Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agucha, ja go ogłaszałam z takim tekstem. Jest jaki jest, talentów nie mam, a ściubole te ogłoszenia chyba sama.

Tin tin to ok 3 letni miks pinczerka.Jak w tej rasie jest początkowo nieufny i trochę szczekliwy.
przebywa w schronisku w Jastrzębiu Zdroju.Ciężko mu przetrwać w schronisku.
Szukamy dla niego odpowiedzialnego domu. Pies jest wykastrowany.
Kontakt monika 507176898
schronisko - 519058615

Posted

[quote name='Agucha']Czy Tinek ma jakiś ładny tekst do ogłoszeń?[/QUOTE]

Napisałam i przeredagowałam kilka słów; jak nie teraz, to może innym razem przyda się ten tekst :)

"Tin-tin to niewielkich rozmiarów (4-5kg) piesek w typie pinczera. Ma około 3 lat. Z natury jest troszkę nieufny i lękliwy, a jednocześnie pełen energii i spragniony kontaktu z człowiekiem, przez co bardzo ciężko znosi pobyt w schronisku - to dla niego trudna i stresująca sytuacja. Piesek jest wykastrowany, przebywa w schronisku w Jastrzębiu Zdroju. Potrzebuje pilnie ciepłego i odpowiedzialnego domu.

Tinek bardzo chciałby być czyimś najlepszym i najwierniejszym przyjacielem. Czy ktoś kiedykolwiek da mu na to szansę?"

A na nowych zdjęciach Tinek wygląda cudownie! Myślę, że można wymienić w ogłoszeniach część tych zimowych na te, bo wygląda na nich bardzo słodko. :)

Posted

Ciężko mu zrobić zdjęcia bo to pies w ciąglym ruchu :) Dorobie ale poprosze o dorobienie bo mi sie znów mało co udalo zrobić. ;)
Ale pobiegalismy trochę. Jak się wchodzi do budynku to nie da się przejść koło niego bo on skacze najwyżej do góry żeby go zauważyć i zabrać, taka pileczka hop w góre hop w góre.

i jeszcze jedno z szaleństw na trawie

Posted

szafra napisał(a):
Tinek się zmienił, wypiękniał, przytył i zmężniał.
Dziewczyny dziś pytały czy to aby na pewno on :cool3::evil_lol:.

Tinek promienieje! :)

Na drugim zdjęciu, to wygląda prawie jak doberman, a nie piesek ważący 5 kg:evil_lol:

Posted

monika55 napisał(a):
Bo to podobno jedna rodzina - pinczery i dobki.

Zauważyłam, że zniknęły ostatnie dwa posty podnoszące wątek.. nie można tego robić na dogomanii czy to jakiś zbieg okoliczności?