Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 167
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Betbet napisał(a):
Charly nie, chodzi o Munia z naszego gdańskiego zoologa na Matarni. Chłopaka doleczyć nie możemy, dziś znowu wet był i majątek:/

biedne te świniaki strasznie

• 2 weeks later...
Posted

Poszly pieniazki,nie duzo:oops:dla Adasia, ale w marcu jak bede wysylac deklaracje to znow cos wplace.:lol:
Trzymam kciuki za malego,ciagle zagladam ,ale nie zawsze pisze.

Posted

Adaś już po zabiegu, w przyszłym tygodniu podjadę do Pani Lidii i przekażę jej pieniążki.
Jak będę znała jakieś szczegóły dot. samopoczucia Adasia, to Was oczywiście powiadomię;)
Dziękuję wszystkim za pomoc i zainteresowanie!

• 2 weeks later...
Posted

Byłam dzisiaj (w końcu!) u Adasia. Nasz Adaś to teraz Bingo
Pies ma się dobrze. Zabieg przebiegł pomyślnie, został wykastrowany, miał czyszczone i wyrywane (w sumie 4) zęby, bo były w bardzo złym stanie, więc na pewno czuł dyskomfort. Nasz staruszek przytył - podobno bardzo chętnie je
Przekazałam pieniążki od Was - w sumie 217 złotych. Od siebie kupiłam karmę.
Serdecznie wszystkim dziękuję za pomoc (finansową i moralną) i obecność na wątku!
Żeby nie pozostać gołosłowną - mam fakturę od weta na łączną kwotę 402 złotych. Jak dorwę się do jakiegoś skanera (prawdopodobnie w piątek), to wstawię ją na wątek.
Zrobiłam parę fotek, ale niestety tylko w pozycji leżącej...zresztą, on podobno generalnie bardzo dużo "odpoczywa"...;-)

Uploaded with ImageShack.us