Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już jestem.
We wtorek nie było kiedy usiąść do kompa a później mnie nie łączyło ale wymieniłam kartę SIM i jestem.

Była na zewnątrz (sama) i w pierwszej chwili mnie nie poznała (nic nie mówiłam),później zaczęła się cieszyć ale niezbyt szaleńczo.W budynku usiadłam na fotelu a Kera leżała na podłodze,kazała się miziać i tak przez nos jakby sapała-schodził z niej stres tęsknoty.

Bardziej się pilnuje.

Dobrze,że już jesteśmy razem :loveu:

Posted

[quote name='zerduszko']Najważniejsze, że żyjesz ;)[/QUOTE]

Dobry tekst hi,hi

Wilcza myślałam, że przyjdziesz z jakimiś pikantnymi opowieściami

Np, wchodzę w bramę a Kera rzuca mi się do szyj (nie mylić na szyję ;) ) taka była szczęśliwa szczęśliwa.

Posted

eee normalnym odruchem obronczym w tym momencie jest zasloniecie sie reka wiec pewnie stad tyn rekaw

ale ale okulary schowals w bezpieczne miejsce coby nie ucierpialy?!

wisz Dona na poczatku tyz nie bardzo okazywala radosc po moich powrotach ino po wejsciu byla stale kolo mnie, z czasem sie to zmienilo i nauczyla sie cieszyc jak reszta

Posted

[quote name='wilczy zew']nie ma żadnego zdjęcia tylko pytanie jakie ma teraz umaszczenie

Jasne :)

Zamieszczone przez malawaszka
Kera wygląda teraz bosko!!!! jak nie ten sam pies!

gdzies jest:lol:

Pytanie tylko gdzie:)

http://img35.imageshack.us/img35/1170/dsc06355y.jpg głowa? :) Gdzie ejst głowa:)

http://img195.imageshack.us/img195/1169/dsc06362q.jpg mocno zaległe :) Śnieegiem nie strasz:)

niech ktoś znajdzie bliznę po sterylce :smile:

nawet jesli tam jest to ja nie mam pojęcia jak wygląda takowa:)