Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

może znacie kogoś kto dysponuje większą ilością używanych piłek tenisowych, które nadają się do ćwiczeń z psami ?

macie jakieś wieści ?

Posted

:bye::painting::thumbs:sciskam za cudenko serce , malunieczki bazarusiek dla Barda [URL]http://www.dogomania.pl/threads/219289-Malusi-bazarus-dla-Barda-ze-..smietnika-od-10.12-17.12-do-godz-23.00[/URL]

Posted

Na razie zadeklarowały się:
-azalia (???)*
-Annaa4 (???)

*(???) - nie wiemy czy stała, czy jednorazowa i ile.... no i czy to aktualne :shake:

Ktoś jeszcze mógłby dorzucić grosza?

Posted

a dzwoni ktoś z ogłoszeń w jego sprawie? ma ogrom wyświetleń na wyróżnionym ogłoszeniu na tablicy i kilka osób sprawdzało kontaktowy nr telefonu

Posted

[quote name='grzenka']Okropne to wszystko.Dyszkę stałej znajdę dla biedaka co m-c.[/QUOTE]
:bye::sweetCyb::iloveyou::iloveyou:ale cudnieeeeeeeeeee, biedaczkuuuuuu , coraz wiecej dobrych serc u ciebie:loveu::loveu::loveu:

Posted

Dziękujemy pięknie :loveu:

a). stałe:
Annaa4 - 20zł
Ty$ka - 20zł
grzenka - 10zł

b). jednorazowe:
agusiazet - 100zł
Cantadorra - 50zł

Ktoś jeszcze okaże serce?

Posted

[B]What May NN[/B], dziękujemy pięknie!
[B]Vutz[/B], piesek ma miejsce w hoteliku u Murki - potrzebne "tylko" deklaracje...

a). stałe:
Annaa4 - 20zł
Ty$ka - 20zł
grzenka - 10zł

b). jednorazowe:
agusiazet - 100zł
Cantadorra - 50zł
What May NN - 20zł

Posted

Jest jedna osoba zainteresowana adopcja Barda,jestem w kontakcie mailowym z ta pania.
Pani mieszka w Czestochowie,ale przeprowadza sie/nie wiem kiedy dokladnie/ w Bieszczady.
Poprosilam o adres do wizyty przedadopcyjnej,na razie w Czestochowie,a pozniej mysle,ze trzeba by w Bieszczadach,tez nie wiem dokladnie w jakiej miejscowosci.

Posted

wlaczam sie bo widze ze bez FB ani rusz. zaraz dopytam o stale deklaracje i jak tylko cos bedzie to dopisze- Tyska dzieki!!!
Ja tez sie jednorazowo dorzuce, psa chyba trzeba szybko stamtad zabrac, slyszalam ze juz snieg, chyba go nie zostawicie bez opieki, co????? :(