Alicja Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 :multi:wpadam do Was śpioszki na Dzień doberek:p Quote
basia2202 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 witamy Gosię i Brutuska po weekendzie! :multi: iii.. od poniedziałkuuu.. cmokas dla Brutusa w nochalka :loveu: Quote
Alicja Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 :multi:cześć Gosieńko i Brutusku ...jak minął weekendzik;) Quote
BeaC Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Witam :multi::multi::multi:przystojnego Brutusa ze swoją Panią ..................................pourlopowo:cool1: Quote
aneczka0106 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 My też pourlopowo zaglądamy i nadrabiamy braki:hand: Quote
madziasto4 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Cześć Gosia :) Kurde no, jak Wy ładnie wychodzicie na tych wspólnych zdjęciach, nic tylko w ramkę oprawić i na ścianę ;) Quote
Gosia>>> Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name='paula_z']Cześć Gosia :multi: Śpiący Brutek najlepszy :grin: :multi: A ta suczka troszkę podobna do Axy :loveu: I chyba też szaleją, jak nasze :lol: Cześć:multi: Jak miło:lol: Śpiący Brutus jest najlepszy głównie dlatego, że wtedy się nie przemieszcza i nie mieli pyskiem:roll: a z sunią szaleją ile wlezie:) [quote name='basia2202']czeeeść Brutuskowi:multi: witamy się, pozdrawiamy... i zapraszamy na fotki spacerowe Zuzanki i Tyśka:) cześć Basiu:) Wpadne, wpadnę:) [quote name='Alicjarydzewska']:multi:wpadam do Was śpioszki na Dzień doberek:p Doberek Alu, ty ranny ptaszku:eviltong: [quote name='Alicjarydzewska']:multi:cześć Gosieńko i Brutusku ...jak minął weekendzik;) OSOBNO:evil_lol: [quote name='BeaC']Witam :multi::multi::multi:przystojnego Brutusa ze swoją Panią ..................................pourlopowo:cool1: Cześć:) Ja już też "pourlopowo" w pewnym sensie:placz: [quote name='aneczka0106']My też pourlopowo zaglądamy i nadrabiamy braki:hand: czesc, miło Cię widzieć:) [quote name='madziasto4'] Kurde no, jak Wy ładnie wychodzicie na tych wspólnych zdjęciach, nic tylko w ramkę oprawić i na ścianę ;) Cześć Madziu:) na mojej ścianie zaczyna brakować juz miejsca:evil_lol: Quote
Gosia>>> Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 A mnie nie było ale już jestem:) Brutus tydzień był bez pańci. Zeżarł mi poduszki z kanapy, tzn. obdarł ze skóry, a wnętrzności poroznosił po całym mieszkaniu:angryy: :mad: Fajnie mi było trochę od niego odetchnąć ale stęskniłam się za łobuzem... Porobię dziś jakieś fotki na spacerku i wstawię:) Pozdawiam gorąco Quote
BeaC Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Gosia>>>;6460026 napisał(a):A mnie nie było ale już jestem:) Brutus tydzień był bez pańci. Zeżarł mi poduszki z kanapy, tzn. obdarł ze skóry, a wnętrzności poroznosił po całym mieszkaniu:angryy: :mad: Fajnie mi było trochę od niego odetchnąć ale stęskniłam się za łobuzem... Porobię dziś jakieś fotki na spacerku i wstawię:) Pozdawiam gorąco no to wpadłam się przywitać..............ja byłam 5 dni bez pięknej i cały czas o niej myślałam................no o dzieckach też....czasami:eviltong::eviltong::eviltong: a ta franca nawet nie tęskniła:angryy: myśłąłam że nie będzie jadła to się troszke odchudzi a tu nic..........niewdzięcznica:mad: Quote
Kitka20 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Witaj Gosiu widzę że mój Brutusek dalej rozrabia:loveu: ach jaki on śliczniutki ach jaki on kochaniutki szkoda że nie mogę go wymiziać za t proszę Ciebie byś go za mnie wymiziała Quote
Gosia>>> Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name='BeaC']no to wpadłam się przywitać..............ja byłam 5 dni bez pięknej i cały czas o niej myślałam................no o dzieckach też....czasami:eviltong::eviltong::eviltong: a ta franca nawet nie tęskniła:angryy: myśłąłam że nie będzie jadła to się troszke odchudzi a tu nic..........niewdzięcznica:mad: Cześć:) Brutusowi z tej tęsknoty to ze 3 kg się przytyło:roll: [quote name='Kitka20']Witaj Gosiu widzę że mój Brutusek dalej rozrabia:loveu: ach jaki on śliczniutki ach jaki on kochaniutki szkoda że nie mogę go wymiziać za t proszę Ciebie byś go za mnie wymiziała Witaj:) chętnie go wypożyczę na jakiś czas, aktualnie mam go dość;) żartuję:eviltong: wymiziam:) Quote
