) I to narazie tyle. Wspaniale, prawda?:-)[/QUOTE]
cudownie!!! czyli chłopak robi się spacerowy :):):) dzięki wielkie wolontariuszce, która przemówiła do Barego i wielka prośba o jeszcze plisss :):) a może jakieś zdjęcie....

Posted

ja jestem już na kawusi:) melduję się - Barus robi postępy i to bardzo fajnie, dobrze że tam w Bielskiej są tacy wolontariusze i, że schronisko nie robi problemów ze spracerami...u nas jest troszke gorzej

Posted

[quote name='storozak']Kawusia - jest:)
Dogo - jest:)
hihihi ciekawe kiedy się szef zdenerwuje:D:D:D:[/QUOTE]
nie zdenerwuje się ! ja osobiście piję dwie kawki dziennie, więc zapraszam na kawkę później, zawsze to w miłym towarzystwie bardziej smakuje :):)