mysza 1 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Poogłaszamy, poogłaszamy. Mam nadzieję, że szybko domy znajdą. Quote
hop! Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Byłam u weta. Nie pomyliłam się co do wieku i wagi. ;) Maluchy mają 2-3 miesiące, Abi waży 5,5kg, a Bim - 5kg. Dzisiaj dostały pierwszą dawkę aniprazolu, mam im jeszcze podać jutro i pojutrze, a potem raz po 10 dniach. Abi ma chore uszka - trzeba je czyścić Otifree i wkraplać Aurizon. Pod koniec tygodnia lub na początku przyszłego będzie można zaszczepić maluchy. Podczas podróży i w lecznicy były bardzo grzeczne. Są otwarte na ludzi, nie boją się innych psów. Quote
mysza 1 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Maluszki były u weta, czekam na relację ;) O relacja już jest ;) Super, dzięki. Mamy zatem adopcyjne puchate kulki :) Quote
hop! Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='mysza 1']Maluszki były u weta, czekam na relację ;) O relacja już jest ;) Super, dzięki. Mamy zatem adopcyjne puchate kulki :)[/QUOTE] Puchate, adopcyjne, ale nie kulki. ;) Chcesz, żebym im zrobiła jakieś ogłoszenia w necie, czy wolisz sama po swojemu? Tak, jak się umówiłyśmy spróbuję zrobić ładniejsze fotki. ;) Quote
malvaaa Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 ależ ta sunia jest cudowna, ma takie zadziorne spojrzenie :) super jest! Quote
hop! Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Z maluchów wylazły glisty - niewiele, ale są. Dzisiaj ponuro i ciemno za oknem, w domu też, więc mogę zrobić zdjęcia, ale tylko z lampą błyskową. Quote
hop! Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Iwona, przepraszam, ale muszę cofnąć swoją propozycję. Jednak nie dam rady pomóc w ogłaszaniu. Przy maluchach jest sporo pracy, a przecież mam też dużo innych rzeczy do zrobienia. ;) Maluchy wymagają nauki zachowania czystości i chodzenia na smyczy, co jest oczywiste w przypadku tak młodych psiaków. Każdy kto decyduje się na adopcję szczeniaka zapewne bierze to pod uwagę, ale warto o tym przypomnieć. Zrobiłam zdjęcia. Próbowałam na kanapie, ale kanapa jest zła i niewygodna - zwłaszcza Bim jej nie lubi. ;) Abi Quote
Ewa Marta Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Abi jest bardzo podobna do mojego Pika:-) jeśli ktokolwiek zadzwoni w jego sprawie, przekażę namiar na Ciebie Mysza:-) Quote
mysza 1 Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='Ewa Marta']Abi jest bardzo podobna do mojego Pika:-) jeśli ktokolwiek zadzwoni w jego sprawie, przekażę namiar na Ciebie Mysza:-)[/QUOTE] Dzięki. Bardzo fajne zdjęcia do ogłoszeń, Abi jest śliczna :) Bim jak to Bim :) puchata kula ;) Quote
Lemoniada Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Świetne szczeniaki :) hop!, a jak zareagowała na nie Nikusia? Quote
mysza 1 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Hop mi wspominała, że na razie ma więcej pracy i nie będzie na dogo. Podrzucam maluszki porannie, pusto tu :( Quote
mysza 1 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='hop!']Iwona, przepraszam, ale muszę cofnąć swoją propozycję. Jednak nie dam rady pomóc w ogłaszaniu. Przy maluchach jest sporo pracy, a przecież mam też dużo innych rzeczy do zrobienia. ;) Maluchy wymagają nauki zachowania czystości i chodzenia na smyczy, co jest oczywiste w przypadku tak młodych psiaków. Każdy kto decyduje się na adopcję szczeniaka zapewne bierze to pod uwagę, ale warto o tym przypomnieć. Zrobiłam zdjęcia. Próbowałam na kanapie, ale kanapa jest zła i niewygodna - zwłaszcza Bim jej nie lubi. ;) Abi [quote name='hop!'] [quote name='hop!'] Na chwilę cytuję Quote
mysza 1 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='hop!'] [quote name='hop!'] Abi i Bim Jeszcze Bimek :) Quote
mysza 1 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Zrobiłam maluchom allegro, reszta ogłoszeń będzie z bazarku :) Quote
hop! Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='gusia0106']Abi ma niezłego łobuza w oczach ;) Ma, ale nie jest taką straszną łobuziarą na jaką wygląda. ;) [quote name='mysza 1']Dzięki. Bardzo fajne zdjęcia do ogłoszeń, Abi jest śliczna :) Bim jak to Bim :) puchata kula ;) Bim też jest śliczny. :) [quote name='Lemoniada']Świetne szczeniaki :) hop!, a jak zareagowała na nie Nikusia? Maluchy przyjechały do mnie w piątek wieczorem bardzo zapchlone. Od poniedziałku były odrobaczane - jeszcze dzisiaj znalazłam pojedyncze glisty w kupach. W związku z tym nie miały okazji się jeszcze poznać. Na razie się słyszą i czują. ;) Wolę zachować ostrożność i na początku izolować. Nika na pewno zaakceptuje maluchy, reszta też. ;) Szczeniaki są fajne. Tylko, żeby częściej zaczęły się załatwiać na zewnątrz. Leją głównie w domu i to wszędzie - nawet na posłanka. :( [quote name='mysza 1']Zrobiłam maluchom allegro, reszta ogłoszeń będzie z bazarku :) Wspaniale. :) [quote name='mysza 1']Zaglądam do maluszków. Tylko Ty zaglądasz, a gdzie inni? :( Abi (uszy wyglądają na mokre, bo były czyszczone ;)) Bim Quote
Recommended Posts