Gosia>>> Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 FOTKI Z DZISIEJSZEGO SPACERKU. PRAWDA, ŻE PIĘKNIE MU W CZERWONYM? :evil_lol: :evil_lol: z cyklu "głupie miny" Quote
Kitka20 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Gosia>>>;6460889 napisał(a):Cześć:) Brutusowi z tej tęsknoty to ze 3 kg się przytyło:roll: Witaj:) chętnie go wypożyczę na jakiś czas, aktualnie mam go dość;) żartuję:eviltong: wymiziam:) hahaha były by małe bo moja ma cieczkę wiec lepiej nie http://img241.imageshack.us/img241/207/s5002498zv5.jpg hahaha to jest suuuper Quote
Gosia>>> Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 [quote name='Kitka20']hahaha były by małe bo moja ma cieczkę wiec lepiej nie http://img241.imageshack.us/img241/207/s5002498zv5.jpg hahaha to jest suuuper oj byłyby, były boksio-bruty:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 http://img482.imageshack.us/img482/6018/s5002497ht8.jpg Swietna minka :evil_lol: Quote
basia2202 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 eeeheheee,. ale fajoskie fotki z głupimi minami :multi: :Cool!: :cool2: witajcie Gosiu i Brutusku:loveu: to my, Wasze milośniczki :loveu: h h h :eviltong: smutno nam było bez Was :cool3: uściski ogroomniaaasteeee dla psotnego bandziora :evil_lol: no nieźle narozrabiał, skubany...:cool3: Quote
Gosia>>> Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 [quote name=':: FiGa ::']http://img482.imageshack.us/img482/6018/s5002497ht8.jpg Swietna minka :evil_lol: mi tez sie podoba:) [quote name='basia2202']eeeheheee,. ale fajoskie fotki z głupimi minami :multi: :Cool!: :cool2: witajcie Gosiu i Brutusku:loveu: to my, Wasze milośniczki :loveu: h h h :eviltong: smutno nam było bez Was :cool3: uściski ogroomniaaasteeee dla psotnego bandziora :evil_lol: no nieźle narozrabiał, skubany...:cool3: czesc Basiu:) Cieszymy się bardzo, bandzior dla odmiany jest grzeczny, ciekawe na jak dlugo...:roll: [quote name='kalif1921']Cześć Gosiu, Brutus to urodzony model;) cześć Grzesiu:) Czy ja wiem....:lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Nooo Brutusek stoi tak dumnie przed pancią :cool3: Quote
Gosia>>> Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Nooo Brutusek stoi tak dumnie przed pancią :cool3: czy dumnie to nie wiem:lol: ale na pewno wpatrzony był w psa, który biegał po łące:evil_lol: Quote
Kitka20 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Hej Gosiu my z wizytą wpadamy. Wymiziaj Brutka odemnie:loveu: od uszu aż po koniuszek ogonka:lol: Quote
madziasto4 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 http://img482.imageshack.us/img482/6018/s5002497ht8.jpg Gosia, czy Ty mu aby nie za bardzo ścisnęłaś tę obróżkę?:evil_lol: Bo wygląda jakby go wypompowało z braku powietrza:evil_lol: Quote
Gosia>>> Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 [quote name='Kitka20']Hej Gosiu my z wizytą wpadamy. Wymiziaj Brutka odemnie:loveu: od uszu aż po koniuszek ogonka:lol: cześc:) Brutus wymiziany, teraz spunia po spacerku. [quote name='madziasto4']http://img482.imageshack.us/img482/6018/s5002497ht8.jpg Gosia, czy Ty mu aby nie za bardzo ścisnęłaś tę obróżkę?:evil_lol: Bo wygląda jakby go wypompowało z braku powietrza:evil_lol: Hmmm... nie:) on poprostu trawę memłał:evil_lol: Quote
Gosia>>> Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 To jeszcze wstawię 4 piekne mordulce:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i mojego paskudnika: EDIT: o Boże ile tu mnie:crazyeye: przez najblizszy rok nie wstawie swoich zdjęć obiecuję:evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts