Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 168
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

barb napisał(a):
I zaprasza żeby ja zobaczyć na tablicy z czerwonym serduchem orkiestry. :loveu:

A gdzie jest ten link??? Barb, podeślij, bo mi się szukać nie chce :)

Posted

Agula99 napisał(a):
A gdzie jest ten link??? Barb, podeślij, bo mi się szukać nie chce :)

Jak Ci podeślę link to sie otworzy ogłoszenie i wyróżnienia nie będzie widać.

Wejdź na tablica.pl ; wybierz podkarpackie - Rzeszów i zwierzęta. Wtedy jest efekt - cala trojka z serduchami.

Posted

Nutka to jest normalnie słodzizna!! Żeby tak znalazła szybko domek. Dziś jak rozmawiałam z Justyną wspomniałam że Nutką ostatnio coś się Pakuś za bardzo interesował, a i dziś Ozi ją obwąchiwał. Nie wiadomo więc czy nie będzie miała cieczki, więc w planie jest sterylka, Magda mówiła, że przetrzyma ją te dziesięć dni. Ale fajnie było by, żeby jak najszybciej był super domek, to już można było by to wszystko w domku zrobić, bez stresu zabierania jej do domu i oddawania, no ale wiadomo jak to jest. Jutro Justyna ją oglądnie, to zobaczymy co z tego wyniknie.

Posted

Super allegro Figuś!!!! Jak zwykle zresztą, mam tylko jedną prośbę, ogólnie to piszę do tych ciotek które robią ogłoszenia! Nie piszcie, że nie wydajmy do bud i na łańcuchy!!! bo to jest taka drobna podpowiedź dla potencjalnych domków, które nie do końca mogą być dobre, a ktoś może nam kit wciskać, przekonywać, że nieee, nigdy w życiu, tylko domek, jaka buda, jaki kojec, jaki łańcuch!!! A jak ktoś tego nie wie, to jednak w rozmowie dużo można się dowiedzieć i ktoś przez przypadek może puścić farbę, a tak on już wie na co się nastawić a my nie!!!
Dlatego proszę na przyszłość, NIE PISZCIE O TYM W OGŁOSZENIACH!!!!!! :)

Posted

Nutka została odwiedzona dziś przez panią, która pisała do Karolci i która okazała się moją koleżanką z Liceum. Jednak nic do końca nie ustaliłyśmy, więc ciągle czekamy :)

Posted

Tak, Nutka już się z tych zdjęć spodobała które wysłałaś, no ale jej szaleństwo spowodowało niepewność. Zobaczymy, zobaczymy :) A jak nie to dalej poszukamy :)