Jump to content
Dogomania

Foks i zwierzyna - czyli Jupi, Milka i Łatek :)

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Nanana, mamy foteczki :D

Tak swoją drogą, 29 grudnia minął rok, odkąd Jupi jest ze mną :) Nie mam pojęcia, kiedy to przeleciało...

Próbujemy wyciągnąć poległą Martynkę :diabloti:

Nie dało rady, Martynka była martfa, to pies też skapitulował :D

Teraz trochę króli ;) To Milka ze mną

I Milka sama :D

Posted

Dziękujemy motylkowa :) Taki to już jest mój foks myśliwy, hihi :D A tak serio, to musiał raz dostać w łeb, bo mu się lekko zapomniało... ;)
Tzn... kliknęłam mu "niu niu niu, tak nieładnie pieseczku, zostaw króliczka w spokoju" :)

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Wszystkie Twoje zwierzaki w jednej gamie kolorów są. :diabloti:

[quote name='Amber']Pewnie czasem się myli i zabiera królika na spacer :evil_lol:

No ba, a potem się dziwię, że mnie nic nie ciągnie :diabloti:

[quote name='BBeta']https://lh6.googleusercontent.com/-nGQ-fLWa4Bg/UONHBlz5s7I/AAAAAAAADko/F8BwvHNJEK8/s599/_1017536.JPG

Ojej, jak słodko :loveu: :cool3:

To tak tylko na zdjęciu :evil_lol:
Dzięki :)

[quote name='evel']https://lh6.googleusercontent.com/-6UGDvncNtVY/UONHBh0pDwI/AAAAAAAADkk/-AzX63fU3dI/s599/_1017538.JPG ona go tak ten teges, z liścia? :D

Tak, do tego z warkotem :D Milka niezbyt lubi Jupiczka, ciekawe czemu :hmmmm: :evil_lol:

Posted

[quote name='Karilka']No ten mix dobermana z foksterrierem... To coś jakby połączenie dog 193 i Karilki:diabloti:Ło matko i córko kuniec świata :evil_lol:

Posted

Tepes :roll:

Tęsknie za latem i zlotem dogomaniackim... Dog.. Ty wystawiasz Jupika?:diabloti:
Może przyjedziesz do Łodzi w maju na wystawę czy tam jakieś egzaminy... ?
My będziemy, mam nadzieję zdawać IPO:oops:. Jak nie zorganiuzują to sie pochlastam.

No i - jest też możliwość noclegu w ośrodku wypoczynkowym. Z dobermaniarzami.

Posted

[quote name='Karilka']No ten mix dobermana z foksterrierem... To coś jakby połączenie dog 193 i Karilki:diabloti:

Hej, ja nie postrzegam siebie jako teriera :diabloti: Chociaż... może trochę :evil_lol:

Tęsknie za latem i zlotem dogomaniackim... Dog.. Ty wystawiasz Jupika?:diabloti:
Może przyjedziesz do Łodzi w maju na wystawę czy tam jakieś egzaminy... ?
My będziemy, mam nadzieję zdawać IPO:oops:. Jak nie zorganiuzują to sie pochlastam.

No i - jest też możliwość noclegu w ośrodku wypoczynkowym. Z dobermaniarzami.

Trza było pojechać do Siewierza, poznałabyś gówniarzerię :D
Na wystawy nie mam kasy, nawet rodowodu mu nie wyrabiałam ;) Metryka leży gdzieś w szufladzie.
Poza tym zamierzam go wykastrować, ale na to też póki co nie mam kasy :roll: Lizanie ziemi doprowadza mnie do obłędu ;)

[quote name='Tepes']Wiesz co czasem SAM Jups, tylko na spacerze wyłazi mi uszami a co dopiero jakby był taką cudowną mieszaną, chyba bym oszalała:loveu::evil_lol:

No wiesz co, jak możesz, taki miły piesek... :( :diabloti:

[quote name='Unbelievable']Ewa, a jak z łapą teraz? chyba że gdzieś pisałaś a ja nie zauważyłam

Z łapą póki co ok, nie kuleje, widać leki pomogły, zobaczymy, na jak długo (bo ten odłamek cały czas tam jest). Dostaje teraz jeszcze suplementy na stawy.

• 3 weeks later...