DORA1020 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='martu0']wybiegany pies= szczęśliwy pies! Bard szalał dzisiaj po południu ponad godzinę bez przerwy na łąkach pod lasem ze swoim nowym kolegą Frodo (retriverem) i własnie śpi jak zabity, nic go nie rusza :) niestety nie naumiałam się jeszcze wstawiać tu zdjęć bo mamy kilka fajnych fotek :([/QUOTE] Jak to czytam,to geba mi sie smieje od ucha do ucha:lol: Quote
funia Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [B]Muszę zwrócić pieniądze Tyśko[/B] bo dostałam przelew z FB od Mai Z.na kwote 82 zł .Czyli Bart jest rozliczony . [B] Pieniadze w kwocie 60 zł mam odesłać na twoje konto ,tak [/B] Quote
diana79 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 czyli Bart jest rozliczony i za hotelik i za transport tak? Quote
martu0 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 przelew za transport zrobiłam w poniedziałek i mam informację od Beaty że doszedł Quote
Ty$ka Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='funia'][B]Muszę zwrócić pieniądze Tyśko[/B] bo dostałam przelew z FB od Mai Z.na kwote 82 zł .Czyli Bart jest rozliczony . [B] Pieniadze w kwocie 60 zł mam odesłać na twoje konto ,tak [/B][/QUOTE] Jeżeli hotelujesz jakiegoś psiaka, który nie ma czegoś zapłaconego to przeznacz na niego ;) Quote
funia Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Kochana bardzo dziekuje .Na razie wszystko zapłacone . Chyba ,ze na BDT w którym jest teraz u mnie 16 letnia sunia ....Mogę jej cos lepszego kupić ....Ale nie ma sprawy moze ktoś jest w większej potrzebie .Albo na kotke po wypadku która jest u mnie. Tysko proszę sama zadecyduj .;) Quote
DORA1020 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Ja bardzo prosze o pomoc finansowa dla moich psiakow w PDT,mam prawie 600zl dlugu za grudzien,a za styczen 750zl + karmienie zwierzakow. Zbieram pieniadze na bazarkach,zeby utrzymac psiaki,ale sa to nieduze kwoty i wystarczaja praktycznie na karmienie psiakow. Osoby,ktore sa tutaj na watku znaja moja sytuacje,Ty$ka ,ktora pomaga mi prowadzic watek rowniez.... Quote
martu0 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='DORA1020']Ja bardzo prosze o pomoc finansowa dla moich psiakow w PDT,mam prawie 600zl dlugu za grudzien,a za styczen 750zl + karmienie zwierzakow. Zbieram pieniadze na bazarkach,zeby utrzymac psiaki,ale sa to nieduze kwoty i wystarczaja praktycznie na karmienie psiakow. Osoby,ktore sa tutaj na watku znaja moja sytuacje,Ty$ka ,ktora pomaga mi prowadzic watek rowniez....[/QUOTE] proszę o dane do przelewu Quote
Ty$ka Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 [quote name='funia']Kochana bardzo dziekuje .Na razie wszystko zapłacone . Chyba ,ze na BDT w którym jest teraz u mnie 16 letnia sunia ....Mogę jej cos lepszego kupić ....Ale nie ma sprawy moze ktoś jest w większej potrzebie .Albo na kotke po wypadku która jest u mnie. Tysko proszę sama zadecyduj .;)[/QUOTE] Kup coś suczce lub kotkowi - nie wiem które jest w większej potrzebie :) Quote
Ty$ka Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 [quote name='DORA1020']Ja bardzo prosze o pomoc finansowa dla moich psiakow w PDT,mam prawie 600zl dlugu za grudzien,a za styczen 750zl + karmienie zwierzakow. Zbieram pieniadze na bazarkach,zeby utrzymac psiaki,ale sa to nieduze kwoty i wystarczaja praktycznie na karmienie psiakow. Osoby,ktore sa tutaj na watku znaja moja sytuacje,Ty$ka ,ktora pomaga mi prowadzic watek rowniez....[/QUOTE] W lutym coś wyślę :) Bez obaw, pomogę i Tobie. Quote
funia Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='Ty$ka']Kup coś suczce lub kotkowi - nie wiem które jest w większej potrzebie :)[/QUOTE] dziekuje !!!I jedno i drugie skorzysta:loveu: Quote
diana79 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 co tak u Barda słychać? kociaki już go polubiły? :) Quote
