Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja też świętuje :) niestety w jej pierwsze urodzinki mnie ne było w domu bo mój Lapcjuch ma urki w lipcu ale za to przywiozłam jej piłeczke którą się non-stop bawi aż do teraz :)

Posted

[quote name='BeataSabra']Ja tez bo nam sie szykuje 6 rocznica tort bedzie tunczykowy lub z watrobki[/QUOTE]
O proszę, u nas też szósta:cool3: :cool3: :p
A z czego zrobimy, to jeszcze nie wiem, ale najprawdopodobniej też z wątróbki :cool3:

• 7 months later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
Posted

ja oczwiscie obchodze nasze psie urodziny zawsze jest prezent i jakies gryzaki :) oraz ulubione ciasteczka ;) niema torta ...ani swieczek...:eviltong: baster urodziny 01.01 :) a kella 16.11 :)

• 1 month later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...
Posted

Nasze urodziny wyglądają tak :
Rano idziemy na dłuuugi spacerek:cool3: Później wylegujemy się na łóżku:cool3: Następnie idziemy jeść ( ja swoje , Czika swoje oczywiscie:evil_lol:) . Później Czika dostaje prezent - zazwyczaj psie ciacha , a czasem nową zabawkę ;)

• 8 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

[FONT=Georgia]nie obchodziłam ani Upsa, [ był z ulicy ] i Dropsa [ który też jest z ulicy ] i nie znam ich daty urodzenia. Ale to, że nie podaruję psu tego dnia kości czy nie cmoknę w pychol to nie problem, bo robię to codziennie i każdy dzień traktuje psy jakby to były "ich urodziny". ;)[/FONT]

• 1 month later...
Posted

My co roku obchodzimy urodziny Tofika. Sami ustaliliśmy sobie datę - 24 września, bo jego poprzedni właściciele nie maja pojęcia, kiedy się urodził. :roll:

Zawsze w ten dzień Tofik traktowany jest jak królewicz. :razz:

Posted

Mój piesek będzie miał dopiero niedługo 1 urodziny ale wszysko już mamy zaplanowane.:evil_lol:Będzie torcik, mini impreza i oczywiście prezenciki.Mamy w planie na imprezę zaprosić jej matkę i siostrę(psiąXD):evil_lol:.;)