Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

A tu przyszedł czas na rozliczenie:

[B]Stan konta na 23 styczeń wynosił +2486,40 zł
Wpłaty:[/B]
+60 zł p.Czesława
+30 zł p.Anna
[B]Razem: +2576,40 zł[/B]

[B]Koszty:[/B]
-300 zł hotelowanie
-7,50 zł odrobaczenie
[B]Razem: -307,50 zł [/B]

+2576,40 zł - 307,50 zł = +2268,90 zł
[COLOR=#ff0000][B]Stan konta na 22 luty wynosi +2268,90 zł.[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Ra_dunia']to ja jestem konesrka. Mi sie Gacucha caly czas niezmiernie podoba :)
Mam nadzieje, ze sie ktos niezapsiony wreszcie i dla niego znajdzie ;)[/QUOTE]

podglądam ten watek od dłuższego czasu i też uważam, że on jest świetny.
mam słabość do takich niskopodwoziowców z charakterkiem:loveu::loveu:
cudo, nie pies!!!

Posted

[quote name='jotpeg']
cudo, nie pies!!![/QUOTE]

Dziękuję :lol:

W przypadku Gacusia takie słowa są mi potrzebne :evil_lol:

A pomysł do następnych ogłoszeń niezły. ,,Facet z charyzmą" nie wypalił :shake:

Posted

A ja dziś miałam znów telefon w sprawie Gacka :crazyeye:
Ale niestety i tym razem niewypał, bo jak trochę opowiedziałam o Gacku to pani zrezygnowała, ponieważ szuka psiaka głównie jako towarzysza zabaw dla swojego robrykanego pieska (mimo, że ma 7 lat uwielbia się bawić). Gacek zapewne zgodziłby się z drugim chłopakiem jakby go miał pod pantoflem :diabloti: ale towarzysz do zabaw z niego żaden :shake:
Poza tym to 4-te piętro bez windy, więc raczej nie na Gaculkowe łapki...

Posted

[quote name='danka1234']Cudo nie pies-z takim tytułem powinnyśmy puścić następne ogłoszenia.[/QUOTE]
ja bym spróbowała.
ja tam lubię wszystkie zwierzaki, to jasne, ale na przykład "słitaśnych" kudłatków itp. bym nie chciala, tylko taką paszczę z uszami jak ma :loveu: Gacuś.
a okreslenie Hani "hipopotam" trafne :lol:
a on i tak mi się podoba, a przecież nie jestem jakaś oryginalna/ekcentryczna, nie sądze! :evil_lol:

Posted

Mimo wszystko bardzo się cieszę że o Gacusia pytają.
Gacuś z tuszy i charakteru jest bardzo podobny do mojego Maluszka. Potrafi też warknąć na obcą osobę kiedy ta za szybko się z nim spoufala. Łapeczki też ma takie powykrzywiane jak starodawna wanna i brzuszkiem prawie sunie po ziemi. Ale psy to wielka niespodzianka, Maluszek bardzo lubi młode tymczsiki i bawi się z nimi do upadłego. Jak ma dosyć to wtedy przywołuje je do porządku. A po schodach zapitala jak wielkokalibrowa torpeda. :evil_lol:

Posted

[quote name='Jelena Muklanowiczówna']bianko,
kiedy kolejny bazarek na Gacusia? Już się nie mogę żurawiny doczekać... :)[/QUOTE]

Jeleno, chyba przed świętami nie zdążę, zresztą nie ma sensu dublować bazarków z przetworami ( jakaś dziewczyna go szykuje). Ale będę pod koniec tygodnia wznawiała allegro dla staruszek od siekowej z żurawiną to wstawię tutaj link do aukcji.

• 2 weeks later...
Posted

Odwiedzam Gacusia po dłuższej nieobecności :). Jemu tam jest dobrze i nigdzie się biduś nie chce wybrać ;). Odzew na ogłoszenia jest, więc pozostaje ogłaszać cierpliwie i czekać na tego "amatora kwaśnych jabłek". Gacuniu nie daj się :loveu: , ściskanko :diabloti:

Posted

[quote name='danka1234']I to już..[/QUOTE]
Gacusiu kochany idź do domu, potrzebuję tego miejsca dla suczki w wielkiej potrzebie. Nie mam gdzie jej umieścić.
Bardzo cię Gacusiu proszę :modla:

Posted

[quote name='yunona']Odzew na ogłoszenia jest, więc pozostaje ogłaszać cierpliwie i czekać na tego "amatora kwaśnych jabłek". Gacuniu nie daj się :loveu: [/QUOTE]
a tam zaraz kwaśnych :evil_lol: Gacuś jest wyjątkowy, to i dom musi być wyjątkowy :multi:

Posted

[quote name='jotpeg']a tam zaraz kwaśnych :evil_lol: Gacuś jest wyjątkowy, to i dom musi być wyjątkowy :multi:[/QUOTE]

No właśnie o to chodzi, amatorzy kwaśnych jabłek są właśnie wyjątkowi :p