Vectra Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Gosia>>>;6612969 napisał(a):Ale mój jest innej "rasy" :diabloti: :eviltong: :eviltong: ale łone wszystkie takie przytulaste :diabloti: :diabloti: u mnie kilów 33+17 :diabloti: na kolanka lubi wejść :cool1: Quote
madziasto4 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Czeeeść Gosia :) Fajnie, że Brutusik polubił oponki :) SUper macie łączkę :mdleje: Zazdroszczę:roll: Quote
BeaC Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzy waży przeszło ....30 :oops: mała Luśka 32 i włazi na kolanka........... witaj Goś.....fajny chłopak z twego Brutusa:loveu::loveu::loveu: Quote
Gosia>>> Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='Apbt_sól']przed oponką rzucam z 10 . minut patytki - prawo, lewo latanko luzem chwile - pare razy skoki i pod oponke dopiero - wtedy róznym temtem bez zryww maszerujemy sobie jakiś czas- u mnie to zalezy od podłoza które czesto sie zmienia. a po oponce luzne latanko i wydłuzony spacer do domku - ja specjalistką tez nie jestem hehe zeby nie było . Powiem Ci ze fajny z niego chlopak ;) Mysle, że dużo też zależy od psa. brutus jak tylko widzi, ze zabieram z domu szleki to całą drogę na łąkę ciągnie jak głupi, więc i taki 15 minutowy spacer możnaby było nazwać rozgrzewką... [quote name='Vectra']ale łone wszystkie takie przytulaste :diabloti: :diabloti: u mnie kilów 33+17 :diabloti: na kolanka lubi wejść :cool1: i kto zrozumie te psy... ja mam coraz częściej wrażenie, że bulle sa najmniej psie ze wszystkich ras. Wchodzę do domu np a Brutus siedzi w kuchni przy stole na krześle i patrzy przez okienko... [quote name='madziasto4']Czeeeść Gosia :) Fajnie, że Brutusik polubił oponki :) SUper macie łączkę :mdleje: Zazdroszczę:roll: Dziękujemy:) Tylko często oblęzona... [quote name='BeaC']mała Luśka 32 i włazi na kolanka........... witaj Goś.....fajny chłopak z twego Brutusa:loveu::loveu::loveu: I przestańcie tak mi tego mojego mordulca chwalić wiecznie... Bo już mi się głupio robi:oops: Quote
Apbt_sól Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 czerwpną kokarde mu założ bo ciotki go przeurocza hehehe :P Quote
Vectra Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Wyglądanie przez okno też powinni dopisać do wzorca :diabloti: Quote
Gosia>>> Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Vectra napisał(a):Wyglądanie przez okno też powinni dopisać do wzorca :diabloti: ta... zaraz obok siadania na krzesłach i spania pod kołderka... Quote
Gosia>>> Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Apbt_sól napisał(a):czerwpną kokarde mu założ bo ciotki go przeurocza hehehe :P obróżkę ma czerwoną, to może wystarczy. A przypomniało mi się. Idę ostatnio z brutusem i idzie dwóch Panów lekko imprezowych;) tak patrzą na nas z daleka, jak już się prawie mijaliśmy to przystanęli i mówi jeden do drugiego: -"Ciekawe czy ta pani gryzie" Ja się tak patrze, bo myślałam, że o mnie mówią:roll: Ale nie, wpatrzeni w psa, intensywnie cos tam myślą, zastanawiają się i wkońcu drugi mówi: -" Ty, ku**a, przecież to pies. Na to drugi: -" jak to pies? Co ty gadasz, przecież ma czerwona obrożę!" :crazyeye: No wiecie co, to już jajka nie wystarczą, żeby poświadczyc o męskości na to wychodzi:evil_lol: Quote
Apbt_sól Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 to taki chyba kobiecy kolorek , wiec jak moja suk bedzie szla w czarnej to bedzie psem wtedy hehehe Dobrze ze Brutus tego nie zrozumiał:diabloti: Quote
Gosia>>> Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Apbt_sól napisał(a):to taki chyba kobiecy kolorek , wiec jak moja suk bedzie szla w czarnej to bedzie psem wtedy hehehe Dobrze ze Brutus tego nie zrozumiał:diabloti: No dobrze, dobrze, bo on chłop z krwi i kości a pańcia z niego babe robi:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='Vectra']Wyglądanie przez okno też powinni dopisać do wzorca :diabloti: Gosia>>>;6616646 napisał(a):ta... zaraz obok siadania na krzesłach i spania pod kołderka...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak obowiązkowo ;) A czerwony to bardzo ładny kolorek ;)...i psiaczkom pasuje :p Quote
Paula Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Cześć Gosia :lol: Fajnie, że Brutkowi się podoba ciągnięcie oponek :multi: Ta rozgrzewka ponoć bardzo ważna, co by uniknąć kontuzji, ale to chyba przy dużym obciążeniu; nie znam się za bardzo, z Maksiem nigdy nie próbowałam wp; on za to na aport nakręcony maksymalnie :evil_lol: Gosia>>>;6616671 napisał(a):Idę ostatnio z brutusem i idzie dwóch Panów lekko imprezowych;) tak patrzą na nas z daleka, jak już się prawie mijaliśmy to przystanęli i mówi jeden do drugiego: -"Ciekawe czy ta pani gryzie" Ja się tak patrze, bo myślałam, że o mnie mówią:roll: Ale nie, wpatrzeni w psa, intensywnie cos tam myślą, zastanawiają się i wkońcu drugi mówi: -" Ty, ku**a, przecież to pies. Na to drugi: -" jak to pies? Co ty gadasz, przecież ma czerwona obrożę!" :grin: Dobre ;) Ja ostatnio usłyszałam, że Maksiu to "przerośnięta wiewióra" :-o Skąd ludziom takie komenty przychodzą do głowy :stupid: :evil_lol: Quote
