Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Becia66']Agula powiedz koleżance żeby sprawiła Nutce adresatkę i to jak najszybciej. Mam uraz na tym punkcie.[/QUOTE]
Oczywiście że jej o tym mówiłam, ja tez mam na tym punkcie hopla, ale ona też o tym wiedziała, mówiła że jej kot też taką miał :)

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

[quote name='majuska']Super wieści, cieszę się bardzo!!!!:multi::multi:

Czy Siekowa zrobila juz ogloszenia dla Nutki ? Jesli nie to trzeba wstrzymać !

Edited by barb
Posted

[quote name='figa33']
poczekam do wieczora i podmienię allegro :lol::lol:[/QUOTE]

Figuniu koniecznie na Ozziego bo on chyba nie ma, a to takie kochane psisko że domek na już potrzebny. Dzięki :loveu:

Posted

dla Ozziego , jasne :lol:
jejciu , a tu zima jednak przyszła , co może nie jest takie dziwne w styczniu , ale jednak szkoda ..., chyba tylko dla dzieci w czasie ferii fajnie ...

Posted

Dostałam rano smska od Ani. Nutka bardzo ładnie przespała całą noc, była rano na spacerku i jest grzeczna. Fajnie, jak na razie jest dobrze, najbardziej się stresuję jak to będzie, kiedy trzeba będzie ją zostawić w domu samą....

Posted

[quote name='Agula99']Dostałam rano smska od Ani. Nutka bardzo ładnie przespała całą noc, była rano na spacerku i jest grzeczna. Fajnie, jak na razie jest dobrze,
:multi:

...najbardziej się stresuję jak to będzie, kiedy trzeba będzie ją zostawić w domu samą....

A na jak długo Nutka będzie zostawać sama ?

Posted

Tego to już nie wiem, Ania w sumie nie mówiła, bo ona ma różne godziny pracy a teraz coś tam remontuje itd itp, no nic zobaczymy jak minie jutrzejszy dzień!

Posted

[quote name='Becia66']może akurat dobrze minie. Cieszy mnie że w nocy nie wojowała , przyawyczai się malutka powoli do wszystkiego.[/QUOTE]
Oby, oby!!!! :) bo przynajmniej ma już ciepłe, ludzi a nie tylko boks, ciemno, zimno.

Posted

[quote name='karolciasz28']Uff to dobrze. :)
Pani Ania obiecała przesłać fotki:multi:[/QUOTE]
Ja tam się zaraz dopytam pani Ani, w jakie ty konszachty z nią weszłaś ;)

Posted

[quote name='Agula99']Ja tam się zaraz dopytam pani Ani, w jakie ty konszachty z nią weszłaś ;)[/QUOTE]
Agula o co Ty mnie podejrzewasz?:cool3::evil_lol: Pani Ania jest bardzo fajną kobietą, dobrze nam się rozmawia i tak sobie mailujemy;).