Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czeeeść Gosiu :)

Gosia>>>;8968663 napisał(a):

U łobuza wszystko w normie- przesypia 20 godzin na dobę, poza tym po staremu- od czasu do czasu coś wpierniczy albo ucieka po mieszkaniu z butem w pysku - norma:)

I za to go uwielbiam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Toro w większym wydaniu;)

• Replies 989
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć :multi::multi:

Wydaje mi się czy Brutus zbyt dobrze się nie bawił? nie widzę tańczenia na stole i tak dalej :evil_lol::evil_lol:
Chyba że to było ostatnie stadium imprezy...kiedy już wszyscy zmęczeni :) :evil_lol::evil_lol:

Posted

Gosia>>>;9002851 napisał(a):
Termin przeprowadzki nam się odkłada ciągle i cały czas żyjemy na walizkach...tzn na kartonach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Brutusek widze pilnuje swojego kartonika ,żeby się nie okazało ,że zostanie bez swoich jakze potrzebnych rzeczy D:D:D

• 2 weeks later...
Posted

ja tu tak ta wasza galeria przegladam i az ci zazdroszcze takie super psiaka!!!! :loveu:
tylko ze tu prawie niekt niezaglada :/ :D:D:D i nowych fot od dawna niema :D:D:D

Posted

nieco późne... ale jeszcze nie całkiem spóźnione;)

życzenia zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia :tree1:
bogatego mikołaja
:x-mas:wiele miłości, ludzkiej życzliwości,
oraz szczęścia i samych łask bożych
w nadchodzącym Nowym 2008 Roku

Basia, Mariusz i Zuzanka:)

Posted

witam ;) ojjj właśnie przeczytałam cały pamiętnik Brutuska :) słodki piesek, krokodylek kochany :loveu:

i jak juz po przeprowadzce?
pozdrawiam Karolina

Posted

witajcie Brutusiki w nowym roczku:multi:

życzymy Wam, aby 2008 był szczęśliwszy, radośniejszy, bogatszy i w ogóle lepszy od poprzedniego pod każdym względem :loveu:

buziaczki:)

P.S. gdzie znowu zniknęliście?;)

Posted

Cześć ciotki !!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi:

Nie miałam przez ostatnie trzy tygodnie internetu ze względu na nowe mieszkanko...

DZIĘKI WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA I WZAJEMNIE ŻYCZE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU, DUŻO SPOKOJU, RADOŚCI, UŚMIECHU I WSZYSTKIEGO NAJ:thumbs:

Zaniedbałam tego naszego bloga ale obiecuję się poprawić:lol:
Powpadam do Was wszystkiech w niedalekiej przyszłości:diabloti:

U nas w sumie po staremu, Brutus zapadł w zimowy letarg, nie chce mu się ruszać za bardzo. Zginęły nam oponki więc muszę jakieś nowe wykombinować i wznowić treningi.
Jak odnajdę aparat to popstrykam fotki i wkleję, dzięki, że o nas pamiętacie, bardzo nas to cieszy:lol:
Ja o Was też pamiętam tylko czasu mi brakuje... (albo możliwości:oops:)

Pozdrawiam gorąco;)