monika55 Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Jak musi być mu zimno. Aż mi się cos robi. Quote
Mona1991 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Witam piękną mordeczkę! Podnoszę! Do domu kochany! Quote
shanti Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Nawet tam gdzie jest Tinek woda wczoraj zamarzła w wężu. A to najcieplejsze pomieszczenie w schronisku. Ręce opadają. Quote
monika55 Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Cała nadzieja w ciepłej budce i kocykach. Quote
szafra Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 monika55 napisał(a):Cała nadzieja w ciepłej budce i kocykach. Prawda.... Quote
Agucha Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Możecie powiedzieć o Tinku coś więcej? :) Przydałoby się uzupełnić jego profil na mikrusach ;) Quote
monika55 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 A co w schronisku zaobserwować mozna. Walka o przetrwanie w te mrozy. Quote
shanti Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Do dzieci nie wiemy, do kotów nie wiemy, psów nie toleruje, suczki niektóre tak, bardzo niepewny i stresogenny, potrzebuje kogoś ogromnie łagodnego i cierpliwego. Quote
Agucha Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 shanti napisał(a):Do dzieci nie wiemy, do kotów nie wiemy, psów nie toleruje, suczki niektóre tak, bardzo niepewny i stresogenny, potrzebuje kogoś ogromnie łagodnego i cierpliwego. No i to już jest coś. Widzę, że nie jest on w ogóle wklejony na mikrusy. Albo coś mi się pomyliło, albo sie upłynnił :lol: Podaję jeszcze raz szablon. Wkleję też na FB. [FONT=Georgia]Foto: [/FONT] [FONT=Georgia] Imię: [/FONT] [FONT=Georgia] Płeć: [/FONT] [FONT=Georgia] Wiek: [/FONT] [FONT=Georgia]Waga: [/FONT] [FONT=Georgia]Miejsce: [/FONT] [FONT=Georgia] Numerek : [/FONT] [FONT=Georgia]Sterylizacja: [/FONT] [FONT=Georgia]Stosunek do dzieci: [/FONT] [FONT=Georgia]Stosunek do innych psów: [/FONT] [FONT=Georgia]Stosunek do kotów: [/FONT] [FONT=Georgia]Dodatkowe informacje: [/FONT] [FONT=Georgia]Charakter: [/FONT] [FONT=Georgia]Kontakt: Wątek: Wydarzenie na FB: Lista ogłoszeń: Tekst do ogłoszeń:[/FONT] Quote
monika55 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 (edited) Wklejałam malucha. Lece szukac. Dałam ale na ogólne mikropsy http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie-ogłaszając-swoje-MIKRUSY-pamiętajcie-o-innych-które-cierpią!?p=18336696#post18336696 Edited February 4, 2012 by monika55 Quote
Agucha Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 monika55 napisał(a):Wklejałam malucha. Lece szukac. Jest o nim tylko tyle :) monika55 napisał(a):Zjawiam sie tu z nadzieja na pomoc. Tin-tin jest wielkosci piczerka. Jest chory, w schronisku zimno. Jest leczony ale w takich warunkach nie ma efektów. Imie - Tin-tin Płeć pies Wiek - ok 3 lat Waga - ok 4kg Miejsce schronisko Jastrzębie Zdr ,Śląsk Stosunek do dzieci nieznany. Kontakt 507176898 Wątek http://www.dogomania.pl/threads/2202...rzeżyje-zimę Quote
monika55 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Bo tyle wiem. Nie lubi innych psów. Stresior i panikarz. W schronisku się nie poobserwuje bo i jak? Quote
shanti Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Kastracje stoją z powodu mrozów. Jak sie ociepli na tyle że w budynku będzie plusowa temperatura to go wykastrujemy. Na razie nie ma szans.:shake: Quote
szafra Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Niech sobie poczeka z tą kastracją - racja !!! W takie mrozy to nie bardzo się da ... Quote
shanti Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 A zainteresowania nie ma, biedny Tintinek.:-( Quote
Mona1991 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Witam naszego nie grzeszącego urodą malucha! :) Dalej nie ma domku... W górę śliczny! Quote
Agucha Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [quote name='Agucha'][FONT=georgia]Jastrzębie - zdrój 1.[/FONT][FONT=Georgia] Tin - Tin [/FONT] [FONT=Georgia] [/FONT] [FONT=Georgia] Płeć: pies [/FONT] [FONT=Georgia] Wiek: ok. 3 lata [/FONT] [FONT=Georgia]Waga: ok. 3-4kg [/FONT] [FONT=Georgia]Miejsce: schronisko Jastrzębie Zdrój [/FONT] [FONT=Georgia] Numerek : [/FONT] [FONT=Georgia]Sterylizacja: jeszcze nie [/FONT] [FONT=Georgia]Stosunek do dzieci: nie sprawdzono [/FONT] [FONT=Georgia]Stosunek do innych psów: samców nie toleruje, suczki niektóre tak [/FONT] [FONT=Georgia]Stosunek do kotów: nie sprawdzono [/FONT] [FONT=Georgia]Dodatkowe informacje: Szuka DT! Będzie kastrowany jak miną mrozy. [/FONT] [FONT=Georgia]Charakter: Jest niepewny i stresogenny. Potrzebuje kogoś ogromnie łagodnego i cierpliwego. [/FONT] [FONT=Georgia] Kontakt: 507 176 898[/FONT] [FONT=Georgia] Wątek: http://www.dogomania.pl/threads/220224-Tin-tin-dr%C5%BC%C4%85ce-male%C5%84stwo-w-schronisku-chory-kaszl%C4%85cy.-DT-na-cito Wydarzenie na FB: Lista ogłoszeń: Tekst do ogłoszeń:[/FONT] Wszystko się zgadza? :) Napiszcie proszę tekst do ogłoszeń. Quote
shanti Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Ja bym poprawiła wagę na około 5 kilo. To jednak nie ratlerek.;) Jeśli można jeszcze dopisać, że mimo iż wystraszony i niepewny nie jest ani trochę agresywny. Quote
Recommended Posts