Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 630
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie dość Allu, że nie mój rejon, bo pojechałabym po nią, to jeszcze pracuję i sobote i niedzielę też, w sobote w Pałacu w Nieborowie organizujemy koncert integracyjny, a w niedzielę taki festyno/kiermasz świateczny w Radziejowicach - żbym tak mogła choć część dochodu z tego przeznaczyć na dogi, ale nie da się, za to zaczynam "wciągać" po trochu w pomoc dogom i nie tylko ludzi spoza dogo, oby były tego wymierne efekty.
W ten weekend pmagam ludziom, ale nie daje ryby tylko wędke bo są to "akcje" gdzie bez wspólnego zaangażowanie nic by nie wyszło, każdy sposób jest dobry na rozbudzanie wrażliwości i empatii wtedy psom też będzie lepiej

Posted

Cieszę się że Niuniua pojedzie..Uważam że życie z rozmnażania zwierząt i ich krzywdy jest podle..Powinny być wprowadzone takie przepisy żeby utrzymały się hodolwle z prawdziwego zdarzenia..A na te Gówniane najlepiej napuścić może Urząd Skarbowy??
Że też znajdą się jacyś chętni na takie zwierzaki..Ale co ja mówię, prawie na każdym bazarze stoją jacyś menele i sprzedają szczeniaczki..I nic złego ich za to nie spotyka..A gdzie straż miejska? Powinien być zabroniony taki handel..A głupi ludzie za 10,00 kupują, a potem jak się znudzi to wiadomo co..Ręce opadają...Dobrze że mała uratowana ...A wszsyko inne to Syzyfowa robota...

Posted

gdzie sa teraz te psy w jakim miescie.jak moge je zabrac?dam 2 tymczas do momentu az nie dojda do siebie fizycznie,wiem ze to moze byc dlugo,licze okolo roku.musza to byc tylko suki-moj rezydent nie tokleruje samcow.tymczas domowy-nie do kojca.jesli uda mi sie wczesniej doprowadzic dziewczyny do siebie to super.potrzebuje tylko pomocy w transporcie.zgody SCHRONU LUB JAKIEGOS TOWARZYSTWA)na bezposrednie wyadoptowanie psin z domu tymczasowego.finansow na sterylki(wiadomo ze musza nabrac siel bo jeszcze nie przezyja narkozy ale jak przybycza to nie bede w stanie sfinansowac 2 duzych zabiegow,zgody nafinansowanie leczenia. ja lecze psiaki-faktory od wet sa odsylane i regulowane.jesli wam pasuje taki uklad-piszcie i dzielamy

Posted

Widziałam zdjęcia pozostałych psów na e-beagle i się popłakałam... Wstyd mi, że jestem człowiekiem.
Czy pozostałe psy mają swój wątek na dogo?

Posted

widziałam foty,dobrze że pseudo rozpracowana,wyczytałam że reszta psiaków stabilna.tylko nie doczytałam jakie rasy gościu miał:labki,beagle,berneńczyki,doga(w/w) czy cos jeszcze?
ok.juz znalazłam

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/219223-LIKWIDACJA-PSEUDO-W-WIEKOPOLSCE-KOSZMAR-potrzebna-pomoc[/URL]!!!! to ten wątek

tego "hodowcę" należałoby po prostu potraktować tak samo, jak on te biedne stworzenia...

wklejcie w pierwszy post numer konta... wpłacę grosik...

Posted

Fajnie. Jakoś sobie radzimy z psiakami. Dwa dzisiaj/berneńczyki/ pojechały do DT Fundacyjnych pasterze. Dożynkę zgarnia forum ' pomagamy dogom. Jedzie do DT/ furciaczaek/. Trzy boksie jadą do Dt SOS boksery. Fundacje labradorowe. Też się uruchomiły./ czy oni muszą tak konkurować a nie mogą po prostu psiaków ratować.//
Schronisko w Gaju do którego trafiły psiaczki panuje nad sytuacją. Jast to schron fundacyjny i ma wolontariat.
Pozdrawiam

Posted

Nowy bazarek, zapraszam :smile: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/219233-Co%C5%9B-dla-dzieci-od-faflatych-%29-Zabawki-i-ciuszki-do-16.12-21.00-Ratujemy-dogi"]http://www.dogomania.pl/threads/2192...-Ratujemy-dogi[/URL]

Posted

[quote name='_Dunaj_']Czy malutka już u Furciaczek?[/QUOTE]

Malutka jedzie do Furciaczek jutro rano. Musiałyśmy zorganizować transport, ale już jest!!! Podesłałam Furciaczkowi link z prośbą, by dała znać jak Maleńka dojedzie. Trzymamy kciuki za bezpieczną podróż!!!