Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 989
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paula_z']Cześć Gosia :multi:
Śpiący Brutek najlepszy :grin: :multi:
A ta suczka troszkę podobna do Axy :loveu: I chyba też szaleją, jak nasze :lol:

Cześć:multi: Jak miło:lol: Śpiący Brutus jest najlepszy głównie dlatego, że wtedy się nie przemieszcza i nie mieli pyskiem:roll: a z sunią szaleją ile wlezie:)

[quote name='basia2202']czeeeść Brutuskowi:multi:
witamy się, pozdrawiamy... i zapraszamy na fotki spacerowe Zuzanki i Tyśka:)

cześć Basiu:) Wpadne, wpadnę:)

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:wpadam do Was śpioszki na Dzień doberek:p

Doberek Alu, ty ranny ptaszku:eviltong:
[quote name='Alicjarydzewska']:multi:cześć Gosieńko i Brutusku ...jak minął weekendzik;)

OSOBNO:evil_lol:

[quote name='BeaC']Witam :multi::multi::multi:przystojnego Brutusa ze swoją Panią ..................................pourlopowo:cool1:

Cześć:) Ja już też "pourlopowo" w pewnym sensie:placz:

[quote name='aneczka0106']My też pourlopowo zaglądamy i nadrabiamy braki:hand:

czesc, miło Cię widzieć:)

[quote name='madziasto4']
Kurde no, jak Wy ładnie wychodzicie na tych wspólnych zdjęciach, nic tylko w ramkę oprawić i na ścianę ;)

Cześć Madziu:) na mojej ścianie zaczyna brakować juz miejsca:evil_lol:

Posted

A mnie nie było ale już jestem:)

Brutus tydzień był bez pańci. Zeżarł mi poduszki z kanapy, tzn. obdarł ze skóry, a wnętrzności poroznosił po całym mieszkaniu:angryy: :mad:
Fajnie mi było trochę od niego odetchnąć ale stęskniłam się za łobuzem...
Porobię dziś jakieś fotki na spacerku i wstawię:)

Pozdawiam gorąco

Posted

Gosia>>>;6460026 napisał(a):
A mnie nie było ale już jestem:)

Brutus tydzień był bez pańci. Zeżarł mi poduszki z kanapy, tzn. obdarł ze skóry, a wnętrzności poroznosił po całym mieszkaniu:angryy: :mad:
Fajnie mi było trochę od niego odetchnąć ale stęskniłam się za łobuzem...
Porobię dziś jakieś fotki na spacerku i wstawię:)

Pozdawiam gorąco

no to wpadłam się przywitać..............ja byłam 5 dni bez pięknej i cały czas o niej myślałam................no o dzieckach też....czasami:eviltong::eviltong::eviltong:
a ta franca nawet nie tęskniła:angryy:
myśłąłam że nie będzie jadła to się troszke odchudzi a tu nic..........niewdzięcznica:mad:

Posted

Witaj Gosiu widzę że mój Brutusek dalej rozrabia:loveu: ach jaki on śliczniutki ach jaki on kochaniutki szkoda że nie mogę go wymiziać za t proszę Ciebie byś go za mnie wymiziała

Posted

[quote name='BeaC']no to wpadłam się przywitać..............ja byłam 5 dni bez pięknej i cały czas o niej myślałam................no o dzieckach też....czasami:eviltong::eviltong::eviltong:
a ta franca nawet nie tęskniła:angryy:
myśłąłam że nie będzie jadła to się troszke odchudzi a tu nic..........niewdzięcznica:mad:

Cześć:) Brutusowi z tej tęsknoty to ze 3 kg się przytyło:roll:

[quote name='Kitka20']Witaj Gosiu widzę że mój Brutusek dalej rozrabia:loveu: ach jaki on śliczniutki ach jaki on kochaniutki szkoda że nie mogę go wymiziać za t proszę Ciebie byś go za mnie wymiziała

Witaj:) chętnie go wypożyczę na jakiś czas, aktualnie mam go dość;)

żartuję:eviltong: wymiziam:)

Posted

eeeheheee,. ale fajoskie fotki z głupimi minami :multi: :Cool!: :cool2:

witajcie Gosiu i Brutusku:loveu: to my, Wasze milośniczki :loveu: h h h :eviltong:
smutno nam było bez Was :cool3:
uściski ogroomniaaasteeee dla psotnego bandziora :evil_lol: no nieźle narozrabiał, skubany...:cool3:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']http://img482.imageshack.us/img482/6018/s5002497ht8.jpg
Swietna minka :evil_lol:

mi tez sie podoba:)
[quote name='basia2202']eeeheheee,. ale fajoskie fotki z głupimi minami :multi: :Cool!: :cool2:

witajcie Gosiu i Brutusku:loveu: to my, Wasze milośniczki :loveu: h h h :eviltong:
smutno nam było bez Was :cool3:
uściski ogroomniaaasteeee dla psotnego bandziora :evil_lol: no nieźle narozrabiał, skubany...:cool3:

czesc Basiu:) Cieszymy się bardzo, bandzior dla odmiany jest grzeczny, ciekawe na jak dlugo...:roll:

[quote name='kalif1921']Cześć Gosiu,
Brutus to urodzony model;)

cześć Grzesiu:) Czy ja wiem....:lol:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Nooo Brutusek stoi tak dumnie przed pancią :cool3:

czy dumnie to nie wiem:lol: ale na pewno wpatrzony był w psa, który biegał po łące:evil_lol:

Posted

[quote name='Kitka20']Hej Gosiu my z wizytą wpadamy.
Wymiziaj Brutka odemnie:loveu: od uszu aż po koniuszek ogonka:lol:

cześc:) Brutus wymiziany, teraz spunia po spacerku.

[quote name='madziasto4']http://img482.imageshack.us/img482/6018/s5002497ht8.jpg
Gosia, czy Ty mu aby nie za bardzo ścisnęłaś tę obróżkę?:evil_lol: Bo wygląda jakby go wypompowało z braku powietrza:evil_lol:

Hmmm... nie:) on poprostu trawę memłał:evil_lol:

Posted

To jeszcze wstawię 4 piekne mordulce:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

i mojego paskudnika:

EDIT: o Boże ile tu mnie:crazyeye: przez najblizszy rok nie wstawie swoich zdjęć obiecuję:evil_lol: :evil_lol: