Jump to content
Dogomania

Bella - szczęśliwie w DS:)

Recommended Posts

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest kasia mierzejewska
Posted

No bo, już pisałam, Bella to ideał:)

Sunia ma przedłużone allegro o kolejne 2 tyg

Posted

Kasiu, jeszcze jedna osoba mi "wisi" pieniądze, może nawet już wpłaciła ale będę mogła sprawdzić to dopiero wieczorem.
Jeśli wszystko O.K. to jeszcze dziś zrobię przelew bazarkowy :)
I podaj mi, proszę , numer konta, bo w ramach czyszczenia skrzynki go usunęłam.

Guest kasia mierzejewska
Posted

Dzień dobry, dzień dobry,

Bella ma sie dobrze. Zaklinam jej idealny, przyszły dom, żeby się w końcu odezwał - no bo ile można czekać, no????

Guest kasia mierzejewska
Posted

Podnoszę:)

Okazuje się, że jest gigantyczna obsuwa czasowa ze zwrotem za sterylkę Belli przez skarbonkę sterylkową. Wetka baardzo sie denerwuje, a ja nie wiem, co zrobić - nie mam zupełnie kasy na założenie za operację, a na pieniądze ze skarbonki może trzeba będzie czekac i kilka miesięcy.
Nie wierzę w pecha, ale cała ta akcja z Bellą idzie trochę jak po grudzie.

Guest kasia mierzejewska
Posted

[quote name='yumanji']U Belli wszystko ok,czekamy az mroz troche zelzeje,zeby na spacerku spokojnie pstryknac fotki.[/QUOTE]

Dobrze, że u małej wszystko ok:) Czekamy z niecierpliwością na fotki

Guest kasia mierzejewska
Posted

Potwierdzam wpłw na konto. Zaraz wrzucę na 1 stronę i na rozliczeniowy.

Jestem trochę podłamana - nikt nie dzwoni i nie zapyta nawet o sunię. Ma tyle ogłoszeń i nic. Nie rozumiem zupełnier. Czy taka jest tendencja w ogóle, czy tylko w przypadku Belli?

Posted

[quote name='kasia mierzejewska']Potwierdzam wpłw na konto. Zaraz wrzucę na 1 stronę i na rozliczeniowy.

Jestem trochę podłamana - nikt nie dzwoni i nie zapyta nawet o sunię. Ma tyle ogłoszeń i nic. Nie rozumiem zupełnier. Czy taka jest tendencja w ogóle, czy tylko w przypadku Belli?[/QUOTE]

Inni też narzekają :-(

Guest kasia mierzejewska
Posted

czyli w adopcjach też kryzys:(

Guest kasia mierzejewska
Posted

Podnosze do góry. Tak się zastanawiam, może nowe fotki Belli coś by pomogły?
To już 3 miesiąc. Biedna sunka, czeka już tak długo.

Posted

Ja też myśle ,że nowe fotki pomogą . Zrobi się troszeczke cieplej i będzie większe zainteresowanie adopcjami. Ja może by tak pomyśleć o ogłoszeniach w gazecie .

Guest kasia mierzejewska
Posted

Nie myślałam o gazecie, ale może warto się zastanowić. Chyba do wyborczej trzeba uderzyć? Nigdy nie ogłaszałam psa w ten sposób.
Jutro będę dzwonić do yumanji, poproszę ją o zrobienie nowych fotek

Posted

też myślałam o wyborczej i o Metrze . Do Metra można się załapac dając ogłoszenie na cafeanimal /losują zwierzaki do darmowego ogłoszenia w Metrze / . Także czekamy na fotki naszej ślicznej.