Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

shanti napisał(a):
Ja bym poprawiła wagę na około 5 kilo. To jednak nie ratlerek.;)
Jeśli można jeszcze dopisać, że mimo iż wystraszony i niepewny nie jest ani trochę agresywny.

Oj, miało być ok. 4-5kg :lol:
Zapatrzyłam się chyba na wiek. Już poprawiam :)

Posted

Ryczeć mi się chce jak go widzę. :-(

To moja Tina i jej braciszek w schronie rok 2008, Wielka Sobota

A to Tinuśka teraz

Na bank to jest on. Zachowanie i charakter też podobne.

Posted

Wtedy gdy brałam Tinę schronisko prowadził grabarz. Na szczeniaki nie pisało się adopcji. Wzięłam ją ot tak, na piękne oczy, bez szczepień. Przypuszczam że z nim było tak samo.

Pamietam że wtedy pracownik mówił że znalazł nad pobliskim stawem worek, a w nim właśnie te dwa szczeniaki. Podobno ktoś je próbował utopić. Za tym przemawia fakt że Tina do dziś panicznie boi się wody. Nawet z miski pije wyciągnięta jak struna, żeby tylko stać jak najdalej.

Posted

Mam nadzieję że po kastracji się troszkę wyciszy i uspokoi. Jego reakcja na inne samce, no cóż też nic ciekawego.:shake:
Ale psiak dla ludzi kochany, przytulaśny i całuśny. Czyściutki i na pewno domowy.

Posted

Łażą po schronisku takie paniusie i wybrzydzają. Jak już pies do mieszkania to jakoś musi wyglądać. Czarny-nie, bo mu zaraz pyszczek posiwieje i będzie brzydki. To na fakcie:angryy: