ChiqDeeWikiXenia Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Nie powiem... zazdraszczam tych koników bardzo!!!:) Głaski dla Nuki:) Quote
karolkamadry Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 nukujek napisał(a):Karolka zamieszanie to nie kłopot:-) tylko te niektóre psiaki to po porostu zbyt charakterne są;-) jeśli chodzi o pole namiotowe albo nawet domki do wynajęcia, to blisko Białej mamy piękny park krajobrazowy Podlaski Przełom Bugu i cudowną dziką rzekę Bug. W okolicy można czegoś poszukać:-) można się wypuszczać na spacery po łąkach, lasach i brzegiem rzeki:-) blisko też jest słynna stadnina koni w Janowie Podlaskim. A to wszystko tylko 20 km od Białej:-) Rzut beretem, ja tam często ze swoimi psiakami jeżdżę, żeby się wybiegały. No i to byłoby fantastyczne miejsce:) Także Asia wypatruj coś dla nas:) Quote
danusiadanusia Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 witam z rana przy kawusi:) szukam towarzystwa :):) Quote
karolkamadry Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 My jesteśmy po porannym dwugodzinnym spacerku, tropiąc sarenki i zajączki:) Uczymy Łata, tak żeby można go było bez problemu odwołac:) Teraz dzieciaki śpią i odpoczywają:) Quote
danusiadanusia Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 witaj Karola :) a my dopiero weszłyśmy na dogo:):) u nas pada.. Quote
karolkamadry Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Dziś spacer byl podczas seminarium dotyczącego posłuszeństwa psa metoda pro nature. trochę strachu się najadlam bo dużo dzikow bylo ale dzieciaki wybiegane i szczesliwe teraz odpoczywamy sobie na kanapie:) fajnie mamy Quote
Igiełka Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 Witajcie Cioteczki :) super jak towarzystwo wybiegane i zadowolone-no to teraz zasłużony odpoczynek :) Quote
danusiadanusia Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 witajcie:) a u nas wiatr hula, tak ładnie sobie wygrabiłam, a tu rano ogrom liści, papiery, reklamówki i wszystko w górze lata uffff.. bardzo nieprzyjemnie ;(:( Quote
danusiadanusia Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 zapraszam na bazarek cegiełkowy dla psiaków z Białej Podlaskiej http://www.dogomania.pl/threads/224416-WRZU%C4%86-KR%C3%93LICZKA-DO-KOSZYCZKA-%E2%80%93-bazarek-%C5%9Bwi%C4%85teczno-cegie%C5%82kowy-dla-ps%C3%B3w-z-Bia%C5%82ej-Podl Quote
karolkamadry Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 U nas bardzo dobrze, coraz lepiej, w przyszłym tygodniu idziemy z Nuką na kontrolę do weta, ale z nią jest super więc to tylko taka pewnie proforma będzie:) Dużo sobie spacerujemy bo pogoda coraz fajniejsza:) Reszta towarzystwa też jest rewelacyjna i naprawdę tworzymy fajną grupę:) Na bazarek niebawem dotrę...:) Quote
danusiadanusia Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 karolkamadry napisał(a):U nas bardzo dobrze, coraz lepiej, w przyszłym tygodniu idziemy z Nuką na kontrolę do weta, ale z nią jest super więc to tylko taka pewnie proforma będzie:) Dużo sobie spacerujemy bo pogoda coraz fajniejsza:) Reszta towarzystwa też jest rewelacyjna i naprawdę tworzymy fajną grupę:) Na bazarek niebawem dotrę...:) fajnie, że jest ok! Quote
mcb Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 [FONT=Times New Roman]Witam szanowne grono wielbicielek/li Nuki. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Ja mam to szczęście że Nukę ( i resztę jej bandy :lol: ) odwiedzam dosyć często. Poznałam ją na drugi dzień po przyjeździe z Białej Podlaskiej. Pamiętam nasze pierwsze spotkanie ,jej oczy pełne obawy, pamiętam jak głównie leżała na swoim posłaniu i niechętnie je opuszczała.[/FONT] [FONT=Times New Roman]A teraz..?Teraz to coraz pewniejsza siebie gwiazda Nuka,śmiga po całym domu,macha ogonem na potęge:crazyeye:.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Miała duże szczęście że trafiła na Karolinę i Zuzę,Misińską i Łatka-tworzą egzotyczna ekipę :evil_lol:[/FONT] [FONT=Times New Roman]p.s.Wczoraj Nuka "popełniła" mistrzostwo świata-:multi:podeszła do mnie i położyła pysk na moim kolanie.Potem wskoczyła na kanapę i bezczelnie usiłowała mnie z niej zepchnąć ( w zasadzie nic dziwnego- to jej kanapa, ja wpadłam tylko na chwilę)[/FONT] [FONT=Times New Roman]Karolino - chapeau bas!!![/FONT] [FONT=Times New Roman]Dziękuję za uwagę:lol:[/FONT] Quote
