karolayna Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [B]Judit [/B]termin przedluzony do 10 kwietnia Quote
Judit Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 ooo naprawde ? :) Super Dzięki za informację.. będę spac spokojnie i w poniedziałek wyśle zgłoszenie ;) Quote
Viz Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Ups, ja również się trochę zapomniałam... :oops: Dobrze, że termin przedłużony. Quote
Kenduś Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 :placz: Nie mogę znaleźć, w jakim miejscu będzie odbywać się wystawa. Kto pomoże sierocie :razz: Quote
filonek_bezogonek Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 [quote name='Kenduś']:placz: Nie mogę znaleźć, w jakim miejscu będzie odbywać się wystawa. Kto pomoże sierocie :razz:[/quote] stadion start na ul swietej teresy 56 ( nie jestem pewna numeru) chcesz znac jakis dokladny dojazd ??? Quote
Kenduś Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Dziękuję Wam bardzo za informacje :p Jeśli gdzieś jest mapka dojazdu [B]filonku_bezogonku[/B] to też poproszę ;) Quote
Viz Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 Byłabym wdzięczna za dojazd od peronu . ;) Quote
Madzienka1910 Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Witam my z Carlosem tez sie pokazemy tylko jest maly problem bo nie wiemy jak tam dojechac,moze ktos by mnie nakierował byłabym bardzo wdzieczna??albo moze ktos bedzie wystawiał labusie i bedzie jechał pociagiem?? Quote
Diana14 Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Napiszcie jeszcze na którym dworcu wysiadacie. Poza tym dokładne tłumaczenia + mapki są w temacie o zeszłorocznej międzynarodowej w Łodzi i klubowych. Quote
filonek_bezogonek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 dojazd jest rozny z roznych stacji :) I dodjazd jest rozny w zaleznosci czy jedziecie srodkami lokomocji miejsciej ( tramwaj autobus) Jesli wysiadacie na DWORCU FABRYCZNYM to wsiadacie w tramwaj Lini 4 i kierujecie sie w kierunku zwanym Helenowkiem:) I pytacie sie gdzie jest szpital Bieganskiego - kazdy wam w tramwaju powie ( to jest przystanek przed cmentarzem Radogoszcz) Postaram sie znalezc jakas mapke i wam rozrysowac :) tylko dajcie wiecej szczegółów :) Quote
filonek_bezogonek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 tramwajem lini 4 kierujac sie w strone Helenówka a nie Dąbrowy. Tramwaj lini 4 ma przystanek przed dworcem. Quote
filonek_bezogonek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [IMG]http://img90.imageshack.us/img90/3789/mapaaakn9.png[/IMG] tu gdzie czerwona kropka wsiadacie w tramwaj lini 4 [URL="http://www.mpk.lodz.pl/rozklady/kilin/0004/0004t011.htm?r=DĄBROWA%20-%20Dąbrowskiego,%20Kilińskiego,%20Piłsudskiego,%20Mickiewicza,%20Kościuszki,%20Zachodnia,%20Legionów,%20Nowomiejska,%20Zgierska%20-%20HELENÓWEK"]http://www.mpk.lodz.pl/rozklady/kilin/0004/0004t011.htm?r=DĄBROWA%20-%20Dąbrowskiego,%20Kilińskiego,%20Piłsudskiego,%20Mickiewicza,%20Kościuszki,%20Zachodnia,%20Legionów,%20Nowomiejska,%20Zgierska%20-%20HELENÓWEK[/URL] tutaj macie rozklad jazdy z tego przystanku z którego tramwaj odjezdza ( w soboty i niedziele jezdza niestety rzadziej) Musicie wysiąsc na przystanku ktory tam na tym rozkladzie nazywa sie przy ul Bieganskiego czyli na 15 przystanku :) Jak dojsc do stadionu start zaraz opracuje Quote
FRODKA Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 A czy z dworca Kaliska jest bliżej bo w sumie mogę też tam wysiąść. Quote
ampak Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Filonku Bezogonku bądz dobrą duszą i zmajstruj mapke dojazdową dla "samochodziarzy" Myslę że sporo osób tak się porusza na wystawy. Mnie interesuje szczególnie dojazd od strony śląska, Krakowa ogólnie południa Polski. :laola: Dzięki wielkie !!! Quote
