Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lemoniada napisał(a):
hop!, Ty im chyba drożdży do karmy dosypujesz! :evil_lol:

Nie dosypuję - przysięgam. ;)

Jeżeli dostawa karmy się opóźni, to będą dostawać po kromce suchego chleba. "Szefowa Mysza" zaakceptowała takie rozwiązanie. :evil_lol: ;)

Posted

hop! napisał(a):
Nie dosypuję - przysięgam. ;)

Jeżeli dostawa karmy się opóźni, to będą dostawać po kromce suchego chleba. "Szefowa Mysza" zaakceptowała takie rozwiązanie. :evil_lol: ;)

Z drożdżami to nie wiem ;)

A do kiedy wystarczy Ci karmy?
Może zamówię wobec tego taką z dostawą na czwartek? Myślałam, że zooplus trochę szybszy ;) ale chyba poczekamy.

Kluski są śliczne, zwłaszcza niezmiennie Abi :)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Z drożdżami to nie wiem ;)

A do kiedy wystarczy Ci karmy?
Może zamówię wobec tego taką z dostawą na czwartek? Myślałam, że zooplus trochę szybszy ;) ale chyba poczekamy.

Kluski są śliczne, zwłaszcza niezmiennie Abi :)

Poradzę sobie - na suchym chlebie i kaszy dotrwamy do nowej dostawy karmy. :p

ŻARTUJĘ OCZYWIŚCIE. ;)

Bim jest ładniejszy, niż Abi. :lol:

Kolosy ostatnio uprawiają zapasy w błocie - zresztą nie tylko one. ;) Przydałoby się trochę mrozu.

Posted

hop! napisał(a):
Poradzę sobie - na suchym chlebie i kaszy dotrwamy do nowej dostawy karmy. :p

ŻARTUJĘ OCZYWIŚCIE. ;)

Bim jest ładniejszy, niż Abi. :lol:

Kolosy ostatnio uprawiają zapasy w błocie - zresztą nie tylko one. ;) Przydałoby się trochę mrozu.

Może chociaż jakaś okrasa do tej kaszy ? ;)

Kurde, to błoto jest fatalne :( wszędzie piach się robi, masakra :(

Abi jest moją ulubienicą :) i koniec.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Może chociaż jakaś okrasa do tej kaszy ? ;)

Kurde, to błoto jest fatalne :( wszędzie piach się robi, masakra :(

Abi jest moją ulubienicą :) i koniec.

Zamiast okrasy będą drożdże. ;)

Błoto jest okropne tylko dla nas. Psiaki się cieszą. U mnie tylko Lulu wraca czysta - to królewna, która nie przejdzie nawet przez wycieraczkę z kokosa, bo kłuje w łapki. :lol:

A ja lubię obydwa kolosy, ale przez to, że faworyzujesz Abi, chwalę Bimusia. :eviltong:

mysza 1 napisał(a):
Zasadniczo opuszczali schron jako rodzeństwo ale kto wie ;)

Są różni. Bim mocno zbudowany, Abi drobna. Mają zupełnie inne kształty głowy. Bim będzie raczej większy od Abi. Poza tym chyba jest różnica wieku - Abi wypadają zęby mleczne i rosną stałe, a u Bima mleczaki trzymają się mocno.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Karma będzie dopiero w przyszłym tygodniu niestety :(
Kup więcej drożdży i kaszy :) ;)

Dobrze. Dodam jeszcze resztki z obiadu i będzie git. ;)

Posted

Abi wydoroślała. Uszy oklapły i już nie jest zabawną puchatą kuleczką. Wygląda na to, że będzie miała dłuższy włos. Była bardzo nieszczęśliwa i znudzona podczas robienia zdjęć - zresztą to widać. ;)

Bim się zbuntował i odwrócił się do mnie krągłą pupą. ;)

Zrobię dzisiaj Abi trochę ogłoszeń w nowej wersji - http://tablica.pl/oferta/psia-sierotka-ma-3-miesiace-i-smutne-dziecinstwo-IDB56N.html.

http://allegro.pl/psia-sierotka-ma-3-miesiace-i-smutne-dziecinstwo-i2025901366.html
alegratka
cafeanimal
gumtree
kupiepsa
adopcjapsa
olx
psy.pl
przygarnijzwierzaka

Posted

Dzięki serdeczne za ogłoszenia, nowe miała też zrobić dziewczyna z bazarku, na którym kiedyś kupiłam pakiety.

Naprawdę sierotka w tym opisie :) Ale poprzednie zdjęcia miała ladniejsze, czas jej nie służy ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Dzięki serdeczne za ogłoszenia, nowe miała też zrobić dziewczyna z bazarku, na którym kiedyś kupiłam pakiety.

Naprawdę sierotka w tym opisie :) Ale poprzednie zdjęcia miała ladniejsze, czas jej nie służy ;)

Teraz jest brzydką i smutną sierotką (to pewnie efekt nowej diety ;)) na brzydkich zdjęciach.

Posted

hop! napisał(a):
Na razie odzywały się niepoważne osoby. Byle komu kolosów nie wydamy. Może faktycznie w nowym roku to się zmieni. ;)

Karma dotarła. :lol:

O to chodzi :)
Super, że dotarła, wreszcie :)

Posted

Nie zwracajcie uwagi na ściany. Jak się uprawia zapasy w błocie, a zaraz potem w pokoju, to ściany tak wyglądają. ;)

Bimuś z ukochanym sznurkiem

Abi (powinnam ją sfotografować z ulubionym fotelem ;))

Czy Abi wyładniała po nowej karmie? ;)