Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Sabinko[/B] - Ty spamerko :mad: ;)

[B]Magda[/B] - bardzo rozsądna decyzja z odłożeniem operacji. Jest stanowczo za zimno. A w ogóle to ślepki sobie zazwyczaj świetnie radzą :) Czy Weronika o której piszesz to nie przez przypadek Weronia tu z dogo? Jeśli tak, to Ona miała u siebie na dożywotnim DT małego ślepka Czarusia.
Jest tu też na dogo cały osobny wątek poświęcony "psiakom, które widzą sercem". Postaram się zaraz wkleić tu link do tematu.

Posted

Nie mogę znaleźć tego wątku o niewidomych psiakach, po wszystkich zmianach jakie były na dogo to i tak cud, że jakiekolwiek stare wątki czasem jestem w stanie znaleźć ;)

Homerku - pysio do góry! Psiaku widzący sercem ;)

Posted

Jestem, jestem teraz ciężko jest mi tu często zaglądać! Kaskę przelałam Sabino i potwierdzenie też wysłałam. Dostałam zwrotną wiadomość że ogłoszenie zostanie zrealizowane zgodnie ze zleceniem.
Odpowiadając dalej, to tak to jest Weronia z dogo, siedzimy w schronisku razem.
Homerek ma się dobrze, od pewnego czasu wróciło mu dobre samopoczucie i na nowo jest żywym, radosnym psiakiem który nasłuchuję z które to strony nadejdą wytęsknione kroki człowiecze :)

Posted

Ja już pisałam na wątku o niewidomych pieskach o Homerze , to ten wątek :))

[url]http://www.dogomania.pl/threads/117212-Psiaki-kt%C3%B3re-widz%C4%85-sercem-przeczytaj-pierwszy-post-%29/page4[/url]

Posted

[quote name='Ra_dunia']Nie mogę znaleźć tego wątku o niewidomych psiakach, po wszystkich zmianach jakie były na dogo to i tak cud, że jakiekolwiek stare wątki czasem jestem w stanie znaleźć ;)

Homerku - pysio do góry! Psiaku widzący sercem ;)[/QUOTE]

[quote name='Magdalena Spychała']Ja już pisałam na wątku o niewidomych pieskach o Homerze , to ten wątek :))

[url]http://www.dogomania.pl/threads/117212-Psiaki-kt%C3%B3re-widz%C4%85-sercem-przeczytaj-pierwszy-post-%29/page4[/url][/QUOTE]

[quote name='Ra_dunia']Właśnie o ten mi chodziło :D A ja go nie mogłam odnaleźć.[/QUOTE]

Ten wątek nie żyje. Założyła go Charly. Można poprosić moda o przejęcie wątku.

Posted (edited)

[quote name='Magdalena Spychała']Sabino czy ogłoszenie się ukazało, wiadomo Tobie coś o tym?[/QUOTE]

Nic nie wiem, ale cioteczka Syla podobno kupuje ta gazete.

[B]Syla[/B], czy widzialas Homerka w dzisiejszym Dzienniku Zachodnim? :cool3:

Edited by Sabina02
Posted (edited)

[quote name='Sabina02']Nic nie wiem, ale cioteczka Syla podobno kupuje ta gazete.

[B]Syla[/B], czy widzialas Homerka w dzisiejszym Dzienniku Zachodnim? :cool3:[/QUOTE]

Jest ogłoszenie Homera w DZ, ale zdjęcie nieładne, jak czarno-biale, wręcz nieczytelne.Rano zrobię zdjęcie i poślę Ci na maila Sabina02.Chyba nie skasowałam PW od Ciebie.Jeszcze coś wam powiem.Ogłoszenie ok, bo tekst fajny.Zdjęcie paskudne.Jeszcze, na dodatek 7 innych psów, zdrowych, z lepszymi zdjęciami.Zawsze mowię, im mniej konkurencji, tym większe prawdopodobieństwo, że ktoś zadzwoni.Lepiej dać psa w wydaniu codziennym, już o tym pisałam.Mniej kosztuje, ale i mniej psów wtedy.Choćby i kilka razy, tak dać, ale większe prawdopodobieństwo, moim zdaniem.Ludzie prenumerują DZ, szczególnie ludzie starsi.Wiem, bo też do mnie dzwonią, w sprawie psów.

