iwna5702 Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Ja tez juz wczesniej wysylalam- wlasnie na pw.- wraz z opisem :) Quote
Beat2010 Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 [quote name='iwna5702']Ja tez juz wczesniej wysylalam- wlasnie na pw.- wraz z opisem :)[/QUOTE] to Kasia ma to samo dwa razy :) Quote
Kasia77 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Beat2010']to Kasia ma to samo dwa razy :)[/QUOTE] A no pewnie i nie tylko dwa, bo sobie sama w między czasie odkopała babcie na stronie schroniska:lol: , tylko ze nasza babcia "nieaktualna" odrobine (na zdjęciu) a ciekawa jestem tych swoich staruszków bardzo , ciekawe jak to będzie i co moje zwierza na towarzystwo w "hurtowej" ilości :lol: ;) Quote
Beat2010 Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='Kasia77']A no pewnie i nie tylko dwa, bo sobie sama w między czasie odkopała babcie na stronie schroniska:lol: , tylko ze nasza babcia "nieaktualna" odrobine (na zdjęciu) a ciekawa jestem tych swoich staruszków bardzo , ciekawe jak to będzie i co moje zwierza na towarzystwo w "hurtowej" ilości :lol: ;)[/QUOTE] nie ma jak człowiek przygotowany :) ja jestem ciekawa tej podrózy:1 dziewczyna i 3 staruszki Quote
Kasia77 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Dziś Psie Zaduszki Saruniu....Pamiętam o Was i myślę...Opiekujcie się sobą nawzajem.... Quote
Beat2010 Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Kasia77 napisał(a):Dziś Psie Zaduszki Saruniu....Pamiętam o Was i myślę...Opiekujcie się sobą nawzajem.... Sarunia :( :( :( Quote
iwna5702 Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Smutno....:( Kasia77 napisał(a):Dziś Psie Zaduszki Saruniu....Pamiętam o Was i myślę...Opiekujcie się sobą nawzajem.... Quote
Recommended Posts