Jasza Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Jak Balboa przetrwał wiatry?? Elisabeta :loveu: Quote
Elisabeta Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Jaszko, dziękuję za kibicowanie.:loveu: AlfaLS, skróciłam maksymalnie tekst i udało się. Dzięki za pomoc.:iloveyou: Quote
AlfaLS Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 [quote name='Elisabeta']Jaszko, dziękuję za kibicowanie.:loveu: AlfaLS, skróciłam maksymalnie tekst i udało się. Dzięki za pomoc.:iloveyou:[/QUOTE] Elisabeta - super! Wierzyłam w Ciebie i się nie zawiodłam, pięknie zapraszasz do Rockiego :multi:. Teraz kolej na Magdę. Magda popraw sobie link w banerku Rockiego tzn. skróć adres, tak jak pisałam wyżej - podświetl obrazek, wklej adres wątku Rockiego ale tylko do numeru 21947 - resztę wykasuj, podobnie Meggi - masz obrazek wstaw adres ale też tylko do numeru 182122. Oczywiście później ok. i na końcu zatwierdź sygnaturę. Musi zagrać bo ja właśnie "na sobie " to wypróbowałam :lol:. Quote
Elisabeta Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Magda, zostaję z Rockim.:iloveyou: Składam stałą deklarację 20 zł miesięcznie od stycznia 2014r. Plus udział w dodatkowych wydatkach i plus jakieś prezenty dla chłopaka czasem.;) W miarę moich możliwości. Nie mam konta w necie, więc będę płacić na poczcie (wpłaty dotrą po dwóch, trzech dniach). :oops: Żeby nie biegać często na pocztę, będę wpłacać swój grosik w pierwszych dniach stycznia i czerwca w ratach po 120 zł. Tak będzie dobrze? Proszę o nr konta i wszystkie dane potrzebne do wypisania przelewu pocztowego. Pisałaś o Waszej zgranej, stałej ekipie. Po przeczytaniu wątku sama się przekonałam. Gdy zajrzałam w Wasze profile, wątki na Dogo, to... mam troszkę tremy.:roll: Ale mam nadzieję, że znajdę wśród Was swoje miejsce. I cieszę się, że tu trafiłam. Rocki to kochane psisko i musi godnie żyć. Quote
Jasza Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Najfajniejsza wiadomość dzisiaj :loveu::loveu: Quote
Jo37 Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 [quote name='Elisabeta']Magda, zostaję z Rockim, Pisałaś o Waszej zgranej, stałej ekipie. Po przeczytaniu wątku sama się przekonałam. Gdy zajrzałam w Wasze profile, wątki na Dogo, to... mam troszkę tremy.:roll: Ale mam nadzieję, że znajdę wśród Was swoje miejsce. I cieszę się, że tu trafiłam. Rocki to kochane psisko i musi godnie żyć.[/QUOTE] Serdecznie zapraszamy razem z Rockim. Jesteśmy razem od lat i to nie pierwszy psiak,którego razem ratujemy. Zaczęło się od Tosi i Balbinki również z Tych. Na wątku hotelu u ZuziM jest odnośnik do wątku suń. Quote
Elisabeta Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Jaszka jak zawsze miła.:iloveyou: Ale chyba prąd w domu to jeszcze fajniejsza wiadomość...;) Jo37, dziękuję za miłe słowo.:loveu: Wiem, że Rocki to nie pierwszy psiak, którego ratujecie. Na wątku u ZuziM już byłam, żeby zobaczyć, jak żyje Rokuś. Jest mu dobrze, szczęściarzowi, ale własny Dom byłby jeszcze lepszy... Myślałam, że taki hotelik to jak hotelik... A ZuziaM jest niesamowita w pomaganiu psom. Odkrywam Amerykę...:oops: Quote
magda222 Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 Elisabeta dziękuję :loveu: Już wysyłam dane :loveu: Quote
Elisabeta Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Już mam "dane Rockiego".;) Dziękuję.:loveu: Quote
magda222 Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 [quote name='Elisabeta']Już mam "dane Rockiego".;) Dziękuję.:loveu:[/QUOTE] To ja dziękuję :Rose: Tzn my wszyscy dziękujemy :loveu: I Rockuś przede wszystkim :dog: Quote
magda222 Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='zuziaM']Probowalam kilka razy , ale na telefonie, wpisac post z informacja o odrobaczeniu, ale mi nie zapisalo. Odrobaczalam te dluzej siedzace psiaki chyba w maju. W kwietniu Edytka przywiozla do nas Pirata i zostawila dla psiakow cale opakowanie tabletek odrobaczajacych. I za jakis czas je wykorzystalam do odrobaczania. Wtedy tez i Rokus dostal na pewno. Jeszcze mam tabletki na robaki, bo zawsze sie w nie zaopatruje, zeby miec dla nowoprzybylych, wiec nie trzeba nic placic. Za jakis czas Roki dostanie znow tabletke.[/QUOTE] Przepraszam, ale jestem ostatnio tak zakręcona, że dopiero teraz przeglądając wątek zauważyłam Twój wpis :oops: Bardzo dziękujemy Gosiu :) Quote
Jasza Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 A może ogłosić Rockiego u Tamb, w Gazecie Polskiej ( albo Dzienniku Polskim??)? Tylko nie wiem czy w Małopolsce chcecie szukać domu dla niego. Quote
magda222 Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='Jasza']A może ogłosić Rockiego u Tamb, w Gazecie Polskiej ( albo Dzienniku Polskim??)? Tylko nie wiem czy w Małopolsce chcecie szukać domu dla niego.[/QUOTE] Szukamy wszędzie... w całej Polsce... A wiesz może jaki jest koszt takiego ogłoszenia? Quote
Jasza Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Z tego co wiem, to Tamb robi te ogłoszenia bezpłatnie, pracuje w tej gazecie. Napiszę do Niej i poproszę. Quote
zuziaM Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 A Roki wariujacy z kolezanka Lalunia, bardzo dziekuje za oglaszanie. [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/4d26b5e39bc3b8ce.html"][IMG]http://images64.fotosik.pl/463/4d26b5e39bc3b8cegen.jpg[/IMG][/URL] Zdjecie nieostre, bo trudno bylo zlapac ostrosc podczas tych wariactw. . Quote
magda222 Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 [quote name='Jasza']Z tego co wiem, to Tamb robi te ogłoszenia bezpłatnie, pracuje w tej gazecie. Napiszę do Niej i poproszę.[/QUOTE] Dziękuję kochana :loveu: [quote name='zuziaM']A Roki wariujacy z kolezanka Lalunia, bardzo dziekuje za oglaszanie. [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/4d26b5e39bc3b8ce.html"][IMG]http://images64.fotosik.pl/463/4d26b5e39bc3b8cegen.jpg[/IMG][/URL] Zdjecie nieostre, bo trudno bylo zlapac ostrosc podczas tych wariactw. .[/QUOTE] Wariatuńcio kochany :loveu: Quote
magda222 Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 ROZLICZENIE: 10 zł Javena (X) 10 zł kaja555 (XI) 15 zł maruda666 (XII) 25 zł Jo37 (XII) 10 zł Isiak (XII) 10 zł Jolanta08 (XII) 30 zł magda222 (XII) 25 zł Tymotea (XII) - 350 zł hotelik (07.12.-06.01.2014 r.) [B]SALDO: 45 ZŁ [/B]Do teraz nie dostałam faktury z "Metra". Dziwne... ... Quote
Elisabeta Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Tak. Kochany. :loveu: Magda, jakiej wielkości jest Rocki? "Dość spory" (str. 1), ale jak spory? ;) Rokuś przypomina mi mojego i nie mojego, pierwszego w życiu psa... Jak się urodziłam, to on już był w naszej Rodzinie. W gęsto zaludnionym podwarszawskim domu. Dziadkowie, ciocie z rodzinami i my... To był pies znaleziony w lesie, przez moją ciocię, do której leciały zawsze po ratunek wszystkie bidy z okolicy. Miał na imię Medor. :loveu: Najbardziej kochał Dziadka i nas, wtedy dzieci. Wyprowadziłam się z rodzicami i rodzeństwem, jak miałam 8 lat. Wieki temu... A Medor żył tam skromnie, ale szczęśliwie jeszcze długie lata. Dożył 18 lat. Przeczytałam wątek Rockiego i zastanawiałam się, kogo mi ten chłopak przypomina... Naszego Medorka kochanego! Tylko Rokuś jest chyba większy. Dobrze, że Jasza poznała mnie z Rockim. Dzięki Niej tu trafiłam.:loveu: Quote
Elisabeta Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Jednocześnie pisałyśmy... ;) Mój poprzedni wpis miał być po Twojej reakcji na zdjęcie szalejącego Rockiego. Może zapomnieli w "Metrze" o tej fakturze.:) Quote
magda222 Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 [quote name='Elisabeta']Jednocześnie pisałyśmy... ;) Mój poprzedni wpis miał być po Twojej reakcji na zdjęcie szalejącego Rockiego. Może zapomnieli w "Metrze" o tej fakturze.:)[/QUOTE] Myślę, że Rocki jest mniej więcej do kolana osoby o wzroście około 170 cm. Ale może zuziaM dokładniej jego wielkość opisze. Pisałam w zeszłym tygodniu do pani z którą załatwiałam ogłoszenie. Odpisała, że faktury nie zostały jeszcze wystawione i proszę czekać ;) Elisabeta a rodzina nie chciałaby przygarnąć sobowtóra Medora? :) Quote
Elisabeta Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 (edited) Magda, z tych, co wspominaliby Medora, to już większości nie ma.:roll: Pisałam, że to było wieki temu...;) Ponad trzydzieści lat Medorka już nie ma z nami... Nie powiem, ile dokładnie.8) Może kiedyś...:mdrmed: A w rodzinie to albo zapsieni albo odkładają decyzję, bo... albo nie chcą... Będę próbowała przy różnych okazjach, z różnymi ludźmi. Sensownymi oczywiście. Edited December 10, 2013 by Elisabeta Quote
Jasza Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 (edited) Napisałam do Tamb. Ogłoszeniami zajmuje się teraz Salibinka. Potrzebny jest krótki, zwarty tekst, zdjęcie w większej niż forumowa rozdzielczości i kontakt - na: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Magdo - wyślesz do Salibinki? Albo wyślij do mnie tekst i zdjęcie i ja prześlę do Niej. Edited December 10, 2013 by Jasza Quote
zuziaM Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Ja mam 1,60 M i Roki siega mi do kolana. On jest sredni. Wyglada na duzego, bo jest mocno kudlaty i bardzo gruby. Quote
Elisabeta Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 To mi też Rocki sięga do kolan.;) Grubasek jeden...:loveu: Rokuś to biegaj, biegaj za koleżankami!:Dog_run: Quote
magda222 Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 [quote name='Jasza']Napisałam do Tamb. Ogłoszeniami zajmuje się teraz Salibinka. Potrzebny jest krótki, zwarty tekst, zdjęcie w większej niż forumowa rozdzielczości i kontakt - na: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Magdo - wyślesz do Salibinki? Albo wyślij do mnie tekst i zdjęcie i ja prześlę do Niej.[/QUOTE] Wyślę :) Dziękuję bardzo :) Mam coś dodatkowo napisać? Np "z polecenia Jaszy" czy coś takiego? Albo może faktycznie wyślę do Ciebie a Ty prześlesz? [quote name='zuziaM']Ja mam 1,60 M i Roki siega mi do kolana. On jest sredni. Wyglada na duzego, bo jest mocno kudlaty i bardzo gruby.[/QUOTE] Ojej, a co się tak upasł Rockuś? Myślałam, że skoro energiczny to wybiega wszystko ;) ..... Przyszła faktura. Do zapłaty 123 zł. ..... Quote
Recommended Posts