bianka0 Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 [quote name='danka1234']witam gacusia-hipopotama[/quote] :evil_lol:..................... No tak do Gacusia to pasuje cudownie. Quote
Murka Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 A tu przyszedł czas na rozliczenie: [B]Stan konta na 23 styczeń wynosił +2486,40 zł Wpłaty:[/B] +60 zł p.Czesława +30 zł p.Anna [B]Razem: +2576,40 zł[/B] [B]Koszty:[/B] -300 zł hotelowanie -7,50 zł odrobaczenie [B]Razem: -307,50 zł [/B] +2576,40 zł - 307,50 zł = +2268,90 zł [COLOR=#ff0000][B]Stan konta na 22 luty wynosi +2268,90 zł.[/B][/COLOR] Quote
bianka0 Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 Oj Gacuś, Gacuś. Ty łobuzie przejadasz domowe przetwory w zastraszającym tempie. Żebyś chociaż podziękować draniu umiał, a nie z zębami do mnie :mad: Quote
danka1234 Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 No to ładnie,na dietę hipopotama za takie zachowanie. Quote
jotpeg Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='Ra_dunia']to ja jestem konesrka. Mi sie Gacucha caly czas niezmiernie podoba :) Mam nadzieje, ze sie ktos niezapsiony wreszcie i dla niego znajdzie ;)[/QUOTE] podglądam ten watek od dłuższego czasu i też uważam, że on jest świetny. mam słabość do takich niskopodwoziowców z charakterkiem:loveu::loveu: cudo, nie pies!!! Quote
danka1234 Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Cudo nie pies-z takim tytułem powinnyśmy puścić następne ogłoszenia. Quote
bianka0 Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 [quote name='jotpeg'] cudo, nie pies!!![/QUOTE] Dziękuję :lol: W przypadku Gacusia takie słowa są mi potrzebne :evil_lol: A pomysł do następnych ogłoszeń niezły. ,,Facet z charyzmą" nie wypalił :shake: Quote
Murka Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 A ja dziś miałam znów telefon w sprawie Gacka :crazyeye: Ale niestety i tym razem niewypał, bo jak trochę opowiedziałam o Gacku to pani zrezygnowała, ponieważ szuka psiaka głównie jako towarzysza zabaw dla swojego robrykanego pieska (mimo, że ma 7 lat uwielbia się bawić). Gacek zapewne zgodziłby się z drugim chłopakiem jakby go miał pod pantoflem :diabloti: ale towarzysz do zabaw z niego żaden :shake: Poza tym to 4-te piętro bez windy, więc raczej nie na Gaculkowe łapki... Quote
danka1234 Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Najważniejsze ze są jakieś telefony,w końcu kiedyś musi trafić sie domek odpowiedni dla Gacusia. Quote
eloise Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 a ja powtórzę- widziałam kolna Gacusia na warszawskich Kabatach, więc i na Gacka przyjdzie pora :) Quote
jotpeg Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 [quote name='danka1234']Cudo nie pies-z takim tytułem powinnyśmy puścić następne ogłoszenia.[/QUOTE] ja bym spróbowała. ja tam lubię wszystkie zwierzaki, to jasne, ale na przykład "słitaśnych" kudłatków itp. bym nie chciala, tylko taką paszczę z uszami jak ma :loveu: Gacuś. a okreslenie Hani "hipopotam" trafne :lol: a on i tak mi się podoba, a przecież nie jestem jakaś oryginalna/ekcentryczna, nie sądze! :evil_lol: Quote
bianka0 Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 Mimo wszystko bardzo się cieszę że o Gacusia pytają. Gacuś z tuszy i charakteru jest bardzo podobny do mojego Maluszka. Potrafi też warknąć na obcą osobę kiedy ta za szybko się z nim spoufala. Łapeczki też ma takie powykrzywiane jak starodawna wanna i brzuszkiem prawie sunie po ziemi. Ale psy to wielka niespodzianka, Maluszek bardzo lubi młode tymczsiki i bawi się z nimi do upadłego. Jak ma dosyć to wtedy przywołuje je do porządku. A po schodach zapitala jak wielkokalibrowa torpeda. :evil_lol: Quote
danka1234 Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Bo mój ulubieniec nie dość ze śliczny i kochany to jeszcze bardzo mądry jest. Quote
bianka0 Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 [quote name='danka1234']Bo mój ulubieniec nie dość ze śliczny i kochany to jeszcze bardzo mądry jest.[/QUOTE] Ale za to humorzasty jest ten hipopotam :p Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 bianko, kiedy kolejny bazarek na Gacusia? Już się nie mogę żurawiny doczekać... :) Quote
danka1234 Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Oby Gacuś poszedł wreszcie do domu i nie przejadł kolejnego bazarku,niechby inny psiaczek zajął jego miejsce. Quote
bianka0 Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 [quote name='Jelena Muklanowiczówna']bianko, kiedy kolejny bazarek na Gacusia? Już się nie mogę żurawiny doczekać... :)[/QUOTE] Jeleno, chyba przed świętami nie zdążę, zresztą nie ma sensu dublować bazarków z przetworami ( jakaś dziewczyna go szykuje). Ale będę pod koniec tygodnia wznawiała allegro dla staruszek od siekowej z żurawiną to wstawię tutaj link do aukcji. Quote
yunona Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Odwiedzam Gacusia po dłuższej nieobecności :). Jemu tam jest dobrze i nigdzie się biduś nie chce wybrać ;). Odzew na ogłoszenia jest, więc pozostaje ogłaszać cierpliwie i czekać na tego "amatora kwaśnych jabłek". Gacuniu nie daj się :loveu: , ściskanko :diabloti: Quote
danka1234 Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 [quote name='bianka0']Gacek do domu !!!!!![/QUOTE] I to już.. Quote
bianka0 Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 [quote name='danka1234']I to już..[/QUOTE] Gacusiu kochany idź do domu, potrzebuję tego miejsca dla suczki w wielkiej potrzebie. Nie mam gdzie jej umieścić. Bardzo cię Gacusiu proszę :modla: Quote
jotpeg Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 [quote name='yunona']Odzew na ogłoszenia jest, więc pozostaje ogłaszać cierpliwie i czekać na tego "amatora kwaśnych jabłek". Gacuniu nie daj się :loveu: [/QUOTE] a tam zaraz kwaśnych :evil_lol: Gacuś jest wyjątkowy, to i dom musi być wyjątkowy :multi: Quote
bianka0 Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 [quote name='jotpeg']a tam zaraz kwaśnych :evil_lol: Gacuś jest wyjątkowy, to i dom musi być wyjątkowy :multi:[/QUOTE] No właśnie o to chodzi, amatorzy kwaśnych jabłek są właśnie wyjątkowi :p Quote
Recommended Posts