Elurin Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Wstawiam jeszcze dwa zdjęcia placu zabaw, tym razem z góry: [IMG]http://img372.imageshack.us/img372/1694/72268667df7.jpg[/IMG] [IMG]http://img62.imageshack.us/img62/5416/46330347xz9.jpg[/IMG] Mam nadzieję, że forum szybko dojdzie do stanu używalności. [SIZE=5][B][COLOR=Red]CZY ADMIN MNIE SŁYSZY?!;)[/COLOR][/B][/SIZE] Quote
pucka69 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Ło matko jak tam piknie u świnek :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 [quote name='Elurin']Mam nadzieję, że forum szybko dojdzie do stanu używalności. [SIZE=5][B][COLOR=red]CZY ADMIN MNIE SŁYSZY?!;)[/COLOR][/B][/SIZE][/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][B]Otóż to! :evil_lol: [/B][/SIZE][/FONT] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][SIZE=2]Posty widma są na dg, znikają - piszę znowu i potem pojawiaja się wszystkie naraz(a w treści prawie to samo):stupid: , potem znienacka znikają znów[/SIZE] :motz: [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][SIZE=3]Plac zabaw superowy.[/SIZE][/FONT][/B] Quote
pucka69 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 no przecież mamy najdłuzszy weekend w roku! admin też człowiek! Alfa - Ty czemu nigdzie nie pojechałaś? Bo ja w pracce jestem. A Ty Elurin - gdzie jedziesz - pochwal się? Evelin - tez nie ma, Black gdzies pojechała ( nie powiedziała gdzie;() Quote
Elurin Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 [QUOTE]A Ty Elurin - gdzie jedziesz - pochwal się?[/QUOTE] Do Jastarni na 4 dni. Akurat na najzimniejsze dni:shake:. Quote
pucka69 Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Ale nad morze! Uwielbiam morze! Zazdroszcze! weź gruby sweter i kurtkę nieprzepuszczajaca wiatru i bedzie dobrze! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 oo, posty które poznikały zaczynają się pojawiać:) Niestety nigdzie nie mogłam jechać bo nie mam długiego weekendu tylko taki przerywany. Nie ma sprawiedliwości na świecie:shake: Pucko masz świetny banerek, czy mogę go sobie przekleić? Quote
black sheep Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Witam wszystkich po przerwie:) Strasznie się stęskniłam za dogo i moimi pupilami:) Dodam, że moja Mała, też bynajmniej ze sklepu nie jest;) Quote
pucka69 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Alfa, kochana, bierz banerek - jasne! Im więcej osób ma banerek, tym bardziej znany będzie wątek! Zrobił mi go mój TZ! Quote
brazowa1 Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 ze dzieki Chrupkowi,czyli swince-makabrze,powstał Klub Pomocy Swinkoosobom :) juz tyle swinke znalazlo dom na tym watku,tyle zostało uratowanych ze schronisk,z innych miejsc... i tyle jeszcze zostanie uratowanych :) a wszystko zaczelo sie od cudownego prosiaczka,porzuconego przez człowieka. Quote
bebebe1 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Czy tu w ogóle coś się jeszcze dzieje? Nic nie widzę, nic nie słyszę. Coś mi sie zdaje, że nas Admin przegonił z tematu. Piszę w ciemno, bo jeśli wszystko ok, to może mi się odblokuje to, co się zablokowało. Jakby mnie ktoś słyszał, to pozdrawiam :D Quote
black sheep Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Ja się wykończe, dlaczego nie ma wiadomości odemnie:( Quote
pucka69 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 już jestem umówiona z panią Ewą, od której Magda bedzie miała świnkę świnka wyglada tak: [IMG]http://www.sobon.un.waw.pl/samiczka.jpg[/IMG] ps. Czy zauważyłyscie jaki tytuł ma nasz wątek? ps2 brazowa - nie poznałas? ;) w avatarku jest Hela a nie Inka!!! Quote
black sheep Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Ja zauważyłam:) Tylko nie wiem czy ma sens coś pisać, bo faktycznie dużo nie dochodzi. Śliczna ta mała! Quote
Kumpel psa Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Wczoraj w gazecie wyborczej okręg katowicki przeczytałam o psie Dali,który jest w sc`hronisku w Bytomiu ,właściciel porzucił go na stacji benzynowej.Takiego własciciela t o żywcem kroić.Ten piesio to dalmatyńczyk.Sama mam dalmatyńczyka 9 lat to kochane psy lecz trudne.Ale odpowiednio wychowane daja tyle radości i jak wszystkie psiory są super. Quote
brazowa1 Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 a nam chodzi i o swinki i o psy :) i o konie,koty,chomiki :) Kumpel psa,zaangazujesz sie w szukanie domu dla tego porzuconego dalmatynczyka? Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 bardzo ładny banerek zrobił Twój TZ Pucko, zdolny jest:p Wiele nie piszę bo może zniknie, hehe. Niektóre posty się pojawiły znów, niektóre zniknęły na amen! Moje prosiaczki czują się dobrze, leżą szczęśliwe w trawie. Ładna ta świnka dla pani Magdy z tunelu:cool1: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 a skąd jest ta świnka dla p.Magdy z tunelu, jak ma na imię i kiedy będziemy szukać towarzystwa dla świnki Juli ? :) I dlaczego nikogo nie ma? Quote
black sheep Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Ja jestem tylko mi przykro... już nie wiem gdzie sie pożalić... mój kolega napisał mi właśnie, że stwierdzili z innymi kolegami, że przesadzam w sprawie pomagania zwierzętom i żebym lepiej ludzią pomagała... miałam go za dobrego kolege... przyjaciela... popłakałam sie. Dlaczego ludzie są tak okropni! Dodam jeszcze, że moje świnki mają się dobrze, a Mała jest co raz większa:) Quote
bebebe1 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Podobno o tym, czy jesteśmy dobrymi ludźmi decyduje nasz stosunek do zwierząt i do ludzi starych. Pewnie dlatego, że są bezbronni. Dlatego kolegą się nie przejmuj, ew. opiórkaj go. A swojego stosunku do zwierząt nie zmieniaj, bo zapewniam Cię, że tym razem mnie się to może nie spodobać :cool3: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 niech Ci nie będzie przykro Black, tak mówią ci krytykanci którzy nigdy nic dla innych nie zrobili. Zapytaj kolegi co zrobił dla ludzi. Jak zbierałyśmy podpisy w ramach akcji Stop Okrucieństwu to ludzie też wyskakiwali z takimi argumentami i wtedy wręczało się im kartkę A4 z numerami kont różnych fundacji pomagających dzieciom. Fajne mieli miny;) Quote
supergoga Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Owieczko kochana, nie zmieniaj się w żadnym wypadku. Wielu ludzi uważa to co robimy za dziwne, ja sama słuysze nawet od bliskich mi osób - po co to robie, mam się zająć sobą, przesadzam, dzieci też chorują, nie maja rodziców, a ja zwierzaki i zwierzaki. A ja po prostu te teksty ważę sobie lekce - będę robiła to co uważam za słuszne. I albo mnie ktos taką zaakceptuje albo nie - trudno. Więc i Ty się nie załamuj, głowa do góry, rękawy do łokcia i do roboty. Buziaki dla wszystkich wątkowych świntuszków. A Sadza jednak umiera - powoli, ale nieubłagalnie.:-( Quote
supergoga Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Oto co znalazłam: ODDAM ŚWINKĘ ROZETKĘ-MŁODĄData:05/05/2007 Region:Mazowieckie Miasto:warszawa Odddam ŚWINKĘ MORSKĄ 6-miesięcy z dużą klatką tel. 788 620 010 Może ktoś szuka takiej rozetki w Warszawie. Żeby nie oddali węzowi albo byle komu. Quote
brazowa1 Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Black sheep,po pierwsze przed nikim sie nie musisz tłumaczyc dlaczego pomagasz zwierzetom.Masz taka karme i juz ;) Zawsze,gdy kwestowalam na rzecz psow schroniskowych,słyszalam,ze mam zaczac zbierac pieniadze na bezdomne dzieci.Wreczalam wtedy druga puszke i proponowalam,ze moze stanąc obok i zbierac :) Jakis czas temu,w autobusie,przegladalam fotki moich schroniskowcow.I zaczepił mnie pan,ktory zupełnie naturalnie powiedzial,ze w szybie widzial moj album,ze zyczy mi i moim podopiecznym wszystkiego najlepszego. On nie wiedzial,ze ja go znam-on i jego zona prowadza znany w Gdansku klub dla dzieci z rodzin patologicznych.Poswiecili im całe swoje zycie. Niestety,potwierdzila sie prawda,ze ten,kto robi duzo dla dzieci-ucieszy sie,ze Ty robisz cos dla zwierzat. Quote
Eriu Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 U mnie to jest tak, że nawet jak masz więcej niż jedno zwierzę to już ludzie patrzą dziwnie. A co dopiero pomagać. U częstochowskich świniaków też nic nowego. No może poza tym, że Pusiak rośnie na szerokość. Zastanawiamy się, czy zaciążyła czy po prostu rośnie. A bannerek zaraz sobie wstawię, o ile dam radę ;]. Edit: niby wstawiłam, ale nie widać go w starych postach. Quote
Recommended Posts