filonek_bezogonek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 chyba z kaliskiej nie jest wcale blizej a przynajmniej nie jest lepszy dojazd ( tzn jest ale z przesiadkami) A mape postaram sie sklecic :) alet chwile potrwa bo ja w pracy jestem :) do wystawy jeszcze miesiac wiec spokojnie wszystko wyjasnie wam :) Porblem jest w tym ze powinnam dosc szczegolowa make dac w duzym powiekszeniu - a w takim razie powinnam wam mape wielkosci 2m na 2 m wstawic :evil_lol: a to jest niewykonalne na forum ;) Ampak jak ty od slask jedzisz to masz pzekichane :) przez cała ŁOdz sie musisz przebic :) Quote
Martach1 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 :roll: ja mam pytanko jeśli ktoś sie wybiera z szczecina na sobote lub niedziele najlepiej na 2 dni:) czy miał by wolen miejscedla 1 osoby i 1 lub 2 psiaków?? oczywiście pokrywam odpowiednią cześć kosztów związanych z transportem. i czy jest jakiś hotel, pensjonat w okolicach wystawy godny polecenia (najlepiej w rozsądnej cenie:roll: )?? Quote
tulasy Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Kenduś']:placz: Nie mogę znaleźć, w jakim miejscu będzie odbywać się wystawa. Kto pomoże sierocie :razz:[/quote] Dla osób, które już były : wystawa jest w tym samym miejscu co zeszłoroczne wystawy ( zarówno majowa jak i wrześniowe ). W zeszłym roku, jak dobrze pamiętam, oddział do potwierdzeń dołączał mapki. Michał Quote
tulasy Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='filonek_bezogonek'] Jesli wysiadacie na DWORCU FABRYCZNYM to wsiadacie w tramwaj Lini 4 i kierujecie sie w kierunku zwanym Helenowkiem:) I pytacie sie gdzie jest szpital Bieganskiego - kazdy wam w tramwaju powie ( to jest przystanek przed cmentarzem Radogoszcz) Postaram sie znalezc jakas mapke i wam rozrysowac :) tylko dajcie wiecej szczegółów :)[/quote] Jednak w tej chwili w okolicach Dworca Fabrycznego są remonty i tramwaje jeżdżą objazdem. Niestety ja nie podejmę się tłumaczenia trasy dojazdu komunikacją, bo sam jestem zmotoryzowany. O zmianach wiem, bo akurat mieszkam w okolicy. Michał Quote
Diana14 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Mapki w potwierdzeniach są niezmiennie już od kilka lat. Quote
tulasy Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='ampak']Filonku Bezogonku bądz dobrą duszą i zmajstruj mapke dojazdową dla "samochodziarzy" Myslę że sporo osób tak się porusza na wystawy. Mnie interesuje szczególnie dojazd od strony śląska, Krakowa ogólnie południa Polski. :laola: Dzięki wielkie !!![/quote] Ja na 99% będę dojeżdżał z Tuszyna ( nawet w 2-3 auta ). W samochodach będziemy mieli szpice wilcze. Ale jak wiedziecie do Łodzi ( od strony Piotrków Trybunalski - Tuszyn - Rzgów, ewentualnie Wrocław - Sieradz - Pabianice ) to musicie brać kierunek na Gdańsk. Na terenie miasta to są ulice dwupasmowe : al. Jana Pawła II i al. Włókniarzy ( a według starszych map na całej długości to al. Włókniarzy ). Michał Quote
tulasy Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='Diana14']Mapki w potwierdzeniach są niezmiennie już od kilka lat.[/quote] W Legionowie też przeważnie mapki z dojazdem były, a w tym roku 'filonek' nie dostała. Michał Quote
filonek_bezogonek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 ale mapka pewnie bedzie dotyczyc jedynie najblizszej okolic stadionu a wiecej osob chce wiedziec gdszie sie wogole kierowac jak wjezdza do lodzi :) w necie nie znalazlam zadnej maly ktroa by mnie zadowolila ale poszukam jeszcze zeby wstawic :) Quote
karenina Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [URL]http://www.mapa.lodz.pl/[/URL] Ja korzystam z mapy w linku powyzej, od wjazdu z południa trzeba kierowac sie na Gdansk, Kalisz, torun, droga jest bardzo dobrze oznaczona. Po wjechaniu na Al. Włokniarzy ( szeroka 2 czy 3 pasy w 1 strone, skreca sie w nia przy stacji Statoil o ile pamietam) trzeba jechac dosc długo, jakies 10 minut :) az sie minie Tesco po lewej stronie, tam sa juz znaki na wystawe i multum samochodów z psami, wiec widac gdzie trzeba skrecic w prawo w ulice przy wystawie. Quote
Recommended Posts