yolanovi Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 i ja myślę o malutkiej - może już w Emirze. Czekamy niecierpliwie na relację i kciuki trzymamy :) Quote
Agnes_Jot Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='ANETTTA']tylko bez was bedzie cięzko bez waszej pomocy każdy grosik na wage złota bazarki mile widziane !!!! .................................................................................................... [/QUOTE] jutro ruszam z bazarkiem dla Małej-inaczej pomóc nie mogę :( Quote
ANETTTA Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 zrzerała mnie ciekawosc wiec zadzwoniłam sunia na miejscu dojechała a co dalej to musimy czekac na inf z Fundacji pewnie po wizycie weta Quote
storozak Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Maluszku kochany.. jesteś w dobrych rękach:) Quote
martaipieski Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 piszę w imieniu Farmerki, poprosiła mnie abym was poinformowała że zepsuł sie jej komputer i nie ma dostepu do internetu, odnośnie bazarku i fantów które przekazała na niego tj. ceramiczne aniołki w sprawie wysyłki prosze kontaktować się z nia telefonicznie. 602437482 Quote
piescofajnyjest Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 glaski dla Malutkiej posylam ;) Quote
Isadora7 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [B][SIZE=3]Shira miała być w Emirze, jak wiecie - w godzinach południowych, ponieważ jej stan jest ciężki zostal zamówiony weterynarz, który miał ją od razu przebadać i udzielić niezbędnej pierwszej pomocy. Weterynarz nie doczekal sie Shiry jednak, nie mógł dłużej czekać. [/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Shira dotarła do Emira wczoraj, po godzinie 20. Tuż po przyjeździe dostała Zylexis. Dziś od rana w lecznicy dostała kroplówkę, pobrano jej próby. Wg weterynarza stan suki jest bardzo zły, a rokowania niepewne. Jutro kolejna kroplówka i reszta informacji.[/SIZE][/B] Quote
AgusiaP Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 O matko aniołeczku walcz tak jak Twoja ciocia Tessa... Quote
jolam Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Musi się udać biedactwu, trzymamy bardzo mocno kciuki Quote
SleepingSun Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 jeśli liczycie się z kasą, można kupić w aptece Beta Glucan zamiast scanomune. To jest dokładnie to samo, z tym że kosztuje 35zł za 60 kapsułek a ona dostawała by coś koło 1/4 dziennie. Także różnica w cenie jest bardzo duża. Quote
storozak Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Dziewczyno do boju:) Jesteśmy z Tobą:) Quote
Agnes_Jot Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Szira walcz..... jutro otwieram bazarek na Ciebie kluseczko wszyscy się martwią i wspierają. nie rób nam tego :( Quote
ZZPON Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Walcz maluszku. Całe życie przed Tobą. 3mamy kciuki. Quote
ANETTTA Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Isadora7'][B][SIZE=3] Dziś od rana w lecznicy dostała kroplówkę, pobrano jej próby. Wg weterynarza stan suki jest bardzo zły, a rokowania niepewne. Jutro kolejna kroplówka i reszta informacji.[/SIZE][/B][/QUOTE] zmieńcie tytul juz nie szukamy transportu wieści z Fundacji niepokojace !!! Quote
Osiolek Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='SleepingSun']jeśli liczycie się z kasą, można kupić w aptece Beta Glucan zamiast scanomune. To jest dokładnie to samo, z tym że kosztuje 35zł za 60 kapsułek a ona dostawała by coś koło 1/4 dziennie. Także różnica w cenie jest bardzo duża.[/QUOTE] Dzieki za pomysl :-) Nigdy nie chodzimy na skroty. W wiekszosci przypadkow dostaje sie to, za co sie zaplaci. Scanomune to orginal. Beta Glukan to "jak scanomune". Ja kiedys w ten sposob kupilam glukosamine - tanszy wariant. Wyladowal w koszu. Poza tym - akurat scanomune nie bedzie najwieksza pozycja w leczeniu Shiry (jesli przezyje). Quote
daga31081980 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 malutka bądź silna.Tak mocno wszyscy tu trzymamy kciuki.... Quote
Panca Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 o matko....mam nadzieje ze mlody organizm znajdzie sile na walke....bardzo sie denerwuje... Quote
Recommended Posts