Jump to content
Dogomania

Dramat psów ! Rozbicie pseudohodowli w Wielkopolsce !!! Fundacja SOS bokserom

Recommended Posts

• Replies 331
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Ja wczoraj pisałam,ale dużo postów ze wczoraj poznikało na czarodziejskim dogo,więc piszę jeszcze raz.Z bazarku na bidy olly przelała 386,80zł.Na zdrówko dla boksiów :)

Posted

Nasze cudo świruje juz od wczoraj :) Dupka jej odżyła :) Ona jest kochani niesamowita :) Terazz już nikt jej nogdy nie skrzywdzi :) I ona sama będzie szczęśliwsza :) A dla nas to jest najważniejsze!!!!

Posted

[quote name='Roksia']Wiedziałam , że się zakochacie :) Sami całować nie możemy przestać :) Dziękuję Alicjo ,że wrzuciłaś ja nie dawałam sobie rady :)[/QUOTE]

musiałam ...nie mogłam sie oprzeć :loveu:

Posted

[quote name='haniabor']Na pysiu ma wypisane: "takie ze mnie kochane niewiniątko". Piękna.[/QUOTE]
Wydaje mi się, że ona za grzeczna jest :shake: więc Roksiu nudno pewnie masz :evil_lol:

Posted

Oj już nie :) Rozkręciła się ślicznotka :) Nauczyła sie bawić i od 3 tyg daje już czadu jak standardowy boksiu (jak sie zapomni :) ) Już pomału przekonuje się do zabawek - bo wcześniej jak rzucilismy piłkę, albo sznur to patrzyła na nas jakbyśmy byli nie z tego świata - wogóle nie wiedziała co to ??!! Teraz juz mordka się rozkręca :) A jak pięknie się bawią to się nie da opisać :) Mamy film nakrecony jak się przeciągaja sznurem! Jak się całują :) TYlko to duże pojemności i nie uda mi się tego tu zamiescić :) Ale kochani ona pomomi tego ,że określana jest na ok.2 lata to zachwouje się jak taki niedorozwinięty szczeniaczek, który uczy się pomału wszstkiego :) Na polu już skacze jak sarenka jak wyjdzie na spacerek i zrobi kupkę :) A że ona jak sarenka , a nasze Roksiu jak szalony prawdziwy boksioł !! To wyobraźcie sobie jak wygląda nasz spacerek jak się dziewczynki nagle zaczną bawić a są na smyczach :) Czasami jest wesoło :)