Roksia Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Nio piękna to mało powiedziane śicznotka:) Quote
Kapsel Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Donvitow napisał(a):O rany. Na pierwszej focie pychol do " schrupania".:loveu: I jakie wąsiska ma piękne :smile::smile::smile: Quote
Alicja Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 :loveu::loveu: https://lh6.googleusercontent.com/-1B6le2nTlAU/TzjJYjpDZjI/AAAAAAAABqQ/Rgq6xpXC_pI/s640/Lulu3.JPG Quote
Kapsel Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Roksia napisał(a):To są Alicjo poranne całuchy:) A co się będzie działo jak będą wieczorne??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Roksia Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 kochani my juz po :) Lulu całe i zdrowe i juz ropomacicze nam nie grozi!!! Quote
Alicja Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='Roksia']kochani my juz po :) Lulu całe i zdrowe i juz ropomacicze nam nie grozi!!![/QUOTE] ufffff...całe szczęście Quote
Maruda666 Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='Roksia']kochani my juz po :) Lulu całe i zdrowe i juz ropomacicze nam nie grozi!!![/QUOTE] Jak dobrze :):) Teraz tylko niech się szybko goi - mocne kciuki :) Quote
onga Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 To teraz tylko szczęście przed nią:multi: Quote
andegawenka Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Czy jest coś piękniejszego na świecie niż takie cztery łapy:loveu::loveu:https://lh4.googleusercontent.com/-sTlofxtBq64/TzjJSicRv-I/AAAAAAAABqA/62fXh81mVn8/s640/Lulu1.JPG Quote
tatankas Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Ja wczoraj pisałam,ale dużo postów ze wczoraj poznikało na czarodziejskim dogo,więc piszę jeszcze raz.Z bazarku na bidy olly przelała 386,80zł.Na zdrówko dla boksiów :) Quote
Donvitow Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Roksiu jak nie zobaczymy fotek to nie uwierzymy że milasek dobrze się czuje po sterylce. PS. Nie pierwszy raz znikaja posty czarodziejsko-modowskiego Dogo. Quote
Roksia Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Nasze cudo świruje juz od wczoraj :) Dupka jej odżyła :) Ona jest kochani niesamowita :) Terazz już nikt jej nogdy nie skrzywdzi :) I ona sama będzie szczęśliwsza :) A dla nas to jest najważniejsze!!!! Quote
Roksia Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 A to moje szczęsliwe Lulu :) Jesteśmy zakochani po uszy po raz kolejny :) Mamy Lulu- ślicznotkę zalotnisię , i Roksię- szalona dupeczka - harpagan!!!! http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/868866d579727635.html Quote
Alicja Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 aby zobaczyć w dużym formacie kliknąć na fotę ;) Quote
Kapsel Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Sama słodycz z niej bije.:loveu::loveu::loveu: Zdrówka życzymy :smile::smile::smile: Quote
Roksia Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Wiedziałam , że się zakochacie :) Sami całować nie możemy przestać :) Dziękuję Alicjo ,że wrzuciłaś ja nie dawałam sobie rady :) Quote
Alicja Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Roksia']Wiedziałam , że się zakochacie :) Sami całować nie możemy przestać :) Dziękuję Alicjo ,że wrzuciłaś ja nie dawałam sobie rady :)[/QUOTE] musiałam ...nie mogłam sie oprzeć :loveu: Quote
haniabor Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Na pysiu ma wypisane: "takie ze mnie kochane niewiniątko". Piękna. Quote
Kapsel Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='haniabor']Na pysiu ma wypisane: "takie ze mnie kochane niewiniątko". Piękna.[/QUOTE] Wydaje mi się, że ona za grzeczna jest :shake: więc Roksiu nudno pewnie masz :evil_lol: Quote
Roksia Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Oj już nie :) Rozkręciła się ślicznotka :) Nauczyła sie bawić i od 3 tyg daje już czadu jak standardowy boksiu (jak sie zapomni :) ) Już pomału przekonuje się do zabawek - bo wcześniej jak rzucilismy piłkę, albo sznur to patrzyła na nas jakbyśmy byli nie z tego świata - wogóle nie wiedziała co to ??!! Teraz juz mordka się rozkręca :) A jak pięknie się bawią to się nie da opisać :) Mamy film nakrecony jak się przeciągaja sznurem! Jak się całują :) TYlko to duże pojemności i nie uda mi się tego tu zamiescić :) Ale kochani ona pomomi tego ,że określana jest na ok.2 lata to zachwouje się jak taki niedorozwinięty szczeniaczek, który uczy się pomału wszstkiego :) Na polu już skacze jak sarenka jak wyjdzie na spacerek i zrobi kupkę :) A że ona jak sarenka , a nasze Roksiu jak szalony prawdziwy boksioł !! To wyobraźcie sobie jak wygląda nasz spacerek jak się dziewczynki nagle zaczną bawić a są na smyczach :) Czasami jest wesoło :) Quote
Recommended Posts