Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

filonek na stronie krakowskiego oddziału jest zakładka "Nasze wystawy - Archiwum". Możesz tam znaleźć wyniki z lat 2004 - 2006 wraz z pełną listą psów zgłoszonych na wystawę ;)

[URL]http://www.krakow.zkwp.pl/krakow/index_pl.htm[/URL]

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My też się wybieramy jako widzowie :) Będziemy Was podziwiać :cool3:
Możecie przypomnieć, które grupy są w sobotę, a jakie w niedzielę?

Posted

[quote name='efra-husky']Zapraszamy na XI Międzynarodową Wystawę Psów Rasowych, która odbędzie się w dniach 23-24 czerwca 2007 roku, na terenie Stadionu i Hal AWF w Krakowie, przy Al. Jana Pawła II

Termin przyjmowania zgłoszeń i opłat: 20 maja 2007 r.

Opłaty dla członków ZKwP wnoszone do dnia 20 maja 2007 r.:
- za pierwszego psa (z katalogiem) 90 zł
- za każdego następnego (bez katalogu) 80 zł
- za psa w klasie szczeniąt 35 zł
Psy zgłoszone do klasy weteranów, psy z tytułem Championa Międzynarodowego (Int.Ch.) oraz psy wszystkich ras polskich zwolnione są z opłat (bez katalogu), pod warunkiem doprowadzenia ich do oceny. Za ww. psy zgłoszone na wystawę, a nie doprowadzone do oceny egzekwowana będzie opłata 120 zł.

UWAGA! Opłaty wnoszone po dniu 20 maja 2007 r., wynoszą 120 zł za każdego psa, bez względu na klasę i ilość zgłoszonych psów.

PROPONOWANA OBSADA SĘDZIOWSKA

Sobota - 23.06.2007
Grupa: 2, 4, 5, 7, 9

Niedziela - 24.06.2007
Grupa: 1, 3, 6, 8, 10

GRUPA 1
Peter Harsany (H)
Christian Karcher (F)
Aleksandra Lubaszka (PL)
Josef Oeser (D)
Mariola Semik (PL)
Piotr Śliwka (PL)
Andrzej Zamoyski (PL)

GRUPA 2
Alberto Cucciallato (I)
Jan Gajewski (PL)
Jolanta Jabłońska (PL)
Andrzej Kot (PL)
Ronald H. Menaker (USA)
Monika Kuriata-Okarmus (PL)
Hans Muller (CH)
Janusz Opara (PL)
Dorota Pawlikowska-Rosół (PL)
Karl Reisinger (A)
Anna Rogowska (PL)
Stefan Stefik (SK)
Vlastislav Vojtek (SK)

GRUPA 3
Sylvie Desserne (F)
Jan Gajewski (PL)
Ronald H. Menaker (USA)
Janusz Opara (PL)
Krystyna Opara (PL)
Dorota Witkowska (PL)

GRUPA 4
Maria Teresa Gabrielli Mondo (I)
Dorota Witkowska (PL)

GRUPA 5
Peter Harsany (H)
Jaroslav Matyas (SK)
Paweł Szemraj (PL)

GRUPA 6
Maria Teresa Gabrielli Mondo (I)
Karl Reisinger (A)
Jan Ryk (PL)

GRUPA 7
Andrzej Brabletz (PL)
Tadeusz Chwalny (PL)

GRUPA 8
Alberto Cuccillato (I)
Jaroslav Matyas (SK)
Elżbieta Sobieszczańska (PL)
Andrzej Stępiński (PL)

GRUPA 9
Sylvie Desserne (F)
Christian Karcher (F)
Vija Klucniece (LV)
Krystyna Opara (PL)

GRUPA 10
Andrzej Kot (PL) - chart polski
Vlastislav Vojtek (SK)
Iveta Vojtekova (SK)

Konkurs "Młody Prezenter"
W sobotę oceniać będzie - Iveta Vojtekova (SK)
W niedzielę oceniać będzie - Krystyna Opara (PL)

Dzieci i młodzież w wieku 9-18 lat zapraszamy do udziału w konkursie "Młody Prezenter". Zgłoszenia prosimy przesłać wraz ze zgłoszeniem psa na wystawę. Udział w konkursie jest bezpłatny.

KRAJOWA WYSTAWA OWCZARKÓW NIEMIECKICH
23.06.2007 - SOBOTA
SĘDZIOWIE:
Bogusław Chmiel (PL)
Josef Oeser (D)
Piotr Śliwka (PL)

Informacja z ulotki oddziału w Krakowie[/quote]
A kto będzie oceniał Siberian Husky?

