Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 975
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jola_li']To może razem z lekcją o traktowaniu zwierząt ;-)?
Chętnie wyślę scenariusze na maila :-).[/QUOTE]
Ja też jestem nauczycielką i bardzo proszę o scenariusze. Przy każdej okazji uczulam dzieciaki na cierpienie zwierząt, ale nigdy nie za dużo gadania na ten temat.
[email][email protected][/email]

Posted

[quote name='aeriel']Czy leczenie małej jest drogie? Potrzeba pieniążków? Gdzie można ewentualnie wpłacać?[/QUOTE]

leczenie bardzo drogie nr konta w 1 poscie
za kazda pomoc dziekujemy

Posted

[quote name='feliksik']kurcze, to ja też poproszę, może i mnie sięuda poprowadzić taką lekcję z dzieciaczkami. Mój mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE]

[quote name='jolam']ja tez poproszę taki scenariusz na mojego meila [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] jesli można :-)[/QUOTE]

[quote name='mila-ada']Ja też jestem nauczycielką i bardzo proszę o scenariusze. Przy każdej okazji uczulam dzieciaki na cierpienie zwierząt, ale nigdy nie za dużo gadania na ten temat.
[email][email protected][/email][/QUOTE]

Zaraz wysyłam :-).

Posted

[quote name='jola_li']To może razem z lekcją o traktowaniu zwierząt ;-)?
[B]Chętnie wyślę scenariusze na maila [/B]:-).[/QUOTE]

Ja też się chętnie podłączę pod te scenariusze ;)
Podaję maila: [email][email protected][/email]
Tyle osób tu o nie prosi :crazyeye:
To znaczy, że wszystkie ciocie tak jak ja są belferkami :)
Jak miło :multi:
Robi nam się tutaj nauczycielski wątek :)

Zdrowiej Szircia :loveu:
Wysyłam ciągle do Ciebie dobre myśli i energię :):):)

Posted

Śledzę wątek malusi od początku. Nie odzywałam się bo nie wiem co można powiedzieć na coś tak okropnego. Maleństwo nie zaznało niczego dobrego tylko cierpienia. Również pracuję w szkole, mogę urządzić zbiórkę, ale przed świętami już nie zdążę. Mam w domu dwa psiaki, mogę sama coś podesłać. Proszę o informacje co potrzebne.
Trzymaj się malutka, nie daj się, w końcu znajdzie się ktoś kto uzna, że chce byś z nim spędziła swoje malutkie lecz cenne życie. Myślami jestem z TOBĄ. Nie poddawaj się, nie teraz kiedy masz szansę wyjść z tego wszystkiego. Trzymam kciuki i podziwiam tych, którzy tak ofiarnie pomagają tym bezradnym istotkom.;-)