Jump to content
Dogomania

Swinka-makabra,czyli Klub Pomocy Świnkoosobom.SZUKAMY DT dla swinek,w calej Polsce!

Recommended Posts

Posted

Wstawiam jeszcze dwa zdjęcia placu zabaw, tym razem z góry:
[IMG]http://img372.imageshack.us/img372/1694/72268667df7.jpg[/IMG]
[IMG]http://img62.imageshack.us/img62/5416/46330347xz9.jpg[/IMG]
Mam nadzieję, że forum szybko dojdzie do stanu używalności.
[SIZE=5][B][COLOR=Red]CZY ADMIN MNIE SŁYSZY?!;)[/COLOR][/B][/SIZE]

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Elurin']Mam nadzieję, że forum szybko dojdzie do stanu używalności.
[SIZE=5][B][COLOR=red]CZY ADMIN MNIE SŁYSZY?!;)[/COLOR][/B][/SIZE][/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][B]Otóż to! :evil_lol: [/B][/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][SIZE=2]Posty widma są na dg, znikają - piszę znowu i potem pojawiaja się wszystkie naraz(a w treści prawie to samo):stupid: , potem znienacka znikają znów[/SIZE] :motz: [/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][SIZE=3]Plac zabaw superowy.[/SIZE][/FONT][/B]

Posted

no przecież mamy najdłuzszy weekend w roku! admin też człowiek! Alfa - Ty czemu nigdzie nie pojechałaś? Bo ja w pracce jestem. A Ty Elurin - gdzie jedziesz - pochwal się? Evelin - tez nie ma, Black gdzies pojechała ( nie powiedziała gdzie;()

Posted

ze dzieki Chrupkowi,czyli swince-makabrze,powstał Klub Pomocy Swinkoosobom :)
juz tyle swinke znalazlo dom na tym watku,tyle zostało uratowanych ze schronisk,z innych miejsc...
i tyle jeszcze zostanie uratowanych :)
a wszystko zaczelo sie od cudownego prosiaczka,porzuconego przez człowieka.

Posted

Czy tu w ogóle coś się jeszcze dzieje? Nic nie widzę, nic nie słyszę.
Coś mi sie zdaje, że nas Admin przegonił z tematu.
Piszę w ciemno, bo jeśli wszystko ok, to może mi się odblokuje to, co się zablokowało.
Jakby mnie ktoś słyszał, to pozdrawiam :D

Posted

już jestem umówiona z panią Ewą, od której Magda bedzie miała świnkę
świnka wyglada tak:
[IMG]http://www.sobon.un.waw.pl/samiczka.jpg[/IMG]

ps. Czy zauważyłyscie jaki tytuł ma nasz wątek?
ps2 brazowa - nie poznałas? ;) w avatarku jest Hela a nie Inka!!!

Posted

Wczoraj w gazecie wyborczej okręg katowicki przeczytałam o psie Dali,który jest w sc`hronisku w Bytomiu ,właściciel porzucił go na stacji benzynowej.Takiego własciciela t o żywcem kroić.Ten piesio to dalmatyńczyk.Sama mam dalmatyńczyka 9 lat to kochane psy lecz trudne.Ale odpowiednio wychowane daja tyle radości i jak wszystkie psiory są super.

Posted

bardzo ładny banerek zrobił Twój TZ Pucko, zdolny jest:p
Wiele nie piszę bo może zniknie, hehe. Niektóre posty się pojawiły znów, niektóre zniknęły na amen!
Moje prosiaczki czują się dobrze, leżą szczęśliwe w trawie. Ładna ta świnka dla pani Magdy z tunelu:cool1:

Posted

Ja jestem tylko mi przykro... już nie wiem gdzie sie pożalić... mój kolega napisał mi właśnie, że stwierdzili z innymi kolegami, że przesadzam w sprawie pomagania zwierzętom i żebym lepiej ludzią pomagała... miałam go za dobrego kolege... przyjaciela... popłakałam sie. Dlaczego ludzie są tak okropni!

Dodam jeszcze, że moje świnki mają się dobrze, a Mała jest co raz większa:)

Posted

Podobno o tym, czy jesteśmy dobrymi ludźmi decyduje nasz stosunek do zwierząt i do ludzi starych. Pewnie dlatego, że są bezbronni.
Dlatego kolegą się nie przejmuj, ew. opiórkaj go.
A swojego stosunku do zwierząt nie zmieniaj, bo zapewniam Cię, że tym razem mnie się to może nie spodobać :cool3:

Posted

niech Ci nie będzie przykro Black, tak mówią ci krytykanci którzy nigdy nic dla innych nie zrobili. Zapytaj kolegi co zrobił dla ludzi.
Jak zbierałyśmy podpisy w ramach akcji Stop Okrucieństwu to ludzie też wyskakiwali z takimi argumentami i wtedy wręczało się im kartkę A4 z numerami kont różnych fundacji pomagających dzieciom. Fajne mieli miny;)

Posted

Owieczko kochana, nie zmieniaj się w żadnym wypadku. Wielu ludzi uważa to co robimy za dziwne, ja sama słuysze nawet od bliskich mi osób - po co to robie, mam się zająć sobą, przesadzam, dzieci też chorują, nie maja rodziców, a ja zwierzaki i zwierzaki.
A ja po prostu te teksty ważę sobie lekce - będę robiła to co uważam za słuszne.
I albo mnie ktos taką zaakceptuje albo nie - trudno.

Więc i Ty się nie załamuj, głowa do góry, rękawy do łokcia i do roboty.

Buziaki dla wszystkich wątkowych świntuszków.

A Sadza jednak umiera - powoli, ale nieubłagalnie.:-(

Posted

Oto co znalazłam:

ODDAM ŚWINKĘ ROZETKĘ-MŁODĄData:05/05/2007
Region:Mazowieckie
Miasto:warszawa Odddam ŚWINKĘ MORSKĄ 6-miesięcy z dużą klatką

tel. 788 620 010

Może ktoś szuka takiej rozetki w Warszawie. Żeby nie oddali węzowi albo byle komu.

Posted

Black sheep,po pierwsze przed nikim sie nie musisz tłumaczyc dlaczego pomagasz zwierzetom.Masz taka karme i juz ;)

Zawsze,gdy kwestowalam na rzecz psow schroniskowych,słyszalam,ze mam zaczac zbierac pieniadze na bezdomne dzieci.Wreczalam wtedy druga puszke i proponowalam,ze moze stanąc obok i zbierac :)

Jakis czas temu,w autobusie,przegladalam fotki moich schroniskowcow.I zaczepił mnie pan,ktory zupełnie naturalnie powiedzial,ze w szybie widzial moj album,ze zyczy mi i moim podopiecznym wszystkiego najlepszego.
On nie wiedzial,ze ja go znam-on i jego zona prowadza znany w Gdansku klub dla dzieci z rodzin patologicznych.Poswiecili im całe swoje zycie.
Niestety,potwierdzila sie prawda,ze ten,kto robi duzo dla dzieci-ucieszy sie,ze Ty robisz cos dla zwierzat.

Posted

U mnie to jest tak, że nawet jak masz więcej niż jedno zwierzę to już ludzie patrzą dziwnie. A co dopiero pomagać.
U częstochowskich świniaków też nic nowego. No może poza tym, że Pusiak rośnie na szerokość. Zastanawiamy się, czy zaciążyła czy po prostu rośnie.
A bannerek zaraz sobie wstawię, o ile dam radę ;].
Edit: niby wstawiłam, ale nie widać go w starych postach.