Posted

[FONT=Tahoma][B]Peter Harsany (H)[/B][/FONT]
[FONT=Tahoma]Siberian Husky[/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]pelna obsada:[/FONT]
[URL]http://www.zkwp.pl/zg/index.php?w=wystawy_krakow[/URL]

Posted

[COLOR=Purple][B]Jeśli ktoś ma miejsce dla jednej osoby z belgiem z Warszawy do Krakowa w sobotę o świcie, bardzo proszę o info na priva. :D[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='jfn'][COLOR=Purple][B]Jeśli ktoś ma miejsce dla jednej osoby z belgiem z Warszawy do Krakowa w sobotę o świcie, bardzo proszę o info na priva. :D[/B][/COLOR][/quote]
[B]jfn [/B]- właśnie przymierzam się do zorganizowania [B]busa z W-wy do krakowa na sobotę.

Może ktoś jest chetny? Na odpowiedzi czekam do końca najbliższego tygodnia, czyli do 13.05.2007 r.
Pzdr.
[/B]

Posted

A może wybiera się ktoś samochodem / pociągiem z Trójmiasta? :)
Patrzyłam na rozkłady PKP i biorę pod uwagę 2 opcje - jechać w nocy z czwartku na piątek, albo w piątek o 12 / 13.
Wiem, ze piszę to zdecydowanie wczesnie:lol: , ale milo by bylo jechac w przedziale z kimś, kto również jedzie na wystawę.

Ja zabieram mojego shitka, chociaż - kto wie, może drugiego, który nie jest wystawiany tez zabiorę? :cool3:

Posted

[URL="http://dogomania.pl/forum/member.php?u=5666"][B]Aisa_[/B][/URL] - prawdopodobnie będę jechała tym pociągiem, tyle że dosiądę się dopiero w Łodzi. Nie mniej jednak połowę drogi zawsze można przejechać razem ;) .

Pozdrawiam

Posted

Morrisonka, jechałam pociągiem do Krakowa kilkanaście razy i za każdym razem jechałam przez Warszawę, obawiam się, że tym razem będzie tak samo ;)

Posted

Ja chyba jade jako widz...:D chciałabym kiedyś zacząć brać udział w konkursie "Młody prezenter" tylko mi psa brakuje...:roll:

Posted

[quote name='justys95']chciałabym kiedyś zacząć brać udział w konkursie "Młody prezenter" tylko mi psa brakuje...:roll:[/quote]
Jestem w Twojej sytuacji, a już właśnie w Krakowie będę miała debiut. Nic Ci nie stoi na przeszkodzie, po prostu musisz mocno tego chcieć i mieć dużo samozapału :cool3:

Posted

Oh dzięki wam za to że wierzycie we mnie...:loveu: tylko jak na razie nie mam od kogo pożyczyć...:roll: znam tylko jedną taką rodzinke co mają psa rasowego z rodowodem (goldenka :p) ale nie sądze, aby mi go pożyczyli, że tak powiem...i tak sama bym do tych...sąsiadów nie poszła...phi...do nich nigdy :cool3: bo albo to bez rodo albo kundelek, albo też ze schronu...ale to może dobrze....:) a jak już coś bym w tym kroku zrobiła to bym się musiała śpieszyć, bo na następną wystawe w Krk to będe sie zaliczać do starszej grupy...:)

Posted

Jeśli jesteś z rocznika '95 (wnioskuje po nicku (?)) to przechodzisz do starszej dopiero w 2009 :cool3:
A psa możesz znaleźć chociażby na dogo ;)

Posted

[quote name='jusiss']Sekcja VIII grupy melduje: :p

GRUPA 8
Alberto Cuccillato (I) - spaniele
Jaroslav Matyas (SK) - labradory (psy)
Elżbieta Sobieszczańska (PL) - goldeny
Andrzej Stępiński (PL) - labradory (suki)

(wstępne info)[/quote]

Kto w końcu będzie sędziował goldki? Bo na stronie oddziału widnieje info, że p. Opara?

Posted

Zapewne Pani Sobieszczanska (wstepne info) nie mogla przyjechac i dlatego jest Pan Opara (info na stronie). Potwierdze jeszcze ta informacje jutro u kierownika sekcji.

Posted

[quote name='jusiss']Zapewne Pani Sobieszczanska (wstepne info) nie mogla przyjechac i dlatego jest Pan Opara (info na stronie). Potwierdze jeszcze ta informacje jutro u kierownika sekcji.[/quote]

Będę wdzięczna bo p. Sobieszczańską mamy w Lesznie ... Gdyby sędziowała również w Krakowie to nasz przyjazd byłby już zupełnie bez sesnsu :razz: