Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

farmerka63 napisał(a):
Wspaniale, Romko ! Patrzyłam na niego codziennie i się "łamałam" , ale ciężko rodzinie wytłumaczyć, że musimy mieć ... szóstego psa ;)

Ja też bardzo się cieszę.Domek wygląda odpowiedzialnie.Wizyta w schronisku i zgoda na wizytę przedadopcyjną.Dojrzali ludzie , dla których psiak będzie ważnym domownikiem.Świadomość potrzeb psiaka...oby nie zapeszyć.:lol:Ważne ,żeby tylko ta chemia była...no wiecie o czym piszę!

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ziutka napisał(a):
To ja się piszę na wizytkę po adopcyjną, moje strony :)

Romciu, to wspaniałe wieści są :) nawet nie wiesz jak się cieszę :)

A jak ja się cieszę,że to właśnie Ty mieszkasz w tych okolicach.:lol:Na razie trzymamy kciuki za chemię między Misiem a przyszłym domkiem.;)

Posted

Romka napisał(a):
A jak ja się cieszę,że to właśnie Ty mieszkasz w tych okolicach.:lol:Na razie trzymamy kciuki za chemię między Misiem a przyszłym domkiem.;)

Trzymam cały czas :) już sie nie mogę doczekać soboty, mam nadzieję, że będa dobre wieści :)

Posted

Ja też się bardzo cieszę i trzymam kciuki za sobotę.Romka będziesz przy adopcji? Oby tylko Misiaczek docenił dobre intencje Państwa i nie pokazał się ze złej strony jeżeli taką posiada.

Posted

[quote name='Dogo07']I co z Misiem ?![/QUOTE]
Wczoraj państwo z Milanówka odwiedzili Misia, jak mi się dzisiaj uda, to jadę na wizytę przedadopcyjną ;) i mam nadzieję, że Miś pojedzie do domku!

Posted

[quote name='Dogo07']A wiadomo jak podczas wczorajszej wizyty było :) ?[/QUOTE]
Podobno wszystko ok :) Tak mi Romcia przez telefon mówiła :)
Misio jutro ( o ile dni nie pomyliłam) ma kastrację i w sobotę państwo mają po niego jechać :)

Posted

Jestem po wizytce :)
Dom super, super ludzie :)
Posiedziałam prawie 2 godzinki, poznałam kociaki państwa, obejrzałam zdjęcia poprzednich psiaków, czas mi zleciał raz dwa :) ale ręcze za ten domek, rzecz jasna już jest zaproszenie na wizytę poadopcyjną :)
Tak więc Misiu, gratuluje wspaniałego domku i przede wszystkim wspaniałych ludzi.

Posted

[quote name='Ziutka']Jestem po wizytce :)
Dom super, super ludzie :)
Posiedziałam prawie 2 godzinki, poznałam kociaki państwa, obejrzałam zdjęcia poprzednich psiaków, czas mi zleciał raz dwa :) ale ręcze za ten domek, rzecz jasna już jest zaproszenie na wizytę poadopcyjną :)
Tak więc Misiu, gratuluje wspaniałego domku i przede wszystkim wspaniałych ludzi.[/QUOTE]
Wspaniala wiadomosc , Misiek duzy szczesciarz, powodzenia w nowym domeczku.

• 2 weeks later...
Posted

Ziutka napisał(a):
Podobno wszystko ok :) Tak mi Romcia przez telefon mówiła :)
Misio jutro ( o ile dni nie pomyliłam) ma kastrację i w sobotę państwo mają po niego jechać :)

Państwo przyjechali po Miśka?

Posted

Już jestem,jestem i nadrabiam wszystkie zaległości.Tak wyglądała pierwsza wizyta Państwa w schronisku:

Miś był na długim spacerze,trochę warczał,szczerzył zęby, ale Państwa nic a nic to nie zraziło.No i za tydzień przyjechali po Misia,żeby już na zawsze zabrać go do domu.A Miś czekał na Państwa w swoim boksie i cały czas płakał:

...tak wyglądał Miś po obcięciu sfilcowanych kudłów.