Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha ale Wy (wszyscy kimkolwiek jesteście) zawsze piszecie że tymczas nie odda psa, a potem jak się jeden taki trafi to jest "a nie mówiłam" :evil_lol: o moim każdym tak było :D

O którym ja tak mówiłam? :P którego nie chciałaś zatrzymać :lol:

Posted

zerduszko napisał(a):
Ty się coś ostatnio prezesowej za bardzo podlizujesz, uważaj bo zostaniesz wazeliniarą okrzyknięta ;)

eee...tam....ja jestem za sprawiedliwością i nie szkalowaniem :eviltong:

Posted

Teraz mi się przypomniało, jak to kiedyś założyłam się z Wilczą (jak jeszcze nie było u niej Iny), ze jak kiedyś będzie mieć tymczasa to jak będzie go oddawać to się popłacze...no i przegrałam bo nie płakała ha,ha,ha tylko go wcale nie oddała

Posted

hahaha gadanie o niczym a to ze Ina-Kera zostanie u wilczego to bylo wiadomo ino ona sam nie mogla tej meskiej decyzji odpowiednioszybko i bez zagrozenia podjac hihihi musiala miec konkretny powod

Posted

Broniła zasobów a ja chciałam jej zabrać i przytrzymałam za kark,nie wiem jak sięgnęła?
To przez rękaw.

Nie boję się jej,bo ona jest kochana :loveu: tylko lubi sama decydować o pewnych sprawach a ja nie pozwalam i jest konflikt ale będzie lepiej.

W nocy zaczęło padać i pada i pada...

Posted

wilczy zew napisał(a):
stawiam na swoim ale bez łamania psa

No ale jak, może ktos się czegoś nauczy jak napiszesz po kolei jak to robisz.Ja na przykład nie wiem, a chciałabym się dowiedzieć