kabanta Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Przed kąpielą była śliczna, ale w wannie... no, kapitalne suczysko!!! właściwy pies na właściwym miejscu - jak prawdziwa księżniczka, odżyła wreszcie wykąpana i wypachniona :)))) Quote
Ironiaaa Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Jaka cudna!!!! No slicznotka w wannie :) Quote
kierownik schroniska Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Ja tez sie cieszę że jest szczęśliwa oby wszystkie nasze pieski miały takie domy to jest życzenie moje na nadchodzący nowy 2012 rok Quote
DONnka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Cudna panna :loveu: Czy przed kąpielą, czy po kąpieli - po prostu miodzio :):):) Suśliku, parę postów wyżej przeczytałam, że sunia na razie śpi w domu To znaczy, że Ona nie będzie domowym psem ? Quote
suślik Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 [quote name='DONnka']Cudna panna :loveu: Czy przed kąpielą, czy po kąpieli - po prostu miodzio :):):) Suśliku, parę postów wyżej przeczytałam, że sunia na razie śpi w domu To znaczy, że Ona nie będzie domowym psem ? Będzie psem podwórkowo-pokojowym. Państwo mają baaaaaaaaaaardzo duży ogrodzony teren. I szkoda by było dawać im psa domowego,który by nawet nie skorzystał z tych przestrzeni. Luna będzie miała wolny dostęp do domu i jeśli dojdzie do wniosku, że dziś woli spać w domu to będzie spała w domu. Ale ma też kojec ( nie będzie w nim zamykana ) do wyboru do koloru :) A nie wiesz jeszcze kolenej dobrej wiadomości. Hera koleżanka Luny już jutro trafia do nowego domu :) Równie fajny jak ten do którego trafiła Lunka :) P.S dobrze Cię widzieć :) Quote
Recommended Posts