Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Śnieżynka']Hejo :) ja cheteni bym sie przeszła na jakis spacerek ale jest pewien problemik w zaden weekend mnie nie ma bo jestem na nartach :) a raczej szukamy sniegu zeby troche pojezdzic :) a po drugie moj psiak jest malutki :) to grzywacz i wazy tylko 2,5 kg a z tego co widziałam na zdjatkach to wasze to takie ogromniaste psiaki :) wiec raczej razem zbytnio by sie nie pobawily :([/quote]

a dlaczego tak się boisz...w naszych łódzkich spotkaniach biora udział i duże psy (łacznei z dogiem niemieckim) jak i yorki...i wszyscy pysznie się bawią:)

Posted

[quote name='mila_2']a dlaczego tak się boisz...w naszych łódzkich spotkaniach biora udział i duże psy (łacznei z dogiem niemieckim) jak i yorki...i wszyscy pysznie się bawią:)[/quote]

Troche rozumiem, jakby tak same duze psy mialy isc, to nie wiadomo czy jej by sie umial bawic i czy by sie nie bal, bo jednak taki duzy pies, jak sie bawi to przerwaca, przygniata itd.
Juz tego moj doswiadczyl, wyszedl bez szwanku i chyba dobrze sie bawil :cool3: Ale ja pytanie w sumie rozumiem, z takim okruszkiem to bym sama pytala :eviltong:

Posted

[quote name='sugarr']Troche rozumiem, jakby tak same duze psy mialy isc, to nie wiadomo czy jej by sie umial bawic i czy by sie nie bal, bo jednak taki duzy pies, jak sie bawi to przerwaca, przygniata itd.
Juz tego moj doswiadczyl, wyszedl bez szwanku i chyba dobrze sie bawil :cool3: Ale ja pytanie w sumie rozumiem, z takim okruszkiem to bym sama pytala :eviltong:[/quote]

ja wszystko rozumiem...ale jak nie spróbujesz to się nie dowiesz jak to jest na takich spotkaniach. Nie można od rzu zakładać: "mam małego psa, inni mają większe - nic tu po nas";)

Posted

Śnieżynka bierz swoje maleństwo i obowiązkowo wstawcie się na wspólny spacerek. Na pewno znajdzie się odpowiedni wzrostem psiaczek :p

Z doświadczenia wiem, że zdarzają się mniejsze psiaczki, które uwielbiają zabawy z większymi od siebie. Tak moja starsza zaprzyjaźniła się z maleńką sunią mniejszą wzrostem niż grzywki :p Dziewczyny tak się świetnie razem bawiły pomimo sporej różnicy wzrostu i wagi ;) Do teraz jak się widzą to mam problem z utrzymaniem mojej na smyczy i chyba dlatego też moje oby dwie dziewczyny uwielbiają małe psiaczki :p

Posted

[COLOR=black]Mój uwielbia małe psiaki. I jest delikatny w zabawie z nimi. Gorzej jak się rozpędzi, bo to jest taka ciapa że we wszystko wpada :lol: [/COLOR]

Posted

Jedna obawe puki co to ze on ma 5,5 miesiaca i jest bardzo lekki i na nic nie reaguje jak go spuszczam :) a jak zaczyna biega to nie idzie go powstrzymac :) i przywolac :( jak bedize jakis spacerek po 20 stycznia to sie wybierzemy jak bedzie cos zorganizowane na błoniach :)

Posted

[quote name='Anashar']To moj by sie jej spodobal, bo jest na bardzo wysoooooooookim poziomie :evil_lol:[/quote]

no to się przekonamy na następnym spotkaniu ...:p

Posted

O, jak cudownie że wreszcie ktos zainicjował takie spotkania, gdybym wiedziała wcześniej napewno bym sie zjawiła. Mam 1,5 roczna bokserkę, która kocha sie bawić i biegać. Jak bedzie następne spotkanie postaram sie byc. Tylko piszcie na forum

Posted

No to super, moja Fionka uwielbia własciwie wszystkie psy, które tylko wykazują inicjatywe i chcą sie z nia bawić. Musimy nasze pieski koniecznie zapoznać :cool3:

Posted

Orlana - uwielbiamy bokserki :p Boksery to chyba najbardziej "zabawowe" psiaki ;) Moje dziewczynki wszak nie bokserki ale uwiebiają tą rasę :cool3: (z wzajemnością ;) )

Chętnie wpadniemy na spacerek w ten weekend, tylko powiedzcie mi moi drodzy gdzie dokładnie na tych Błoniach się umawiacie? No i czy psiakom zabierać kagańce :roll: (nie wiem jak tam sytuacja ze Strażą Miejską wygląda :shake: )

Posted

Pwoem ci, że nie mam pojęcia czy trzeba brać kagańce. A myśle, ze im bedzie bliżej weekendu to sie jakoś umówimy w konkretnym miejscu. Ja kagańca napweno nie biorę, bo fionka wtedy kładzie sie i usiłuje go ściagnąć wiec nici ze spaceru:) Myślę że gdybyśmy sie umaiwali to moze w rogu błoń przy pisatowskiej tam gdzie naprzeciwko jest p[FONT=Times New Roman][SIZE=3]ętla tramwajowa. Wiecie gdzie?[/SIZE][/FONT]

Posted

:fadein: przy pętli to jest dobry pomysł. My się piszemy :multi::thumbs: na spacerek - ale bardziej nam pasuje sobota :nerwy:. Bokserka chętnie poznamy :iloveyou:, ja strasznie lubię tą rasę. Trzeba by jakąś godzinę ustalić, Kto kiedy może.

Posted

mi tam wszystko jedno jaki dzień (mogą być dwa) ;) Tylko w ten weekend możemy się zjawić bo w następne dwa niestety mamy wyjazdy ;)
Dajcie tylko wcześniej znać o godzinie spacerku bo my będziemy szły z Podgórza na nogach i łapkach, więc trochę drogi przed nami :evil_lol:

Posted

:oops2:chciałam napisać w niedzielę.

[quote name='orlana']Moze tak o 13 w sobote? w rogu błoń od strony pętli? Kto chętny na pieskowe szaleństwa?[/quote]

Może być niedziela o 13.00??