wilczy zew Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Częściej dzwonię o info o Kerę niż nie jedna matka o swoje dziecko :oops: do kery mówię Mordziasta,stań ślicznie,pięknie-o tym powiedziałam mojej mamie aby było bardziej swojsko...moja mama dowiedziała się że te wszystkie określenia przyzwolą tylko Pańci a innym tak nie wolno mowić. Ma charakterek :loveu: Quote
malawaszka Posted April 27, 2012 Author Posted April 27, 2012 haha a jak przekazała Mamie, że Jej tak nie wolno mówić? Quote
Saththa Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 malawaszka napisał(a):haha a jak przekazała Mamie, że Jej tak nie wolno mówić? wlasciwie to sie trochu obawiam odpowiedzi na to pytanie :razz: Quote
wilczy zew Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 malawaszka napisał(a):haha a jak przekazała Mamie, że Jej tak nie wolno mówić? Saththa napisał(a):wlasciwie to sie trochu obawiam odpowiedzi na to pytanie :razz: jedze jestescie :eviltong: pokazala,że te zwroty jej nie odpowiadają i sobie poszła,moja malutka :loveu: Quote
wilczy zew Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Kera probuje przejąć władzę nad Kocykiem-wczoraj nie chciała wpuścić go do budynku na działce :mad: Pokazała też jaka spryciula z niej: ojciec miał wychodzić z działki,to mama chciała Mordziastą na smycz wziąć ale ona poszła na drugą stronę działki(jest długa),wiec ojciec już otwiera furtkę ale moja mama dostrzegla katem oka ruch i zatrzasnęła furtkę nogą-to Mordziasta atakowała furtkę. Nie chciała menda iść na smycz ale w końcu dała się zapiąć. Moja mama stanęła z boku i przytrzymała się bramy a Kera spokojnie stoi na luźnej smyczy.Gdy mój ojciec był za furtką i ostatnie koło od roweru mijało furtkę,to Mordziasta gwałtownie skoczyla.Mama ją utrzymała tylko dlatego,że była przygotowana.Skok byl taki silny,że Mordziasta się przewróciła. Jestem z niej dumna-moja spryciula :loveu: Quote
wilczy zew Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Moja mama twierdzi,że Kera coraz bardziej tęskni za mną. Quote
WATACHA Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 wilczy zew napisał(a):Moja mama twierdzi,że Kera coraz bardziej tęskni za mną. Ciekawe gdzie Cię dziabnie jak wrócisz.Może zrobimy zakłady:diabloti: Quote
wilczy zew Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 WATACHA napisał(a):Ciekawe gdzie Cię dziabnie jak wrócisz.Może zrobimy zakłady:diabloti: :olympic: nie dobry człowieku,zero współczucia Quote
WATACHA Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 wilczy zew napisał(a)::olympic: nie dobry człowieku,zero współczucia niemożliwe, wszyscy mówią że ja "złoty człowiek" :eviltong: Quote
Saththa Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 wilczy zew napisał(a):Kera probuje przejąć władzę nad Kocykiem-wczoraj nie chciała wpuścić go do budynku na działce :mad: Pokazała też jaka spryciula z niej: ojciec miał wychodzić z działki,to mama chciała Mordziastą na smycz wziąć ale ona poszła na drugą stronę działki(jest długa),wiec ojciec już otwiera furtkę ale moja mama dostrzegla katem oka ruch i zatrzasnęła furtkę nogą-to Mordziasta atakowała furtkę. Nie chciała menda iść na smycz ale w końcu dała się zapiąć. Moja mama stanęła z boku i przytrzymała się bramy a Kera spokojnie stoi na luźnej smyczy.Gdy mój ojciec był za furtką i ostatnie koło od roweru mijało furtkę,to Mordziasta gwałtownie skoczyla.Mama ją utrzymała tylko dlatego,że była przygotowana.Skok byl taki silny,że Mordziasta się przewróciła. Jestem z niej dumna-moja spryciula :loveu: No nie rozumiem kurde noooooo Nie mam zielonego pojęcia, która z wymienionych przez Ciebie sytuacji napawa Cię dumą :) Wyjasnij prosze ;) Bo za każdym razem jak to czytam to się czuję jakby ktoś mnie pacnął w łeb :lol: Quote
weszka Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 No właśnie Sandra. Ja też już tego nie ogarniam :niewiem: Ale już mi się nie chce rozpisywać na ten temat :roll: Quote
evel Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Cieszę się, że ktoś oprócz mnie nie ogarnia :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 jestem dumna,że tak obmyśliła tą ucieczke za furtkę mówilam,że pisać nie lubie... Quote
Saththa Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='weszka']No właśnie Sandra. Ja też już tego nie ogarniam :niewiem: Ale już mi się nie chce rozpisywać na ten temat :roll:[/QUOTE] [quote name='evel']Cieszę się, że ktoś oprócz mnie nie ogarnia :evil_lol:[/QUOTE] hahahha widze, ze byłam głosem i pierwsza nie wytrzymałam z ciekawosci :razz: Quote
weszka Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 [quote name='wilczy zew']jestem dumna,że tak obmyśliła tą ucieczke za furtkę[/QUOTE] Ja bym jednak zupełnie inaczej zinterpretowała ciąg tych zachowań. Nie uczłowieczaj zachowań Kery skoro tak się znasz na psach i chcesz się z nią dogadać. Może jeszcze sobie mapę rozrysowała z planem działania i szkicem ucieczki? Proszę cię, suka szarpie ludźmi, nie reaguje na polecenia, a ty jesteś zadowolona że sprytna? Dumna to bym była gdyby Kera na zawołanie wróciła, została zapięta na smycz i spokojnie przeczekała wyjście taty. Następnym razem jak mamie złamie rękę albo ją Kera podczas łapanki dziabnie to też będzie sprytna, a ty będziesz dumna? A miałam się już nie odzywać ale nie wytrzymałam :shake: Quote
wilczy zew Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Nigdy nie uczlowieczalam psów. To nie była łapanka,bo po oporach dała się zapiać na smycz. Kera teskni za mną a działkę traktuje jak przechowalnię,nie zżyła się jeszcze z reszta rodziny. Opisałam zadowolenie na moment,który wybrała na szarpniecie a nie na szarpanie jako takie. Ostatnio wyszła na lince,bo latała na drugi koniec działki i coś tam zjadla. Nie była zachwycona linką. Mama doszla z nią do miejsca dokąd może doiść i powiedziała: "dalej nie wolno",zawróciła i blizej budynku puściła ja luzem. Moja Mordziasta nie poleciała na drugi koniec. Quote
wilczy zew Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Moja Mordziasta jakby tracila nadzieję,że po nia wrocę,już nie biega truchtem i węszy a czlapie z lapy na łapę.Jednocześnie ma apetyt za pięć psów. Quote
WATACHA Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 To bedzie szczęśliwa, Ty sobie jakiś "rękaw" załatw Kurczę lepiej pożycz bo to droga inwestycja ;) http://sport-dog.pl/Rekaw_PROFISPORT-237.html Quote
Margi Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 [quote name='WATACHA']To bedzie szczęśliwa, Ty sobie jakiś "rękaw" załatw Kurczę lepiej pożycz bo to droga inwestycja ;) http://sport-dog.pl/Rekaw_PROFISPORT-237.html :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::lol: Przy okazji zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/threads/226989-Ksi%C4%85%C5%BCkowisko-dla-sznaucer%C3%B3w Quote
wilczy zew Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='WATACHA']To bedzie szczęśliwa, Ty sobie jakiś "rękaw" załatw Kurczę lepiej pożycz bo to droga inwestycja ;) http://sport-dog.pl/Rekaw_PROFISPORT-237.html JUTRO WRACAM-kto ma pożyczyć rękaw Quote
Tekla64 Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 ino nim sie zaczniecie witac to zdejmij okulary hihihi milego powitania Quote
WATACHA Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Ja ni mam.Ale nic może Cię oszczędzi , powodzenia :) Quote
Recommended Posts