BeaC Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 ty sie Gosia nie dziw, że my tak Brutuskiem zachwycone.:loveu::loveu:.............w końcu my prawie wszystkie mamy jakiegoś "morderczego krwiopijcę" w domu:cool3: i se tak kadzimy nawzajem......................bo na ulicy to żadko kto tak powie.............:cool1: jak mi ostatnio pan powiedział (obcy), ze ładnego mam pieska to pól godziny stałam:diabloti: i z nim rozmawiałam ..............bo to druga osoba...na ulicy, która mi tak powiedziałą:shake:.................. zawsze brzydkie pyski...........świniaki itp............:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Gosia>>> Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak obowiązkowo ;) A czerwony to bardzo ładny kolorek ;)...i psiaczkom pasuje :p Szczerze mówiąc, to ta obroża to prezent... a darowanemu koniowi... Mimo wszystko wgmnie Brutus słodka w niej wygląda:lol: [quote name='paula_z']Cześć Gosia :lol: Fajnie, że Brutkowi się podoba ciągnięcie oponek :multi: Ta rozgrzewka ponoć bardzo ważna, co by uniknąć kontuzji, ale to chyba przy dużym obciążeniu; nie znam się za bardzo, z Maksiem nigdy nie próbowałam wp; on za to na aport nakręcony maksymalnie :evil_lol: Brutus na aport wogóle... tzn. biegnie ale nie oddaje:evil_lol: :grin: Dobre ;) Ja ostatnio usłyszałam, że Maksiu to "przerośnięta wiewióra" :-o Skąd ludziom takie komenty przychodzą do głowy :stupid: :evil_lol: Ludzie są baaaardzo dziwni. Ja ostatnio usłyszałam "O! Patrz! Biały bokser!" :roll: [quote name='BeaC']ty sie Gosia nie dziw, że my tak Brutuskiem zachwycone.:loveu::loveu:.............w końcu my prawie wszystkie mamy jakiegoś "morderczego krwiopijcę" w domu:cool3: i se tak kadzimy nawzajem......................bo na ulicy to żadko kto tak powie.............:cool1: jak mi ostatnio pan powiedział (obcy), ze ładnego mam pieska to pól godziny stałam:diabloti: i z nim rozmawiałam ..............bo to druga osoba...na ulicy, która mi tak powiedziałą:shake:.................. zawsze brzydkie pyski...........świniaki itp............:diabloti::diabloti::diabloti: Ja kiedyś wychodziłam z windy i stała taka wieeelka baba. Patrzy się z obrzydzeniem na Brutusa i mówi " Boże jakie bydle". Na to ja się zatrzymałam, odwróciłam w jej stronę i mówię "Sama jesteś bydle". Bedzie mi tu psa obrażała...:razz: Quote
mia_mia Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 slodki jest.. a nie boisz sie ze Cie w nocy zagryzie? :evil_lol: Quote
Gosia>>> Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 mia_mia napisał(a):slodki jest.. a nie boisz sie ze Cie w nocy zagryzie? :evil_lol: Strasznie się boję...:eek2: P.S. nie wiedziałam, że Wy też na dogo... Quote
Gosia>>> Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Apbt_sól napisał(a):co z chamstem inaczej nie mozna ;) nie można, bo i tak nie przetłumaczysz... Quote
Vectra Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Gosia>>>;6625190 napisał(a):nie można, bo i tak nie przetłumaczysz... otóż to - niestety :cool1: najlepiej tak palnąć by delikwentowi w kapcie poszło :cool3: i nie wiedział co odpowiedzieć :diabloti: Quote
jonQuilla Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 jeśli to pies morderca to błagam niech mnie zagryzie :) jest śliczny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Gosia>>>;6624389 napisał(a):Brutus na aport wogóle... tzn. biegnie ale nie oddaje:evil_lol: Nam trochę czasu zajęło nauczenie Maksia oddawania :roll: Po 2 latach się udało :diabloti: Do tej pory lubi się podroczyć i chce, żeby go ganiać i zabierać :lol: Ale na "zostaw" oddaje, a czasem sam z siebie :evil_lol: Quote
BeaC Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 witaj gosiu!!! paula ja do ciebie na przeszkolenie przyjadę..Luśka też nie oddaje.woli zeby ją poganiać Quote
Paula Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='BeaC'] paula ja do ciebie na przeszkolenie przyjadę..Luśka też nie oddaje.woli zeby ją poganiać :D Ja robiłam tak, jak już umiał komendę "stój", to łapałam go za karczycho i wyjmowałam mu piłeczkę z pyska :evil_lol: mówiąc przy tym "zostaw" :razz: W pewnym momencie zaczął oddawać :lol: Quote
Alicja Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no komentarze motłochu na temat naszych psów powalają z nóg to fakt...ja też najczęściej odpalam działkę :oops:chociaż podobno w moim wieku i przy moim zawodzie nie uchodzi ale ze ja generalnie mam wszystko w doopie więc się nie przejmuję :diabloti:.... Witanko Gosiu i Brutusku :multi: Quote
Recommended Posts