Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Takim diabełkiem jest wiele szczeniaków, a Zulcia to jeszcze dziecko, no nie?:-)
Moja Fredzia też była niszczycielem, dzięki niej wiem, że na szczeniaka więcej się nie zdecyduję:-)

Posted

[quote name='ania shirley']Zadzwoni TEN WŁAŚCIWY!! Lepiej jeden , ale wspanialy, niż tysiąc beznadziejnych.[/QUOTE]

Zgadzam się z tym :)

Posted

zajrzyjcie na ten wątek , pies Kaukaz zaspawany w klatce od dwóch lat, bo.....urósł za duży i włąściciel się go bał. :(

[url]http://www.dogomania.pl/threads/224043-Pies-ZASPAWANY-w-klatce-od-dw%C3%B3ch-lat-b%C5%82aga-o-lito%C5%9B%C4%87-[/url]!

Posted

Ciotki, ogłaszałam Dixi z tego wątku : [URL]http://www.dogomania.pl/threads/205895-Pixie-(teraz-Luna)-w-DS-Dixie-(teraz-Sasza)-ma-dom-za-który-trzymamy-kciuki!?p=18772036#post18772036[/URL] i raz dwa znalazła domek ;)
Dostałam dzisiaj maila w jej sprawie.
Ania Shirley podesłała mi wasz wątek, może wasza Zulka się spodoba Pani, bo jest podobna do Dixi ;)
Wysyłam do cioteczki Awit na PW, maila jakiego dostałam, odezwijcie się do Pani, może coś z tego wyjdzie ;)

Posted

[quote name='Nutusia']No... jak się Wiedźma Józefa za ogłoszenia adopcyjne bierze, to... psów zaczyna brakować, tak do domków pędzą! ;) Ja też kciukam za Zulcię :)[/QUOTE]
A Czarownica Nutusia, pomaga mi te domki wyławiać...chochelką z gara Wiedźmoczarownicowego :evil_lol:

Posted

[quote name='ania shirley']Jasza ma w podpisie, że się wycofuje z dogo. I tak też pisała na wątku. Ale może wróci.[/QUOTE]

Obiecywała, że wróci... Ja wciąż na Nią czekam ;)

Posted (edited)

Ziutka dziękuję, już zaraz piszę do pani.
Dopiero teraz, bo wczoraj już mnie na dogo nie było.

Wtatara, nie mam Twojego maila, a wysłałabym Ci co Pani napisałam.
Ja w pracy na dogo nie wchodzę, na maila sporadycznie, ale jakbyś mi wysłała na kom swojego maila, to prześlę Tobie maila do Pani.

Edited by Awit
Posted

Napisałam do tej pani, ale mi nie odpisała ani nie zadzwoniła.
W kilku słowach opisałam jej Zulcię, dałam linki do 2 ogłoszeń, zaprosiłam do kontaktu telefonicznego czy mailowego, że chętnie odpowiemy na pytania, prześlemy inne zdjęcia itd i dałam swój i Wtatary tel, co prawda były w ogłoszeniach ale dałam.
Nie zadzwoniła,nie odpisała, może do Wandy zadzwoniła...?