Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Madzior.']Sabino pieniążki dotarły![/QUOTE]

Super!

Wyslalam Ci e-maila z umowa, prosze zajrzyj do skrzynki. Pieniazki trzeba wyslac do środy, bo 18 maja Homer bedzie znow w Dzienniku Zachodnim. Tym razem bedzie z lepszym, kolorowym zdjeciem. :)

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sabina02']Super!

Wyslalam Ci e-maila z umowa, prosze zajrzyj do skrzynki. Pieniazki trzeba wyslac do środy, bo 18 maja Homer bedzie znow w Dzienniku Zachodnim. Tym razem bedzie z lepszym, kolorowym zdjeciem. :)[/QUOTE]

Kurcze Sabino wyślij mi jeszcze raz tego maila bo go nie mam...

Posted

[quote name='Madzior.']Kurcze Sabino wyślij mi jeszcze raz tego maila bo go nie mam...[/QUOTE]

Moze wyslalam na jakas zla skrzynke. Prosze podaj mi swoj adres e-mailowy na PM.

Posted

Homer byl wczoraj w Dzienniku Zachodnim. Ciekawa jestem czy byl jakis odzew.

[B]Madzior[/B], czy dostalas moj e-mail i przelalas pieniazki do gazety?

[B]Syla[/B], czy masz moze wczorajszy DZ zeby nam tu wkeic fotke ogloszenia Homera? Plisss...

Posted

Sabinko,do Syli właśnie pisałam po tym jak mi napisałaś o tym ogłoszeniu,na pewno Syla wyśle mi fotkę jak wejdzie na dogo to wstawię ją tutaj,bo z tego co się orientuje to Syla DZ kupuje zawsze :):)

Posted

[quote name='Beatkaa']Sabinko,do Syli właśnie pisałam po tym jak mi napisałaś o tym ogłoszeniu,na pewno Syla wyśle mi fotkę jak wejdzie na dogo to wstawię ją tutaj,bo z tego co się orientuje to Syla DZ kupuje zawsze :):)[/QUOTE]

Super, dziekuje! :)

Posted

Tak Sabino, wpłaciłam pieniążki. I był odzew! Zadzwoniła babka z Bielska Białej i ogólnie wrażenia w porządku, chcą adoptować Homera!! Wiem że to za wcześnie na entuzjazm ale jest szansa! Teraz kwestia jest taka aby ktoś z tych okolic mógł sprawdzić Panią zainteresowaną Homerem, dziewczyny czy znacie kogoś kto mógłby przeprowadzić wizytę przed adopcyjną? Pani nie jest w stanie przyjechać po "młodego" ale jeśli okaże się że dom jest ok to zajmiemy się tym! Homer poszedłby do domku, stracili niedawno psa około 12 letniego ( raczysko) i zobaczyli Homera .. Kurcze jest szansa , ale trzeba byłoby sprawdzić domek aby nie zjechać Polskę bez większej pewności że to dobry domek! Czy znacie kogoś??

Posted

[quote name='Madzior.']Tak Sabino, wpłaciłam pieniążki. I był odzew! Zadzwoniła babka z Bielska Białej i ogólnie wrażenia w porządku, chcą adoptować Homera!! Wiem że to za wcześnie na entuzjazm ale jest szansa! Teraz kwestia jest taka aby ktoś z tych okolic mógł sprawdzić Panią zainteresowaną Homerem, dziewczyny czy znacie kogoś kto mógłby przeprowadzić wizytę przed adopcyjną? Pani nie jest w stanie przyjechać po "młodego" ale jeśli okaże się że dom jest ok to zajmiemy się tym! Homer poszedłby do domku, stracili niedawno psa około 12 letniego ( raczysko) i zobaczyli Homera .. Kurcze jest szansa , ale trzeba byłoby sprawdzić domek aby nie zjechać Polskę bez większej pewności że to dobry domek! Czy znacie kogoś??[/QUOTE]

O kurka! Lece kogos szukac!

Posted

[quote name='Sabina02']Napisalam do kilku osob z Bielska-Bialej i poprosilam o zagladniecie tutaj jesli beda w stanie nam pomoc z wizyta pa. :)[/QUOTE]

trzymam kciuki z całych sił! Musi się udać!

Posted

Hej dziewczyny, dostałam wiadomość od Sabiny02.
Niestety teraz na uczelni zaczyna mi się piekło, a na dodatek wczoraj padł mi samochód... Także mimo najszczerszych chęci nie jestem w stanie pomóc.

Ale mogę z ręką na sercu polecić którąkolwiek z poniższych osób:
[B]_bubu_, togaa, Lili8522, necianeta89[/B]

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Hej dziewczyny, dostałam wiadomość od Sabiny02.
Niestety teraz na uczelni zaczyna mi się piekło, a na dodatek wczoraj padł mi samochód... Także mimo najszczerszych chęci nie jestem w stanie pomóc.

Ale mogę z ręką na sercu polecić którąkolwiek z poniższych osób:
[B]_bubu_, togaa, Lili8522, necianeta89[/B][/QUOTE]

Dzieki wielkie! Napisalam do wszystkich tych dziewczyn PM. :)

Posted

Kochani ja nadal nie wierze ze to sie dzieje-A JEDNAK!!!!!!Rozmawiałam z pania chętną na adopcję Homera>Wydaje się byc osobą bardzo uczuciową i kochającą zweirzęta-przynajmniej takie zrobila na mnie wrazenie.Trzymajcie kciuki zeby sie udalo!!!!Mam nadzieję, że szybko uda nam sie zorganizować wizytę przedadopcyjną!!!!!

Posted

Melduję się na wątku Homera :) Super, że ma szanse na dom! Jakby "polecone osoby" nie dały rady z wizytą to ciocia Vilena z Pogotowia dla Zwierząt służy pomocą :)

Posted

[quote name='URIA']Jeśli będzie potrzeba mogę zrobić wizytę dla Homera - jestem z BB.[/QUOTE]

Dzięki Uria.Niestety mam złą wiadomość-Pani zrezygnowała z adopcji Homerka poniewaz mąż się nie zgadza:(((((((((((((((((wielka szkoda...................................z drugiej strony też baba niepowazna-mogla sie najpierw skonsultowac z mężem zanim zadzwonila i dała nam wszystkim nadzieje na lepsze jutro dla Homercia................

Posted

[quote name='KARLINADOMINIKA']Dzięki Uria.Niestety mam złą wiadomość-Pani zrezygnowała z adopcji Homerka poniewaz mąż się nie zgadza:(((((((((((((((((wielka szkoda...................................z drugiej strony też baba niepowazna-mogla sie najpierw skonsultowac z mężem zanim zadzwonila i dała nam wszystkim nadzieje na lepsze jutro dla Homercia................[/QUOTE]

Szlag by to trafil! :(

No nic, Homer ma wyrozniona Tablice i za pare tygodni znow powtorzymy goloszenie w gazecie. W koncu musi sie udac.

Dziekuje wszystkim cioteczkom, ktore zaoferowaly swoja pomoc z wizyta pa.