Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='martu0']może ma ktoś kogoś znajomego w Zamościu kto mógłby odpłatnie przewieżć Barda w ten piatek do Lublina ? szukam cały czas ale powoli kończą mi się koncepcje....[/QUOTE]

napiszę do DORA1020 może kogoś znajdzie

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

udało się z transportem do Lublina dzięki Pani Beacie za co jeszcze raz jej serdecznie dziękuję. Teraz tylko muszę nazbierać na ten transport
opcja pozytywna 150 zł (transport i bus)
opcja mniej pozytywna 188 zł (transport i pociąg)

Posted

[quote name='martu0']udało się z transportem do Lublina dzięki Pani Beacie za co jeszcze raz jej serdecznie dziękuję. Teraz tylko muszę nazbierać na ten transport
opcja pozytywna 150 zł (transport i bus)
opcja mniej pozytywna 188 zł (transport i pociąg)[/QUOTE]

pogadam jeszcze z synem, jeśli uda mi się go przekonać na transport jego autem, wtedy koszt będzie niższy (ma zagazowane auto)

Posted

wspaniale że tak się wszystko dobrze układa :)

ja będę mieć 20zł z bazarku na transport ale dopiero po 10.01. jak się zakończy
choć mam nadzieję że jeszcze coś ktoś zalicytuje :)

Posted

Bart wyjechał przed 40 minutami z Beatka i Jackiem .Beatko Jacusiu bardzo wielkie dzięki ,:loveu:

PS .zostanie do rozliczenia Barta za 6 dni stycznia =72 zł plus 10 zł transport do lecznicy .[B]Razem do zapłaty za styczeń 82 zł .[/B]
Na spokojnie.

Posted

w drodze do domu :)

[IMG]http://images47.fotosik.pl/1297/3ccd12d9e2a6c4e8gen.jpg[/IMG]

[IMG]http://images35.fotosik.pl/1110/aabcad30452cb7e7gen.jpg[/IMG]

[IMG]http://images38.fotosik.pl/1286/4a4e274d597a9a46gen.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Becia Lublin']przekazałam Barda do rąk Marty. Piesek początkowo biegał po siedzeniu, gdy zaczęłam go drapać za uszkiem wtulił się we mnie i oglądał świat zza okien. Cudowny pies.[/QUOTE]

Prawda,ze cudowny:lol:
Dzieki Beatko:lol:
badz szczesliwy pieseczku:lol:

Posted

[B]TADAMMMM Bard jest już w domu !!!
Byłam bardzo zaskoczona że tak spokojnie przetrwał tę podróż
Moje koty of course strzeliły focha, ale jak zawsze za tydzień im przejdzie :)
W chwili obecnej Bard nie może się zdecydować czy jeść czy zwiedzać te dwa pokoje :)
Bard zrobił furorę wśród sąsiadów i nie tylko (Panowie kierowcy byli tak nim zachwyceni że jednym chórem orzekli że jedzie za darmo!)
... Tak więc koszty zostają na kwocie 100 zł
Za chwilę idziemy się kąpać a później wrzucę zdjęcia pod warunkiem że Bard wyrazi zgodę na sesję fotograficzną
P.S. Jeszcze raz dziękujemy wszystkim za zaangażowanie i pomoc no i oczywiście szczególne podziękowania dla Beaty, Pani Kasi, Pani Magdy :)
[/B]