Agula99 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 (edited) Nutka, to bardzo radosna, około roczna suczka, która przez kilka dni błąkała się wśród bloków, szukając jedzenia i starając się zaprzyjaźnić z blokowymi psiakami. Jednak ludzie nie bardzo się nią interesowali, mimo że widzieli jak mała śpi na zimnej ziemi, w kąciku. Tylko jedna pani dokarmiała ją, ale w końcu postanowiła zawiadomić miejscową weterynarz i takim sposobem sunia trafiła do naszego przytuliska. Mimo, że została skrzywdzona, jest bardzo wesoła, lgnie do ludzi i innych psów, bardzo ruchliwa i skoczna, lubi się głaskać i przytulać. Szukamy dla Nutki super domku i kogoś kto pokocha jej radosne usposobienie i odrobinę szaleństwa :loveu: Nutka przebywa w przytulisku "Cztery łapy" w Boguchwale koło Rzeszowa. Numer kontaktowy: Agata: 797297201 lub email: [email protected] A oto Nutka: Edited January 19, 2012 by Agula99 Quote
Agula99 Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 I jeszcze kilka fotek Nutki, żywego sreberka które się kręci, wierci, zdjęć nie znosi ;) Quote
Gapka Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 cudna Nutka,dobrze,że już u Was bo po tym Sylwestrze nie wiadomo gdzie by już była...? Quote
pomóżpomagać Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Taka słodka z niej psinka! Dobrze, że znalazła sie taka osoba która powiadomiła wet i mała nie musi już spać na gołej ziemi. Ale jej zimno musiało być:( Gapka napisał(a):cudna Nutka,dobrze,że już u Was bo po tym Sylwestrze nie wiadomo gdzie by już była...? No właśnie, co te biedne psiaki muszą w tą noc przejść. Nasza Zmywik nie miała tyle szczęścia, nadal gdzieś się pląta a jest taka strachliwa :(:( Quote
barb Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 wtatara napisał(a):pyszczek jak wegielek- Jestem na zaproszenie z innych boguchwalskich watków. Przesympatyczna psinka. Quote
Becia66 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Agula napisz cos o niej więcej w pierwszym poście, przypuszczalny wiek, stosunek do innych psów. Czy ona z kimś biega po wybiegu czy jest zamknięta ? Przypuszczam że siedzi w boksie Koksika. Quote
Agula99 Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Beciu, ja w sumie też mało o niej wiem, ale napisałam że ma tak rok, bo jak ją złapałam to byłam od razu u Justyny i ona tak ją oceniła, że ma około roczku, bo ząbki bardzo ładne! Sunia bardzo lgnie do psiaków, z Pako jak zwykle nie ma problemów, z Kają też ładnie szła na spacerku, ale ja trzymałam Kajkę na odległość (mniemam że poczęstowałaby ją zębami), Brutus ujada na nią jak wściekły, ale ona sobie nic z tego nie robi! Reszta też, czyli Sonia i Dingo, Dingo to na wszystkich. Bo jak nie widzi, to pewnie lepiej obszczekać. Nutka siedzi u Koksika, no i tak, jest zamknięta, bo teraz tyle psów, a rzadko któryś z innym się zgadza, ale ona bardzo towarzyska, jeszcze pod blokiem jak ją łapałam to ona miliła się do takiego pieska. No i jest odpchlona, bo pchełki po niej wędrowały. Tyle wiem :) Quote
Agula99 Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 wtatara napisał(a):pyszczek jak wegielek- Mówiłam, że śliczna, kochana :loveu::lol::loveu: Quote
barb Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Agula99 napisał(a): Sunia bardzo lgnie do psiaków... ...jeszcze pod blokiem jak ją łapałam to ona miliła się do takiego pieska. Agula czy ona aby nie w ciązy? Czy mozliwe byłoby zrobienie jej USG ? Quote
Agula99 Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 barb napisał(a):Agula czy ona aby nie w ciązy? Czy mozliwe byłoby zrobienie jej USG ? Nie wiem, na ciążę to ona nie wygląda, cieczki też nie ma, bo Justyna sprawdzała. Może ktoś się jej pozbył, no bo...no bo wiadomo jak to jest, coś komuś przeszkadza, to najlepiej się pozbyć, wywiezie pod bloki, bo tam na pewno ktoś przygarnie, a to guzik prawda!! Pamiętacie tego naszego czarnuszka z pod bloku, a propo tego samego!!!! Też się tam błąkał, skąd się wziął??? Nie wiadomo, A Czaruś taki śliczny przecież był!! No i ma super domek! :) Quote
karolciasz28 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Czyli można ogłaszać? Agula czyli na smyczy też ładnie chodzi? Quote
Agula99 Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Ogłaszać, ogłaszać!!! Możecie na mnie! Na smyczce to ona się kręci na okrągło!!! Ale to kwestia popracowania z nią i będzie ładnie chodziła. Ja dziś byłam z nią, z Pako i Kają, to Nutka ciągle ich zaczepiała, kręciła się :) strasznie ruchliwa, takie biegania odchodzą z Pakusiem, że hej, strasznie biedulka płacze jak się ją zamknie i trzeba iść, no ale co tu może człowiek zrobić??? Strasznie lgnie do innych psiaków, podskakuje, cieszy się, zaczepia!! Fajna sunieczka!!! :) Quote
Agula99 Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 U Nutki też widzę zero odwiedzin i zainteresowania :( czy ktoś zrobi jej ogłoszenia??? Bidulka tam siedzi i płacze w zamknięciu. Bardzo żywiołowa suczka, do rany przyłóż, przesympatyczna, gania z Pakusiem i Kają :) Quote
figa33 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 ma teraz przynajmniej bezpieczne schronienie i pełną miskę ...ech.. Quote
Agula99 Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Kobitki, proszę bardzo o szybkie ogłoszenia!!!! Ostatnio wisiało u nas ogłoszenie, że zaginął młody piesek, właśnie taki jak Nutka, czarny z krawatką, zadzwoniłam żeby się upewnić, ale okazało się że już się znalazł, czyli to nie Nutka :) Quote
Agula99 Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 figa33 napisał(a):wezmę się za małą :lol: Dzięi Figo, działajmy, działajmy, bo ona bardzo adopcyjna, fajna, miła, możesz opisywać co chcesz, co dzieci, do zwierząt, ruchliwa, skokliwa, na serio super, super sunia, szkoda mi jej, bo taki mały dzik z niej jak tak ciągle siedzi zamknięta. Quote
figa33 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 mała , kontaktowa , wesoła , towarzyska Nutka ! i dla ciebie psinko domek się znajdzie Quote
karolciasz28 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Ciotki sklejcie mi jakiś tekst bo ja w tym nie jestem dobra, a jeszcze dzisiaj ją ogłoszę. Nutka prosi!;) Quote
Roszpunka Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Jestem u ślicznej nutki :) Fajna sunieczka, powinna raz dwa do domku trafić :) Quote
karolciasz28 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Cioteczek nie ma to wykorzystam to co mam.;) Biorę się za ogłoszenia. Quote
Recommended Posts