diana79 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 a Magda już ma kolejnego psa na ulicy :( Kilkumiesięczna piękna suczka ON-ka na ulicy na mrozie w Szczebrzeszynie. Sunia jest wygłodzona, ma zapadnięte boki. Pilnie potrzebny przynajmniej dom tymczasowy. Możliwa pomoc w transporcie do Warszawy [IMG]http://images45.fotosik.pl/1318/9f7501cea23ff811.jpg[/IMG] Quote
martu0 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Bard już sie zadomowił i zaczynają rosnąć mu różki, ale pracujemy nad tym :) Jest tak spragniony towarzystwa psów, że niestety jak tylko spotka kolegę to przywoływanie prośbami i groźbami nie przynosi żadnych efektów. Boję się tylko że trafi któregoś razu na psa który nie będzie miał ochoty sie bawić i może być problem. Od kilku dni spotykamy się z grupką sąsiadów którzy mają nieco starsze psiaki i robimy 40 minutowy spacer rano, a psiaki szaleją do upadłego :) fotki postaram się wrzucić jak najszybciej ale mam problem z kablem do laptopa (niestety Bardowi bardzo się spodobał i postanowił używac go jako gryzaka) więc muszę najpierw dokupić kabel co niestety nie jest łatwe bo mój sprzęt nie jest najnowszym modelem :) a wszystkie fotki mam na laptopie i z pracy nie mam jak ich dodać Quote
piescofajnyjest Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 fajnie, ze Bardus ma kumpli:))) socjalizacja to bardzo wazny proces! tak strasznie sie ciesze:))) Quote
diana79 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 wspaniałe wieści u Barda :multi::multi::multi: Quote
Cantadorra Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 No to Bardzik się rozkręca :) Pomimo, że z posłuszeństwem w zabawie kiepsko, to wspaniale się to czyta :) Jak fantastycznie, że masz taką grupkę znajomych, z których psiakami Bardzik może się wyszaleć. Wtedy lepiej pewnie śpi :) Quote
martu0 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 (edited) zbój niesamowity z niego, wlaśnie w dniu dzisiejszym pozbyłam się z pomocą Barda wszystkich kilkunastu par majtek, ostając się przy dwóch z czego jedną mam na sobie, a drugą w pralce :) Bard postanowił zająć się suszarką na pranie.... jutro kolęda więc mam nadzieję że Bard nie dostanie zawału na widok ksędza, bo przy poniedziałkowej wizycie kominiarzy niewiele brakowało a padłby trupem na ich widok :) nie wiem czemu ale strasznie boi się mężczyzna tych ubranych na ciemno wyjątkowo Edited January 25, 2012 by martu0 Quote
piescofajnyjest Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 hahahahhahahaahah:) moze musisz zmienic stringi na hipstery, czy jakies inne-po prostu mu sie nie spodobaly majciochy:) Quote
diana79 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 ale numer z Barda :) zachowuje się jak szczeniak ;) a to już prawie dorosły pies Quote
funia Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 U mnie też bał się męża .Od poczatku .... Quote
Becia Lublin Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Marta chyba będziesz musiała zostać panną, bo Bard nie zaakceptuje żadnego faceta w domu :) Quote
martu0 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 własnie doszłyśmy do wniosku z sąsiadkami że albo jakiś idiota chciał go siłą tresować albo jak mieszkał na tym śmietniku to go osiedlowe żule przeganiały i stąd tak się boi. Tak jak się spodziewalam ksiądz zasial postrach, ale myślalam że padnę trupem ze smiechu jak z ministrantami i księdzem klękaliśmy do modlitwy a Bard który chował sie za mną w momencie jak klękaliśmy położyl się obok mnie :) więc w sumie aktywnie uczestniczył w modłach :) Co do majtek to chyba musze w takim razie przerzucić sie na reformy albo w ogóle przestac je nosić. Dzisiaj z kolei nauczyl się otwierac drzwiczki z pralki i załatwil mi przedostatnią parę majtek i skarpety na narty.... Quote
piescofajnyjest Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 no i Amen!!! po co komu majtki????? Quote
Recommended Posts