juliaikamil Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 piękny jest, wierze, że staruszce też się uda... Quote
margoth137 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 jaki przystojniak, cudny:) Musi się udać staruszcze, niech chociaż na starość ma opiekę i godne warunki:( Quote
arim Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 a jak wygląda sytuacja z kasą dla staruszki?Jest jakaś szansa? Quote
malicja Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 zadeklarowalam pare stron temu wplate na Latka, ale w miedzyczasie doczytalam, ze udalo sie na niego uzbierac, hurra!! tak wiec wyslalam 3 dyszki dla Staruszki. Quote
Biafra Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 [quote name='malicja']zadeklarowalam pare stron temu wplate na Latka, ale w miedzyczasie doczytalam, ze udalo sie na niego uzbierac, hurra!! tak wiec wyslalam 3 dyszki dla Staruszki.[/QUOTE] Bardzo dziękuję :multi: Zbiórka na staruszkę bardzo mocno kuleje :shake: Quote
Jo37 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Może potrzebny jest dla niej oddzielny wątek? Quote
ewu Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 [quote name='Jo37']Może potrzebny jest dla niej oddzielny wątek?[/QUOTE] Koniecznie... Ja też dorzucę . Może allegro cegiełkowe jej zrobić. Allegro coś pobiera ale cegiełki schodzą szybko, ludzie chętnie kupują i często płacą kartą. Potrzebne zdjęcia konisi i wzruszający tekst. Potem tylko rozsyłać.... Quote
panbazyl Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 podrzuce tylko. Ciesze się że juz jeden szczęśliwy, i jaki piekny :) A co ze starsza panią? Quote
arim Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 to ja dam 20zł na staruszkę,skoro jest jakaś szansa. Quote
aPerfectDrug Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Czy dla tej klaczki wpłata ma być zrobiona na to samo konto co dla kucyka? Quote
3 x Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='aPerfectDrug']Czy dla tej klaczki wpłata ma być zrobiona na to samo konto co dla kucyka?[/QUOTE] tak, na konto fundacji podane w pierwszym poście tylko z dopiskiem, ze dla staruszki Quote
aPerfectDrug Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='3 x']tak, na konto fundacji podane w pierwszym poście tylko z dopiskiem, ze dla staruszki[/QUOTE] Dzięki. Poszła wpłata. Mam nadzieję, że się uda ją też wykupić. Quote
ewu Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Posłałam babuni 50 zł na konto Łatka. Trzymaj się kochana:) Quote
kasiapsiaki Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Biafra']Przedstawiamy się :loveu: [IMG]http://www.zwierzeniejestrzecza.org.pl/zdjeciadododania/zwierzeta/huculP5.jpg[/IMG] [IMG]http://www.zwierzeniejestrzecza.org.pl/zdjeciadododania/zwierzeta/huculP6.jpg[/IMG] [IMG]http://www.zwierzeniejestrzecza.org.pl/zdjeciadododania/zwierzeta/huculP7.jpg[/IMG] Mimo grubej i zimowej puchatej sierści udało się go doczyścić. Na razie jest na osobnym wybiegu, bo stado by go stratowało. Jak zobaczył przestrzeń to biegał, biegał i fikał , mało nóg nie pogubił :shake: Biedaczek od urodzenia nie miał się gdzie rozpędzić ani pohasać :-( Teraz bedzie szalał ile tylko ma ochotę :lol: Bardzo dziękuję wszystkim , którzy mu pomogli. Babcia-staruszka chyba nie bedzie miała tyle szczęścia co on, bo zainteresowanie nią jest niewielkie :placz:[/QUOTE] łzy mi płyną ze szczęścia...uratowany!!szczęśliwy!!dzięki Biafro!ale co będzie ze staruszką... Quote
Szarotka Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Ja tez wplace, ale musze poczekac az pieniadze wplyna na konto. Quote
margoth137 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Łatek na fotce nr 3 to wygląda jak taki konik z bajki:) Quote
margoth137 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 czy wiadomo coś w sprawie staruszki:(? Quote
Recommended Posts