Istar19 Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Za to Holi przed spaniem zawsze musi wrzucić "na ruszt" kilka kulek suchego ...i potem krąży z kuchni do sypialni - w kuchni bierze JEDNĄ kulkę, drepta parę kroków do sypialni - chrupie mi przed łóżkiem - wraca do kuchni, znów idzie do sypialni - chrupie - wraca do kuchni ...i tak po JEDNEJ kulce ... potem w końcu kładzie się na łóżku często zaczyna się po pościeli tarzać - prawie na głowie stawać - burczy przy tym cudownie :D kiedyś ja nagram! tymczasem jak za długo się nie kładziemy, a nie daj jeszcze robimy zdjęcia ... to Holi mówi - noo zgaś to światło! i strzela głupie machy^^ mój futrzasty skarbek :) SKOŃCZYŁAM!! ;) Quote
Istar19 Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 aaaaa znalazłam jeszcze kilka zdjęć z lasu co mi się podobają :D Holi - co mi robisz zdjęcie jak siusiam?? słoneczny las zimą :) tego chyba nie dałam? Holi kontra suszki:) znów biegnąca Holi:) a tu Holi zaganiała Maszkę:) teraz koniec ;) Quote
saphira18 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 woow Marzena :) zaszalałaś:D jedna zdjęcie chyba nie weszło Sol--> na parapecie;) co ja bym dała za tak spędzony dzionek! Quote
Istar19 Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 już poprawiłam ;) eh bo mi ciężko wybrać kilka zdjęć z kilkuset nieraz ... Aniu skończy Ci się sesja to zapraszam na spacer ;) Quote
saphira18 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 [quote name='Istar19']już poprawiłam ;) eh bo mi ciężko wybrać kilka zdjęć z kilkuset nieraz ... Aniu skończy Ci się sesja to zapraszam na spacer ;)[/QUOTE] bardzo chętnie:) planujemy również doline 3stawów z ewes i soboz i można by też innych zaprosić wolontariuszy ze swoimi pociechami:D Quote
ewes Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 [quote name='saphira18']bardzo chętnie:) planujemy również doline 3stawów z ewes i soboz i można by też innych zaprosić wolontariuszy ze swoimi pociechami:D[/QUOTE] właśnie, właśnie.... :) Quote
Istar19 Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 właśnie właśnie tylko z dwoma psami to ja niedaleko zajadę :( Quote
ewes Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 [quote name='Istar19']właśnie właśnie tylko z dwoma psami to ja niedaleko zajadę :([/QUOTE] coś by się skombinowało na pewno ;) Quote
saphira18 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 [quote name='ewes']coś by się skombinowało na pewno ;)[/QUOTE] noop dalibyśmy radę!:) Quote
Istar19 Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 ;) no to jak dalibyśmy rade to pewnie byśmy dali, tylko kiedy znaleźć dzień by każdy miał czas:D Quote
saphira18 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 [quote name='Istar19'];) no to jak dalibyśmy rade to pewnie byśmy dali, tylko kiedy znaleźć dzień by każdy miał czas:D[/QUOTE] a to jest pytanie;) słucham propozycji - najpierw ustalić czy weekend czy dzień tygodnia:D Quote
Ty$ka Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Cudna fotorelacja :D Uśmiałam się do łez. Wy nie wiecie co to nuda.. ;) Intryguje mnie ile masz naklejek/rysunków z wilkami? I czy sama takie cudeńka robisz? Kombinezony psie prześwietne - gdzie je kupiłaś? :) Quote
ewes Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 a to zależy który weekend lub który dzień tygodnia, ale większości pewnie będzie pasował weekend - jeśli chcemy robic większy spacer i ktoś jeszcze będzie chętny :) Quote
Istar19 Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Nuda to dla mnie słowo całkowicie nieznane :D rysunki sama robię :) mam wilka na ścianie, dwa na szafkach plus kilka zwykłych obrazków ^^ a po 10 lutego (czyli po wypłacie...) mam zamiar wsiąść się za pustą ścianę w kuchni ...co taka biała połać będzie mnie bić po oczach :D pomysł już mam ..tylko na ta farbę muszę poczekać ubranka kupiłam w zwykłych sklepikach osiedlowych - kosztowały o połowę mniej niż w takich typu zoonatura, czy nawet na necia jak sprawdzałam, choć pewnie i tańsze gdzieś dałoby się znaleźć - ale ja wole przymierzyć by potem się nie okazało że pies zamiast czuć komfort z ciepełka czuje niewygodę bo go gdzieś ciśnie :) Aniu co do spaceru ...ja niestety mam teraz grafik z tygodnia na tydzień :( Quote
maciaszek Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 [quote name='Istar19']maciaszku co Ty robisz o takiej porze na necie???[/QUOTE]Aktualizuję stronę schroniska, wprowadzam nowe psy i koty. Kiedyś muszę to zrobić ;). W pracy ostatnio mam kołomyję i zapomnieć mogę, że tam cokolwiek zrobię... Fotorelacja fajna, oglądnęłam z przyjemnością i zaciekawieniem! Quote
Istar19 Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 maciaszku to kiedy Ty śpisz? :crazyeye: ja bym tak nie mogła ..jak nie śpię 7 godzin jestem nie do życia :p Quote
maciaszek Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Na szczęście to pojedyncze sytuacje, gdy tak zarywam noc. Wtedy rzeczywiście się nie wysypiam. Najczęściej jednak chodzę spać koło 1.30- 2.30 i śpię sobie spokojnie do 10-11.30 :). Na szczęście nie muszę się zrywać o świcie (czyli przed 9 :evil_lol:). Pracuję popołudniami/wieczorami, a Bazyl też wcześniej niż o 10 nie wstaje :). Quote
Istar19 Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 to z Bazylka śpioch jak z mojej Holi :) czasem .. zdjęcia z dzisiejszego spaceru jutro ..dziś tylko chciałam wam pokazać jak z Holi lubimy (ona lubi ...) siedzieć na krześle ;) ej noo co tam robisz? zmęczyłam się... a teraz wracam do bazarku:) Quote
ewes Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 jak ona fajnie Ci przez ramie zagląda :) masz fajny naturalny termofor :D Quote
saphira18 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 no pewnie Ci podpowiada co masz zrobić na komputerze:D fajne futerko grzejące;) Quote
Joann Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 [url]https://lh5.googleusercontent.com/-5l34p3iXE1k/TygznspCIsI/AAAAAAAAJ6A/zGcoIneuZhM/s640/IMG_4062.JPG[/url] słodko, tez by mi sie taki grzejniczek przydał;] Quote
saphira18 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 hoop hoop jutro spacerek się szykuje:razz: Holi i Maszka zwiedzać będą dolinę 3stawów w Katowicach:lol: Quote
Recommended Posts