Jump to content
Dogomania

Holi i spółka! Czyli, jak 5 psów, 3 koty w jednym domu spali. 20.09.2020 r. żegnaj Holusiu :(

Recommended Posts

Posted

Za to Holi przed spaniem zawsze musi wrzucić "na ruszt" kilka kulek suchego ...i potem krąży z kuchni do sypialni - w kuchni bierze JEDNĄ kulkę, drepta parę kroków do sypialni - chrupie mi przed łóżkiem - wraca do kuchni, znów idzie do sypialni - chrupie - wraca do kuchni ...i tak po JEDNEJ kulce ...
IMG_3646.JPG

potem w końcu kładzie się na łóżku
IMG_3671.JPG

często zaczyna się po pościeli tarzać - prawie na głowie stawać - burczy przy tym cudownie :D kiedyś ja nagram!

tymczasem jak za długo się nie kładziemy, a nie daj jeszcze robimy zdjęcia ...
to Holi mówi - noo zgaś to światło!
IMG_3668.JPG

i strzela głupie machy^^
IMG_3661.JPG

mój futrzasty skarbek :)
IMG_3655.JPG

SKOŃCZYŁAM!! ;)

Posted

aaaaa znalazłam jeszcze kilka zdjęć z lasu co mi się podobają :D

Holi - co mi robisz zdjęcie jak siusiam??
IMG_3828.JPG

słoneczny las zimą :)
IMG_3836.JPG

tego chyba nie dałam?
Holi kontra suszki:)
IMG_3856.JPG

znów biegnąca Holi:)
IMG_3873.JPG

a tu Holi zaganiała Maszkę:)
IMG_3897.JPG

teraz koniec ;)

Posted

[quote name='Istar19']już poprawiłam ;)

eh bo mi ciężko wybrać kilka zdjęć z kilkuset nieraz ...

Aniu skończy Ci się sesja to zapraszam na spacer ;)[/QUOTE]

bardzo chętnie:) planujemy również doline 3stawów z ewes i soboz i można by też innych zaprosić wolontariuszy ze swoimi pociechami:D

Posted

[quote name='saphira18']bardzo chętnie:) planujemy również doline 3stawów z ewes i soboz i można by też innych zaprosić wolontariuszy ze swoimi pociechami:D[/QUOTE]
właśnie, właśnie.... :)

Posted

[quote name='Istar19'];) no to jak dalibyśmy rade to pewnie byśmy dali, tylko kiedy znaleźć dzień by każdy miał czas:D[/QUOTE]
a to jest pytanie;) słucham propozycji - najpierw ustalić czy weekend czy dzień tygodnia:D

Posted

Cudna fotorelacja :D Uśmiałam się do łez. Wy nie wiecie co to nuda.. ;)

Intryguje mnie ile masz naklejek/rysunków z wilkami? I czy sama takie cudeńka robisz?
Kombinezony psie prześwietne - gdzie je kupiłaś? :)

Posted

a to zależy który weekend lub który dzień tygodnia, ale większości pewnie będzie pasował weekend - jeśli chcemy robic większy spacer i ktoś jeszcze będzie chętny :)

Posted

Nuda to dla mnie słowo całkowicie nieznane :D

rysunki sama robię :)

mam wilka na ścianie, dwa na szafkach plus kilka zwykłych obrazków ^^
a po 10 lutego (czyli po wypłacie...) mam zamiar wsiąść się za pustą ścianę w kuchni ...co taka biała połać będzie mnie bić po oczach :D pomysł już mam ..tylko na ta farbę muszę poczekać

ubranka kupiłam w zwykłych sklepikach osiedlowych - kosztowały o połowę mniej niż w takich typu zoonatura, czy nawet na necia jak sprawdzałam, choć pewnie i tańsze gdzieś dałoby się znaleźć - ale ja wole przymierzyć by potem się nie okazało że pies zamiast czuć komfort z ciepełka czuje niewygodę bo go gdzieś ciśnie :)

Aniu co do spaceru ...ja niestety mam teraz grafik z tygodnia na tydzień :(

Posted

[quote name='Istar19']maciaszku co Ty robisz o takiej porze na necie???[/QUOTE]Aktualizuję stronę schroniska, wprowadzam nowe psy i koty. Kiedyś muszę to zrobić ;). W pracy ostatnio mam kołomyję i zapomnieć mogę, że tam cokolwiek zrobię...

Fotorelacja fajna, oglądnęłam z przyjemnością i zaciekawieniem!

Posted

Na szczęście to pojedyncze sytuacje, gdy tak zarywam noc. Wtedy rzeczywiście się nie wysypiam. Najczęściej jednak chodzę spać koło 1.30- 2.30 i śpię sobie spokojnie do 10-11.30 :). Na szczęście nie muszę się zrywać o świcie (czyli przed 9 :evil_lol:). Pracuję popołudniami/wieczorami, a Bazyl też wcześniej niż o 10 nie wstaje :).

Posted

to z Bazylka śpioch jak z mojej Holi :) czasem ..

zdjęcia z dzisiejszego spaceru jutro ..dziś tylko chciałam wam pokazać jak z Holi lubimy (ona lubi ...) siedzieć na krześle ;)
IMG_4061.JPG

ej noo co tam robisz?
IMG_4063.JPG

zmęczyłam się...
IMG_4062.JPG

a teraz wracam do bazarku:)

Posted

[url]https://lh5.googleusercontent.com/-5l34p3iXE1k/TygznspCIsI/AAAAAAAAJ6A/zGcoIneuZhM/s640/IMG_4062.JPG[/url] słodko, tez by mi sie taki grzejniczek przydał;]