tunio Posted January 17, 2004 Posted January 17, 2004 Matrix tyle ze skoro czekam na rodowod to metryki tez nie mam 8) A w ogole jak sie maly chowa ? 8) Czy mi sie wydaje czy ktos u Ciebie w ksiedze gosci zapytal sie co to za rasa ? :hmmmm: Quote
matrix..... Posted January 18, 2004 Posted January 18, 2004 Caragan, fakt, zapomniałem, że metrykę wysłałaś do Warszawy, szkoda, że nie zrobiłaś z niej ksero. Mati rozwija sie dobrze i jest rozkoszny, co ważne ma też bardzo miły charakter bezkonfliktowy. Uwielbia inne psy i chce się z nimi bawić, nie wyobrażam sobie tych Katowic, Charciara Mati cały czas będzie zaczepiał Felka w ringu i w efekcie nas wyrzucą. Z góry za to przepraszam! Na smyczy chodzi dosyć ładnie, z ringówka tylko w zębach, zęby pokazuje jak śpi :D :D Ostatnio ktos przegladał moja stronę w internecie i faktycznie nie wiedział co to za rasa, na zdjęciach zamieszczonych na stronie Mati ma od 2,5 do 4 miesięcy. Teraz wyglada trochę inaczej już. Charciara i dzieki za życzenia od Ziutków! Quote
charciara Posted January 18, 2004 Posted January 18, 2004 Matrix, nie przepraszaj z góry !!! Nie da rady, żeby Matiś Felka w ringu zaczepiał, bo razem nie wystąpią :lol: Coś Ci się pomerdało skoro świt :D W niedzielę nie wstaje się tak wcześnie :lol: Quote
tunio Posted January 18, 2004 Posted January 18, 2004 Matrix a ksero wystarczy ?Bo jesli ksero wystarczy to mam osiem kopii :hmmmm: Quote
Rotti Posted January 18, 2004 Posted January 18, 2004 Wiesz Cary, jedna w zupełności wystarczy :lol: Quote
matrix..... Posted January 19, 2004 Posted January 19, 2004 Carragan wystarczy ksero, możesz juz zacząć załatwiać. Charciara no oczywiście myślałem o Stefanie a napisałem Felek! Quote
Recommended Posts