Karilka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Niie. Rude psy nie mogą jechać do Mediolanu bo gubią długą, rudą sierść i są RUDE. Do tego nie wykąpane więc pewnie śmierdzą. Mogą jechać psy posiadające RÓŻOWĄ OBROŻĘ z co najmniej 8 DIAMENCIKAMI! Mają takie? Bez tych obróżek wstępu NIE MA. Quote
Darianna Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Rude protestują, to dyskryminacja!!! A obrożę różoffą z diamentami se kupimy na imprę,jak szaleć to szaleć ;) Quote
Litterka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Ojojoj, a ja mam zwykłego kundelka... A kundelki nie są cool, nawet jak mają obrożę różową z 8 diamencikami? Nie? To ja biegnę jakiś rodowód sobie sfałszować! I wtedy mogę jechać? Quote
chi23 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 łooo masakra ciekawe czy z amstaffem i hawańczykiem moge jechać? Quote
chi23 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='Cieplutkaa.']A Zaca Efrona też zaprosiłaś? :diabloti:[/QUOTE] znaczy ta akita? Zac efron już nie jest na topie... teraz jest ten justin bieber co wygląda i śpiewa jak dziewczyna Quote
Talia Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 A skąd wiesz, że Justin Bimber nie jest dziewczyną?;d Płacze ze śmiechu :P Quote
chi23 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='Talia']A skąd wiesz, że Justin Bimber nie jest dziewczyną?;d Płacze ze śmiechu :P[/QUOTE] Właśnie!!! Chociaż powszechnie wiadomo że jest chłopakiem ale chyba raczej nie <lol> Quote
marta9494 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 O!akita coś nie odpowiada,pewnie razem z tinker bell kaca leczy w Mediolanie po bibie z okazji urodzin:) Quote
runo Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 zawsze biore go na dłuuugi ciekawy spacer i kupuje mu jakiś gadżet i oczywiście robimy psi torcik :D Quote
Guest papillonek Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 To będą pierwsze urodzinki za niecały miesiąc ,więc jak najbardziej kupimy ubranko (sweterek )na zimę.Do tego długi spacerek i ulubione przysmaki :) Quote
borysova Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Już niedługo będą pierwsze urodzinki, jescze nie wiem jak ale na pewno jakoś je uczcimy :) Quote
Monikax0x Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Nie wiem kiedy ma urodzinki psiak którego przygarnęłam ze schroniska więc świętujemy w dzień gdy ją przygarnęliśmy. A drugiego psiaka urodzinki obchodzone są co roku. Gdy miała roczek dostała torcik, a teraz mix przysmaków. :) Quote
Dzikie nieporadne Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Zapraszam koleżanki z psami (teraz będzie ich więcej niż zwykle) ,kupuje Lejdi prezent (smaki i zabawka czasem jeszecze jakiś gadżet) i psie ciasteczka oraz puszkę na szybki psi torcik dla gości i jej samej ;) Quote
Jadzia. Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 My nie obchodzimy urodzinek ;) ale pod choinką zawsze coś dla niej jest o Mikołaja ;P Quote
aneciorka15 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Moje też są ze schroniska. W rocznice ich wzięcia stamtąd kupiłam im smakołyki i zabawki. I tak co roku będzie :)) Oczywiście na święta też prezenciki dostały :) Quote
vaness Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 mój również jakąś zabawkę i smaki na urodziny dostaje ;) Quote
Raeylan Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Obchodzę urodziny obu psiaków, z tym że dokładnej daty urodzin Sary nie pamiętam, byłam wtedy za mała, ale z rodzicami datujemy najprawdopodobniejszą datę na 14 kwietnia, a Emi urodzinki będzie obchodzić 31 maja. Quote
LaChicaDorada Posted June 27, 2018 Posted June 27, 2018 Na urodziny pies dostaje gryzak, a kotek ulubione przysmaczki. Pieskowi najbardziej podoba się odpakowywanie prezentów. Musi się trochę natrudzić, żeby wyciągnąć zawartość. Quote
dion95 Posted December 21, 2021 Posted December 21, 2021 Ja też mam psa ze schroniska i nie znamy dokładnie jego daty urodzenia, aleeee ustaliliśmy z weterynarzem na oko jaki to mógł być dzień i świętujemy 04.04. 🙂 Tiko dostaje wtedy tort i prezenty ❤️ Quote
Recommended Posts