Istar19 Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 I tak gałązka skończyła w pyszczku Masi zmieniając się w chrust^^ przenieśliśmy się w inne miejsce i Masza odkryła ...ZIEMIA!! Holi też była ciekawa co w tej suchej trawie się kryje ale nie znalazła nic ciekawego za to Masia była w swoim żywiole! daleko ziemia leciała... Holi poszła szukać innego zajęcia cdn Quote
Istar19 Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 próbowała udawać pagórek dokopywała się do starej zielonej trawy a jak jej się już znudziło wypatrywała i nasłuchiwała ... czego?tylko ona o tym wie i na koniec nieszczęśliwa Masia - ale czas wracać było do domu KONIEC!! wystarczy zdjęć ?;) Quote
madzia.uje93 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Masza to normalnie moja ulubienica:loveu: A na tym zdjęciu, to rzeczywiście jak wilk:D[url]https://lh6.googleusercontent.com/-6vN5Oq6OdXo/TxlPN0sFwOI/AAAAAAAAJck/ZZ33K7dhGcg/s640/IMG_3479.JPG[/url] Quote
ewes Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 ja na tym jak myszka :D [URL]https://lh6.googleusercontent.com/-LIZQI1edo7M/TxlPJLu8HfI/AAAAAAAAJbs/FeXdFKcqNao/s640/IMG_3454.JPG[/URL] ja też czytam :mad: czasem nawet po kilka razy :roll: Quote
Istar19 Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 tak Masia dziś bez, bo jeden kubraczek musi się zszyć ...znaczy sam tego nie zrobi, a wielka szkoda ...drugi jest mokry po wczorajszym wieczornym spacerze :D a trzeci - nowy musi przejść małą przeróbkę - a tez tego nie zrobi sam ... a ja miałam dziś dzień wolny i nic nie zrobiłam z jej kubraczkami ... NIE CIERPIĘ SZYĆ!! ;) Quote
Ty$ka Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Przejrzałam całą galerię. Czytając, uśmiałam się do łez :). Masz fenomenalne stado - Sol jest boska :D No, ale ja kociara straszna jestem. A ściany i szafki są cudne ;]. Też chcę takie :D Quote
Istar19 Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 cześć Tyska :) miłe Cię gościć na wątku potworzaków :D O Morusku czytałam na forum haszczakowym coś kiedyś ;) kochany z niego psiak ! w wolnej chwili poczytam co u niego :D Quote
Istar19 Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 A zanim pójdę spać ...znalazłam zdjęcia jakoś z początku grudnia ...ah jaka wtedy była pogoda ...ale nie o tym teraz. Chciałam wam pokazać dwa oblicza Maszy ...żebyście zrozumieli dlaczego czasem nazywam ją złem wcielonym :D słodki pychlek, prawda? ale nie dajcie się zwieść pozorom! ....nie mam pytań... dobranoc ;) Quote
ewes Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 z grudnia? a ja myślałam, że z kwietnia :D A Masza w obu wcieleniach wygląda słodko :) Quote
Istar19 Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 z grudnia, grudnia ...5 dokładnie ..aż się nie chce wierzyć, co? tak fajnie ciepło było ...<marzy o wiośnie> no nic idem na ostatni spacer z ferajną i spać - jutro na 8 do pracy ... zamknęliby sklepy na niedziele i ludzie też by sobie radzili :mad: Quote
madzia.uje93 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Ja i tak jestem fanką Maszy- dokładnie jej obu wcieleń:loveu: Quote
Istar19 Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 cóż ... ja tam kocham całą moją "świętą" trójce z nielicznymi zaletami i całkiem sporym workiem wad :D ale jakby były idealnie grzeczne ...co ja bym o nich pisała? z czego miałabym się śmiać? kto by mi ciśnienie podnosił, kiedy za bardzo spada? HA! one są najlepszymi lekarzami świata :D a to że czasem dostaje białej gorączki jak widzę nowe ślady pazurów na moim skórzanym krześle, czy Ku**py po całej łazience, albo rozprutego ulubionego misia, albo posiusiane buty ...to nic ..krzesło to krzesło, łazienkę się posprząta ,misia zaszyje ..pozostawiając pusty oczodół bo oko znikło gdzieś w czeluściach pyszczka ...a buty się wypierze albo w końcu wyrzuci do kosza ;) Quote
ewes Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 oj Marzena... jakbyś tak policzyła to pewnie wyszłoby Ci więcej zalet niż wad :) Quote
Istar19 Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 oj ewes jak bym aj to policzyła wyszłyby same zalety ! ale jak inni patrzą to ... no cóż ...wiem jak jest :) Quote
Istar19 Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 eh jak patrzę na tą szarugę za oknem i przeklinam fakt że jak będę wychodzić z pracy w najbliższym tygodniu to będzie już ciemno przypominam sobie jak to było dnia 29 listopada ...29 LISTOPADA??? tak! nasza piękna złota jesień! słońce, pusta łąka i szczęśliwe psy! I Holi ze swą ulubiona piłeczką z kauczuku ... i Holi polująca na swą piłeczkę :D (zdjęcie rozmazane ale i tak je lubię) Quote
Istar19 Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 nasza piękna złota jesień - 5 GRUDNIA a na koniec jeszcze szalona Holi i jej piłeczka :) Quote
Ty$ka Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Cudnie :). Macie aktualnie śnieg czy wiosnę? U mnie aż do kolan cudnie trzeszczący pod butami śnieg. I na bałwana dobry :D A na wątek Morusowy zapraszamy, ale na... dogo ;). Gdyż na hasiorowym jest rzadko odkurzany :) Quote
Istar19 Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 śnieg był ..teraz jest chlapa :( ale mam nadzieje że jeszcze będę mieć okazje zrobić ładne zdjęcia śniegowych potworów :D Quote
Ty$ka Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 U nas zapowiadają wielką zimę pod koniec tygodnia, więc i może do Was dojdzie :D Quote
ewes Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 [URL]https://lh5.googleusercontent.com/-le61zSlXA2E/TwNtAxxWHEI/AAAAAAAAJFc/A1HTQ1-bxdA/s640/IMG_1281.JPG[/URL] -> czyżby Holi rozminęła się z piłeczką ?;) Quote
Nemooo Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Ja za to jestem fanem Holi :D Nie umiem wytłumaczyć dlaczego ?! :) Quote
Istar19 Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 Nemooo bo Holi już tak ma, że nie da się jej nie lubić ;) zresztą kto nie lubi moich potworzaków ze mną będzie mieć do czynienia :mad: mam fajne zdjęcia z wczoraj ...ale wielkiego lenia zarazem i ich dziś nie wstawię ...jutro ...taaak...jutro po pracy , bo dziś mi się nie chce :P Quote
Nemooo Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='Istar19']Nemooo bo Holi już tak ma, że nie da się jej nie lubić ;) zresztą kto nie lubi moich potworzaków ze mną będzie mieć do czynienia :mad:[/QUOTE] Hehehe :evil_lol::evil_lol: Quote
Jean Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Witaj :) Obejrzałam sobie galeryjkę i będę zaglądać. Holi słodziuchna a Masza widać że charakterek ma ;) Pozdrawiamy i zapraszamy do nas! Quote
Recommended Posts