Czy ktoś może dzwonił i o Homerka pytał?

Edited by Syla
Posted

Nic mi na ten temat nie wiadomo, aby ktoś dzwonił :( Kurcze ale zdjęcia Homer miał zrobione ładne, takie właśnie też czarno białe. Fotograf przyjechał i mu parę fotek porobił, może w gazecie wyszło kiepsko? Jak zrobisz zdjęcie to prześlesz mi też Syla?

Posted

[quote name='Magdalena Spychała']Te zdjęcia ze strony 3 tego wątku są brzydkie??[/QUOTE]

Zdjęcia są bardzo ładne, ale tutaj.W gazecie Homer ma jakby wytrzeszcz oczu i jeszcze czarno-białe jest mniej czytelne, zlewa się pies z osobą obok i niedokładnie go widać.Przynajmniej takie jest moje zdanie.Zrobiłam kilka zdjęć i te najładniejsze Wam poślę.

Posted

A więc czekamy na ocieplenie ( takie bardziej wiosenne ) na operację Homera,a do tego czasu staramy się uzbierać na operację Homera tyle ile się da! Operacja nie będzie za darmo a koszt to około 2000 zł :(

Każdy to może i chce wspomóc schronisko w walce Homera o jasność podaje nr konta :

[B]Fundacja „Przytuliska u Wandy”, ul Spółdzielcza 27, 64-500 Szamotuły

numer konta Fundacji:

42109013910000000116846932

z dopiskiem: Na operację Homera ( konieczne)

Bardzo prosimy o wsparcie !!!!![/B]

Posted

Mamy czas do wiosny, napewno uda nam sie zebrac te pieniazki! :)

Trzeba zmienic tytul watka i napsiac ze zbieramy 2000 zl na operacje oczu dla Homera, czy cos w tym stylu.

Na dobry poczatek ja daje 100zl. :)

Posted (edited)

Dzwoniłam do Selengi.Zrobi cegiełkowe Allegro.Tam się zasady zmieniły i trzeba płacić, ale koszta, do zapłaty biorę na siebie.Już jej wysyłam linki tu i na FB.Będzie dobrze dziewczyny...Zmień tytuł Madziu i wpisz tam, w pierwszym poście numer konta i linka daj, na FB
[URL]http://www.facebook.com/events/277110452346873/[/URL]

Sorki Magdaleno, mało, że gaduła, to jestem, w gorącej wodzie kąpana i zanim zajrzałam, do pierwszego postu, to najpierw tutaj napisałam.Solidna dziewczyna jesteś, to muszę Ci przyznać :lol:Porozsyłać by jeszcze trzeba było.

Edited by Syla
Posted

[quote name='Syla']Dzwoniłam do Selengi.Zrobi cegiełkowe Allegro.Tam się zasady zmieniły i trzeba płacić, ale koszta, do zapłaty biorę na siebie.Już jej wysyłam linki tu i na FB.Będzie dobrze dziewczyny...Zmień tytuł Madziu i wpisz tam, w pierwszym poście numer konta i linka daj, na FB
[URL]http://www.facebook.com/events/277110452346873/[/URL]

Sorki Magdaleno, mało, że gaduła, to jestem, w gorącej wodzie kąpana i zanim zajrzałam, do pierwszego postu, to najpierw tutaj napisałam.Solidna dziewczyna jesteś, to muszę Ci przyznać :lol:Porozsyłać by jeszcze trzeba było.[/QUOTE]

Kochana!!!!!