Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani Moniko dziękuję bardzo za dodanie zdjęć :) pozycja do góry lapami jest jego ulubioną- czasem śpi tak nawet 2 godziny.... A co do wypatrzenia zbója to znalazłam go na fb. Jestem w kontakcie z Karoliną od której brałam Alfika i zapraszamy się wzajemnie na wydarzenia z futrzakami i tak kiedyś zaprosiła mnie na wydarzenie Barda, ot cała historia naszej wielkiej miłości :) a tam salony, zwykłe mieszkanie tyle że pod lasem i w spokojnej okolicy

Posted

ok Monika :) fb ma chyba największy zasięg, chociaz ja używam go tylko żeby rozgłaszać futrzaki, jakoś nie czuję potrzeby uzewnętrzniania się przed wszystkimi, ale jeżeli chodzi o zwierzaki to rzeczywiście fajna sprawa, a ja i Bard jesteśmy tego chyba nejlepszym przykładem :)

Posted

no ja na dogo trafilam przez Barda przez fb :) wiadmośc z ostatniej chwili- byliśmy dzisiaj na spacerze w lesie i Bard po raz pierwszy widział konie, szkoda że nie widziałyście jego reakcji :)

Posted

był tak zdziwiony że nie wiedział czy podejść czy uciekać i po namyśle stwierdził że zakopie sie w śniegu (tzn. wsadził w snieg mordkę-zgodnie z zasadą jak ja nie widzę to mnie też nie widzą- a tyłek w górze) i wtedy go nie zauważą :) konie oczywiście miały go głęboko w d.... ale Bard wykonywal takie ruchy że nawet facet na koniu sie z niego uśmiał :)

Posted

wyglądał prześmiesznie :) Właśnie czekamy na moich znajomych którzy mają przyjechaż ze spanielka yodą i idziemy na dluugaśny spacer do lasu, żeby się psiaki wyszalały. Tydzień temu po takim spacerze jak tylko zamknęłam za nimi drzwi to Bard po prostu padl i zasnął w ciągu kilku sekund :)

Posted (edited)

Bard szaleje, a ten onek prosi o pomoc, właśnie szykuje się z DT do schronu. Pomóżcie: [url]http://www.dogomania.pl/threads/217371-piekny-5-letni-ON-z-dysplazja-w-DT-tymczas.-opiekun-mia%C5%82-zawa%C5%82-pilnie-szukamy-DS/page27[/url]
Proszę też o rozsyłanie linku do FB, na tym wątku jest podany. Pomóżcie.

Edited by Cantadorra
Posted

[quote name='Cantadorra']Bard szaleje, a ten onek prosi o pomoc, właśnie szykuje się z DT do schronu. Pomóżcie: [url]http://www.dogomania.pl/threads/217371-piekny-5-letni-ON-z-dysplazja-w-DT-tymczas.-opiekun-mia%C5%82-zawa%C5%82-pilnie-szukamy-DS/page27[/url]
Proszę też o rozsyłanie linku do FB, na tym wątku jest podany. Pomóżcie.[/QUOTE]

biedactwo :( mogę mu porobić ogłoszenia jak trzeba

• 1 month later...