jostel5 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Ależ miły post!:)Witaj Mcb i ...zagladaj do innych bialskich psiaków! Wszystkie są cudne ,a Nuka (szczecińska ;))to godna ich przedstawicielka!:) Quote
Igiełka Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 i jaki ciepły ten wpis :) Serdecznie Witamy mbc i ogromnie cieszymy się z postępów Nukusii :) Quote
danusiadanusia Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 [quote name='mcb'][FONT=Times New Roman]Witam szanowne grono wielbicielek/li Nuki. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Ja mam to szczęście że Nukę ( i resztę jej bandy :lol: ) odwiedzam dosyć często. Poznałam ją na drugi dzień po przyjeździe z Białej Podlaskiej. Pamiętam nasze pierwsze spotkanie ,jej oczy pełne obawy, pamiętam jak głównie leżała na swoim posłaniu i niechętnie je opuszczała.[/FONT] [FONT=Times New Roman]A teraz..?Teraz to coraz pewniejsza siebie gwiazda Nuka,śmiga po całym domu,macha ogonem na potęge:crazyeye:.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Miała duże szczęście że trafiła na Karolinę i Zuzę,Misińską i Łatka-tworzą egzotyczna ekipę :evil_lol:[/FONT] [FONT=Times New Roman]p.s.Wczoraj Nuka "popełniła" mistrzostwo świata-:multi:podeszła do mnie i położyła pysk na moim kolanie.Potem wskoczyła na kanapę i bezczelnie usiłowała mnie z niej zepchnąć ( w zasadzie nic dziwnego- to jej kanapa, ja wpadłam tylko na chwilę)[/FONT] [FONT=Times New Roman]Karolino - chapeau bas!!![/FONT] [FONT=Times New Roman]Dziękuję za uwagę:lol:[/FONT] ale fajnie, że Nuka się rozkręca:):): brawo kochana:):) szalej! na ile pańcia Ci pozwoli, a znając Karolinę to pozwoli .... :):):):):) Quote
storozak Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Nukusiu mam nadzieję, że się nie obrazisz: http://www.dogomania.pl/threads/224720-R%C4%99cznie-Robione-Kartki-WIELKANOCNE-!-Dla-Rexa-%29-do-22.03.12r.-godz.-20. Quote
karolkamadry Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 (edited) Nukusia się nie obraża:) A tu proszę, niech ktoś odpowie, które z nas jest ulubiony pieskiem Karolki? Uploaded with ImageShack.us [SIZE="6"]To ja, to ja, to ja:) Uploaded with ImageShack.us Ale nam fajnie na spacerkach:) Uploaded with ImageShack.us Edited March 17, 2012 by karolkamadry Quote
karolkamadry Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Oj jak ja lubie te kiziajki:) Uploaded with ImageShack.us I jestem wtedy bardzo szczęśliwa:) Uploaded with ImageShack.us Quote
Igiełka Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 radosna i zżyta sympatyczna ekipa :ylsuper::Cool!: Quote
danusiadanusia Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [quote name='karolkamadry']Oj jak ja lubie te kiziajki:) Uploaded with ImageShack.us I jestem wtedy bardzo szczęśliwa:) Uploaded with ImageShack.us Boże ! Karolina jak ona Cię kocha:):) i Tobie też nic nie brakuje na punkcie naszej Nukusi:):) Karolina biegnij na bazarek!!!! trzeba podnosić!!!! bardzo proszę :):) Quote
aida Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Aż mnie skręca z zazdrości jak widzę jak Nuka Cię kocha Karolinka:oops: Quote
aida Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 karolkamadry napisał(a):Kocha kocha, chodzi za mną jak cień:) I jeszcze mnie pognębiasz:-( Zamiast napisać że mnie też kocha to Ty tak od razu prawdę walisz:mad: Quote
Recommended Posts