baffi2 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='basia']Czy ktoś odpowie baffi? :mad:[/quote] dzięki że im przypominasz:loveu: sporo osób na dogomani są dla mnie niemili... więc się ciesze jak ktoś jest miły:lol: Quote
basia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 baffi, kto jest niemiły? świnki są miłe to i ich miłośnicy też ;) Quote
basia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [QUOTE] odpowiedziałam na drugim wątku :smile: [/QUOTE] A to w porządku. Pani pucka czuwa ;D Quote
baffi2 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 NIECHODZI MI O MIłOśNIKóW śWINEK!;) A JUż NAPEWNO NIE O PUCKę! NAPISAłAM TAK OGóLNIE żE NA TYM FORUM ''SPOTKAłAM SIę'' Z KILKOMA OSOBAMI KTóRE BYłY DLA MNIE NIEMIłE. ALE WOGóLE NIE W TYM WąTKU!:cool3:;);) POZDRAWIAM;) Quote
pucka69 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 jeżeli o karmę chodzi - to owszem, w niektórych np w vitakrafcie, cavii i supa guinea exel jest witamina C - ja pomimo tego daję juvit lub cebion, moze troche mniej ... bedę we wtorek u wetki - na przeglądzie świnek - to spytam ...ja czasem jestem niemiła - ale za kilka postów przepraszam ;) Quote
agamika Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Jade po świnki ze schrona :) ( ale nie do schronu ) jakies dwie dobre dusze mi je wyciągly. Lece :multi: Quote
basia Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 agamika, czekamy na relację ;) Fotograficzna również .. :D Quote
bric-a-brac Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 W jakich miastach są te świnki? Tylko w Warszawie? Quote
bric-a-brac Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Czyli takie na chwilę obecną są na bank w Wawie i w Krakowie? Quote
black sheep Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 W Krakowie mamy takie pięknoty:loveu: [quote name='black_sheep']W Krakowie czekają takie pięknoty:) Duże są:) i Bardzo się boją... Zwłaszcza ta z tyłu. Ta pierwsza daje się głaskać. Podobne kolory mają, to może rodzeństwo [IMG]http://images25.fotosik.pl/73/81b87d8541136f91med.jpg[/IMG] [IMG]http://images28.fotosik.pl/73/db1d2ae657cfe337med.jpg[/IMG] [/quote] Quote
invictus hilaritas Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 czekam na fotorelacje swinek krakowskich ;) no i ciekawa jestem czy to dziewuszki czy chlopcy :) Quote
zasadzkas Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='bric-a-brac']Czyli takie na chwilę obecną są na bank w Wawie i w Krakowie?[/quote] W Warszawie obecnie raczej nie ma, ja wzięłam w lipcu, jedyna była Quote
agamika Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 fotorelacja jutro dzis nie chce po nich błysjkać. Podwozia oglądałam z mamą ( ale sie zdziwiła jak przyszła od babci:evil_lol: i zobaczyła parke), i na nasze oczy są tej samej płci, ale prosze dajcie mi link do jakis zdjec czy rysunków , czym sie roznia samce od samiczek:oops: . A I DZIEKUJE ZA ODEBRANIE ICH ZE SCHRONU :ASIOR, ANASHAR I KINDZE (nicku nie znam ) Quote
pucka69 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 moze tu: [URL]http://swinkimorskie.org/rozmnazanie.htm[/URL] a czy ktoś ma ten super link do zagranicznej strony z setkami świnek morskich pokazanych właśnie od strony płci? Quote
bebebe1 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Ależ bardzo proszę :lol: [url]http://www.cavyspirit.com/sexing.htm[/url] Quote
agamika Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 :oops: no i dalej nie jestem pewna, ehh... jutro zobacze na 100%, ale wydaje mi sie ze to facety są. Jeden strasznie panikuje jak mu podwozie oglądam, więc dziś dam im odpoczać od śledztwa :shake: :evil_lol: . Na pewno są jednej płci. Quote
bona_46 Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 o rety:crazyeye: ile siusiaków:evil_lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='agamika']Jeden strasznie panikuje jak mu podwozie oglądam, więc dziś dam im odpoczać od śledztwa :shake: :evil_lol: . Na pewno są jednej płci.[/quote] :evil_lol: dobre. Ciekawe co sobie te osoby myślą :zly7: ;) Fajnie że udało się je tak szybko wyciągnąć:p . Quote
black sheep Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Agamiko, ciesze się, że już są u Ciebie:) Quote
agamika Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Ja tez, poprostu sie zakochałam :loveu: :loveu: . Jeden to panikarzo krzykacz, ale łatwiej go na ręce wziąść. Tyle , ze jak juz jest na rękach to krzyczy "TYYLKO NIE ZRÓB MI ZIAZIU":evil_lol:. A Drugi, est spokojniejszy. Dzis mają swój pokuj osobno, wcinają sianko, i ogórka. Troche pietruszki im dałam. Nie mam ziarenek dla świnek, jutro musze coś kupić. Moze odrobine im Bolkowych dać? Quote
zasadzkas Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Nic im się nie stanie od ziarnek dla chomika, szczura, koszatniczki czy szyznszyla. Poprawcie mnie, jeśli się mylę. Przepraszam, nie pamiętam, czy Bolek to królik, a żarcie królikowe jest bardzo dobre dla świń. Podobnie jedzą. Quote
Recommended Posts