Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 989
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

shirrrapeira napisał(a):
Jakie sliczne sa te zwierzaczki, jakie piekne psy Kalifa.

Piękne, piekne:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Nie dość, że mordulce to jeszcze białe, miodzio:lol: :lol: :lol:

Posted

I bardzo proszę, niech mnie ktoś ściągnie na ziemię, bo ostatnio cały czas przeglądam strony z hodowlami pitów.......

Znam to, Pitki trzeba niestety dopisać do nałogów. Madsz jenego myślisz o drugim :)

Posted

kalif1921 napisał(a):
I bardzo proszę, niech mnie ktoś ściągnie na ziemię, bo ostatnio cały czas przeglądam strony z hodowlami pitów.......

Znam to, Pitki trzeba niestety dopisać do nałogów. Madsz jenego myślisz o drugim :)

eee tam, mój to najwyżej Pit Brut jest:evil_lol: Mi się marzy Pit Bull z krwi i kości, z rodowodem. POmarzyć zawsze można...

Posted

Kitka20 napisał(a):
Hej Gosiaczku ślicznie wyszedł mój pupilek na tych zdjęciach koło pomnika mniam do schrupania.
Kalif1921 fajne masz te psiaki pierwsza fota odlotowa,

Rodowód to nie wszystko liczy się charakter a Brutusek to typowy pitek z tego co piszesz Gosiu.

Posted

Kitka20 napisał(a):
Hej Gosiaczku ślicznie wyszedł mój pupilek na tych zdjęciach koło pomnika mniam do schrupania.
quote]

Cześć:multi: Brutusek dziękuje i przesyła buziaczki:)

[quote name='kalif1921']Rodowód to nie wszystko liczy się charakter a Brutusek to typowy pitek z tego co piszesz Gosiu.

Hmmm.... Rodowód to szalenie istotna sprawa, mogąc porównać sportowe rodowodowe pity z takimi osiedlowymi psami w typie to... właściwie nie ma żadnego porównania. A Brutuś z charakterem pita? O nie! To całkiem inna bajka

Posted

Wiem, że tu ostatnio dosyć "sennie" się zrobiło ale nie moge się powstrzymać, żeby nie wkleić tych zdjęć.

Śpiący mordulec:

i jeden spacerkowy:lol:

Posted

Gosia>>>;6378107 napisał(a):
Cześć Alu, te szeleczki to sobie można najwyżej w dooope wsadzić... Brutusowi tez chyba nie podpasowały bo juz je prawie zeżarł:evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to chłopak pokazał co o nich myśli;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to chłopak pokazał co o nich myśli;)

taa... on raczej sie nie kryje z odczuciami:evil_lol: szczególnie jak z obrzydzeniem w oczach pluł rano szczypiorkiem z kanapki, którą ukradł ze stołu:mad:

Posted

heloł heloooł!! :multi:

uch.. Gosiu... dawno nas tu nie było... oj daaaawno:cool3: tyle tych galerii do obskoczenia, żę się zaczynamy gubić :evil_lol:

a tu nowe fotki się pojawiły!! :loveu: spacerkowe zdjęcia - bomba! :)
Brutusio... coraz piękniejszy... ryjeczek do całowania...
phh... i jak śpi to pokazuje jajeczka :eviltong: bezwstydnik jeden haha :evil_lol:

ukochaj go mocno!! konieczniee!! :calus: sprawdzimy z Zuzanką :eviltong: ;)

pozdrawiamy i zapraszamy również do nas:)
Basia i Zuzka

Posted

heja a mati tu pierwszy raz:) :oops:a skuszona Brutuskiem:) i z czystego sentymentu:)bo u mienia też Brutusek...tylko inna "szata graficzna" mojego dzielnego wojownika:) i inna "pólka"...

a Gosiny Brutusek barddzzzoooo nam się spodobał:) moje dwie dziewczynki już pieją normalanie z zachwytu:)
ach piękna ta "prawie" łaciata Bestyja piękna i uśmiech taki wielki:) i jaki szalony łaaa!!bardzo fajne zdjęcia:) a jak ładnie z Panią swoją wyszedł..nawet mimo tego..że wzrok zainteresowany czym innym...:eviltong:

dlatego pozowolimy sobie..odwiedzać Pięknego Bruta:) :oops:

pozdrawiamy gorąco!!!!:D

:bluepaw: