Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nukujek napisał(a):
Karolka zamieszanie to nie kłopot:-) tylko te niektóre psiaki to po porostu zbyt charakterne są;-) jeśli chodzi o pole namiotowe albo nawet domki do wynajęcia, to blisko Białej mamy piękny park krajobrazowy Podlaski Przełom Bugu i cudowną dziką rzekę Bug. W okolicy można czegoś poszukać:-) można się wypuszczać na spacery po łąkach, lasach i brzegiem rzeki:-) blisko też jest słynna stadnina koni w Janowie Podlaskim. A to wszystko tylko 20 km od Białej:-) Rzut beretem, ja tam często ze swoimi psiakami jeżdżę, żeby się wybiegały.

No i to byłoby fantastyczne miejsce:) Także Asia wypatruj coś dla nas:)

Posted

Dziś spacer byl podczas seminarium dotyczącego posłuszeństwa psa metoda pro nature. trochę strachu się najadlam bo dużo dzikow bylo ale dzieciaki wybiegane i szczesliwe teraz odpoczywamy sobie na kanapie:) fajnie mamy

Posted

U nas bardzo dobrze, coraz lepiej, w przyszłym tygodniu idziemy z Nuką na kontrolę do weta, ale z nią jest super więc to tylko taka pewnie proforma będzie:) Dużo sobie spacerujemy bo pogoda coraz fajniejsza:) Reszta towarzystwa też jest rewelacyjna i naprawdę tworzymy fajną grupę:)
Na bazarek niebawem dotrę...:)

Posted

karolkamadry napisał(a):
U nas bardzo dobrze, coraz lepiej, w przyszłym tygodniu idziemy z Nuką na kontrolę do weta, ale z nią jest super więc to tylko taka pewnie proforma będzie:) Dużo sobie spacerujemy bo pogoda coraz fajniejsza:) Reszta towarzystwa też jest rewelacyjna i naprawdę tworzymy fajną grupę:)
Na bazarek niebawem dotrę...:)

fajnie, że jest ok!

Posted

[FONT=Times New Roman]Witam szanowne grono wielbicielek/li Nuki. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Ja mam to szczęście że Nukę ( i resztę jej bandy :lol: ) odwiedzam dosyć często. Poznałam ją na drugi dzień po przyjeździe z Białej Podlaskiej. Pamiętam nasze pierwsze spotkanie ,jej oczy pełne obawy, pamiętam jak głównie leżała na swoim posłaniu i niechętnie je opuszczała.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]A teraz..?Teraz to coraz pewniejsza siebie gwiazda Nuka,śmiga po całym domu,macha ogonem na potęge:crazyeye:.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Miała duże szczęście że trafiła na Karolinę i Zuzę,Misińską i Łatka-tworzą egzotyczna ekipę :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]p.s.Wczoraj Nuka "popełniła" mistrzostwo świata-:multi:podeszła do mnie i położyła pysk na moim kolanie.Potem wskoczyła na kanapę i bezczelnie usiłowała mnie z niej zepchnąć ( w zasadzie nic dziwnego- to jej kanapa, ja wpadłam tylko na chwilę)[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Karolino - chapeau bas!!![/FONT]
[FONT=Times New Roman]Dziękuję za uwagę:lol:[/FONT]

Posted

[quote name='mcb'][FONT=Times New Roman]Witam szanowne grono wielbicielek/li Nuki. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Ja mam to szczęście że Nukę ( i resztę jej bandy :lol: ) odwiedzam dosyć często. Poznałam ją na drugi dzień po przyjeździe z Białej Podlaskiej. Pamiętam nasze pierwsze spotkanie ,jej oczy pełne obawy, pamiętam jak głównie leżała na swoim posłaniu i niechętnie je opuszczała.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]A teraz..?Teraz to coraz pewniejsza siebie gwiazda Nuka,śmiga po całym domu,macha ogonem na potęge:crazyeye:.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Miała duże szczęście że trafiła na Karolinę i Zuzę,Misińską i Łatka-tworzą egzotyczna ekipę :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]p.s.Wczoraj Nuka "popełniła" mistrzostwo świata-:multi:podeszła do mnie i położyła pysk na moim kolanie.Potem wskoczyła na kanapę i bezczelnie usiłowała mnie z niej zepchnąć ( w zasadzie nic dziwnego- to jej kanapa, ja wpadłam tylko na chwilę)[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Karolino - chapeau bas!!![/FONT]
[FONT=Times New Roman]Dziękuję za uwagę:lol:[/FONT]
ale fajnie, że Nuka się rozkręca:):): brawo kochana:):) szalej! na ile pańcia Ci pozwoli, a znając Karolinę to pozwoli .... :):):):):)

Posted

karolkamadry napisał(a):
Kocha kocha, chodzi za mną jak cień:)

I jeszcze mnie pognębiasz:-( Zamiast napisać że mnie też kocha to Ty tak od razu prawdę walisz:mad: