Awit Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Takim diabełkiem jest wiele szczeniaków, a Zulcia to jeszcze dziecko, no nie?:-) Moja Fredzia też była niszczycielem, dzięki niej wiem, że na szczeniaka więcej się nie zdecyduję:-) Quote
wtatara Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Od Ani Shirley wpłynęło 25 zł-dziękuje Quote
Awit Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Już wpisuję, dziękujemy:-) Czy jakieś telefony były może....? Quote
wtatara Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 niestety nie muszę porobic nowe fotki- Zulka się bardzo zmieniła Quote
Awit Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Dziewczyna rośnie jak na drożdżach, martwię się, że cisza z domami. Quote
ania shirley Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='Awit']Dziewczyna rośnie jak na drożdżach, martwię się, że cisza z domami.[/QUOTE] Zadzwoni TEN WŁAŚCIWY!! Lepiej jeden , ale wspanialy, niż tysiąc beznadziejnych. Quote
edek Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='ania shirley']Zadzwoni TEN WŁAŚCIWY!! Lepiej jeden , ale wspanialy, niż tysiąc beznadziejnych.[/QUOTE] Zgadzam się z tym :) Quote
Awit Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Życzę wszystkim miłego weekendu i ciociom i Zulci:-) Quote
Czorcik Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 zajrzyjcie na ten wątek , pies Kaukaz zaspawany w klatce od dwóch lat, bo.....urósł za duży i włąściciel się go bał. :( [url]http://www.dogomania.pl/threads/224043-Pies-ZASPAWANY-w-klatce-od-dw%C3%B3ch-lat-b%C5%82aga-o-lito%C5%9B%C4%87-[/url]! Quote
Ziutka Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Ciotki, ogłaszałam Dixi z tego wątku : [URL]http://www.dogomania.pl/threads/205895-Pixie-(teraz-Luna)-w-DS-Dixie-(teraz-Sasza)-ma-dom-za-który-trzymamy-kciuki!?p=18772036#post18772036[/URL] i raz dwa znalazła domek ;) Dostałam dzisiaj maila w jej sprawie. Ania Shirley podesłała mi wasz wątek, może wasza Zulka się spodoba Pani, bo jest podobna do Dixi ;) Wysyłam do cioteczki Awit na PW, maila jakiego dostałam, odezwijcie się do Pani, może coś z tego wyjdzie ;) Quote
ania shirley Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Ziutka ma cudowną rękę do adopcji. Trzymam kciuki za Zulkę!! Quote
Nutusia Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 No... jak się Wiedźma Józefa za ogłoszenia adopcyjne bierze, to... psów zaczyna brakować, tak do domków pędzą! ;) Ja też kciukam za Zulcię :) Quote
Ziutka Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='Nutusia']No... jak się Wiedźma Józefa za ogłoszenia adopcyjne bierze, to... psów zaczyna brakować, tak do domków pędzą! ;) Ja też kciukam za Zulcię :)[/QUOTE] A Czarownica Nutusia, pomaga mi te domki wyławiać...chochelką z gara Wiedźmoczarownicowego :evil_lol: Quote
ania shirley Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Jasza ma w podpisie, że się wycofuje z dogo. I tak też pisała na wątku. Ale może wróci. Quote
Nutusia Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='ania shirley']Jasza ma w podpisie, że się wycofuje z dogo. I tak też pisała na wątku. Ale może wróci.[/QUOTE] Obiecywała, że wróci... Ja wciąż na Nią czekam ;) Quote
ania shirley Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='Nutusia']Obiecywała, że wróci... Ja wciąż na Nią czekam ;)[/QUOTE] Nie tylko Ty. Smutno tu bez Jaszy... Quote
Awit Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 (edited) Ziutka dziękuję, już zaraz piszę do pani. Dopiero teraz, bo wczoraj już mnie na dogo nie było. Wtatara, nie mam Twojego maila, a wysłałabym Ci co Pani napisałam. Ja w pracy na dogo nie wchodzę, na maila sporadycznie, ale jakbyś mi wysłała na kom swojego maila, to prześlę Tobie maila do Pani. Edited March 5, 2012 by Awit Quote
Ziutka Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='Awit']Ziutka dziękuję, już zaraz piszę do pani [/QUOTE] OK, czekamy na wieści w takim razie ;) Quote
Jasza Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Zaglądam do Was dziewczyny. Z nadzieją, że wszystko zmierza we właściwą stronę. Wrócę. Ściskam. Quote
Awit Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Napisałam do tej pani, ale mi nie odpisała ani nie zadzwoniła. W kilku słowach opisałam jej Zulcię, dałam linki do 2 ogłoszeń, zaprosiłam do kontaktu telefonicznego czy mailowego, że chętnie odpowiemy na pytania, prześlemy inne zdjęcia itd i dałam swój i Wtatary tel, co prawda były w ogłoszeniach ale dałam. Nie zadzwoniła,nie odpisała, może do Wandy zadzwoniła...? Quote
Recommended Posts