unixena Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Na gore Luneczko niech ktos Cie wypatrzy Quote
suślik Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Dziękujemy za udostępnianie i podnoszenie naszej śliczności :) Może się jakiś domek znajdzie ;) Ale DT też by się przydało. Najlepiej bezpłatne . Zna ktoś może? Quote
kierownik schroniska Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Dzisiaj zabrałam jej koleżankę z ogródków działkowych też wilczurkę jest jeszcze piękniejsza zrobimy jej zdjęcia w niedzielę Isiak napisał(a):Ależ piękna smutna dama. Quote
brzośka Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 o matko! a co to się u was owczarków wszyscy pozbywają??? Quote
kierownik schroniska Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 widać wyszły z mody brzośka napisał(a):o matko! a co to się u was owczarków wszyscy pozbywają??? Quote
Ironiaaa Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Mozliwe, ze ogloszenie o Lunie szukajacej domu znajdzie sie w jednej z gazet zakladowych (whirlpool) ktora ma naklad ok. 2,5 tysiaca sztuk. To wszystko ciagle jako mozliwe ale nic pewnego, jest to oferta zaproponowana przez Pana ktorego rodzice, zastanawiaja sie nad wzieciem Luny ale ciagle brakuje im o niej informacji no i troszke odleglosc przeszkadza... Quote
suślik Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Ironiaaa napisał(a):Mozliwe, ze ogloszenie o Lunie szukajacej domu znajdzie sie w jednej z gazet zakladowych (whirlpool) ktora ma naklad ok. 2,5 tysiaca sztuk. To wszystko ciagle jako mozliwe ale nic pewnego, jest to oferta zaproponowana przez Pana ktorego rodzice, zastanawiaja sie nad wzieciem Luny ale ciagle brakuje im o niej informacji no i troszke odleglosc przeszkadza... Super ! Dziękujemy :) A jak duża jest odległość? Quote
Ironiaaa Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Wroclaw, wiec w sumie przeciwlegly koniec Polski... Quote
suślik Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Ironiaaa napisał(a):Wroclaw, wiec w sumie przeciwlegly koniec Polski... Wrocław nam nie straszny :) Może by się udało zorganizować transport łączony :) Quote
suślik Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Ironiaaa napisał(a):Przekaze :) To jeszcze dopytaj czy gdyby się decydowali jednak na naszą Lunkę to czy by się dołożyli do transportu? Bo my biedni jesteśmy aż piszczy i wsparcie by się przydało oj przydało. Quote
Ironiaaa Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Juz napisane. Jak bedziecie mieli zdjecia tej drugiej suczki ktora dzisiaj przywiezli do schronu to od razu dawajcie! Prosze Lunke obfocic ladnie i wymiziac i wydrapac! Niech sie dziewczyna w calej okazalosci pokaze nam! Quote
suślik Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Ironiaaa napisał(a):Juz napisane. Jak bedziecie mieli zdjecia tej drugiej suczki ktora dzisiaj przywiezli do schronu to od razu dawajcie! Prosze Lunke obfocic ladnie i wymiziac i wydrapac! Niech sie dziewczyna w calej okazalosci pokaze nam! Dzięki :) Fotki wstawimy, Lunę wygłaszczemy wymizamy i nową lokatorką też się zajmiemy :) Quote
DONnka Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Ło matulu, kolejna ONka :shake: Dawać mi tu foty oraz info ;) Jak będzie trzeba zrobimy wspólną akcję ogłoszeniową Ironiaa, a ten ewentualny domek dla Lunki jest sprawdzony ? Lunka na fb udostępniona :) Suśliku, poznałaś, która ciotka na fb to ja ;) Quote
suślik Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 DONnka jak mogłabym nie poznać? :) Lunę już by trzeba było ogłaszać. Ale można i wspólnie je ogłosić. W schronie jest jeszcze jeden ONek. https://picasaweb.google.com/105113637938245774208/PiesAzorZeSchroniska?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPzM0bXgpYyeew&feat=directlink Dla niego też będziemy robić ogłoszenia. Quote
Ironiaaa Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 DONka poki co ten domek nie jest nawet pewny, w chwili obecnej toczy sie debata w domu ;) Na pewno jest to domek psiolubny, ze sporym ogrodem, ludzie Ci mieli juz doczynienia z owczarkami, wiedza z czym to sie je i chetnie by z psem tez pracowali. Tyle, ze nikt nic nam jeszcze nie obiecuje. Jak tylko cos bede wiedziec to oczywiscie dam szybko znac tutaj i Agacie na fb albo skype. Quote
DONnka Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 suślik napisał(a):DONnka jak mogłabym nie poznać? :) Lunę już by trzeba było ogłaszać. Ale można i wspólnie je ogłosić. W schronie jest jeszcze jeden ONek. https://picasaweb.google.com/105113637938245774208/PiesAzorZeSchroniska?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPzM0bXgpYyeew&feat=directlink Dla niego też będziemy robić ogłoszenia. Ja bym poczekała na choć troszkę lepsze zdjęcia Lunki I ciut więcej informacji : np. czy i jak chodzi na smyczy, może zna jakieś komendy ? Na pewno wiemy jedynie, że jest PIĘKNA, ŁAGODNA I ZAGUBIONA :loveu: No i z tego, co pisałaś to przed wydaniem będzie jeszcze sterylizowana, tak ? A kiedy kończy się jej kwarantanna ? Quote
suślik Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Szczerze to bez bicia się przyznaję, że nie mam pojęcia kiedy kwarantanna się jej kończy. Poczekajmy do niedzieli to się okaże co potrafi Luna. Sądzę, że nas bardzo zaskoczy ;) Quote
kierownik schroniska Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Kwarantanna sie kończy 2.12.2011 i dopiero wtedy możemy ja wysterylizować DONnka napisał(a):Ja bym poczekała na choć troszkę lepsze zdjęcia Lunki I ciut więcej informacji : np. czy i jak chodzi na smyczy, może zna jakieś komendy ? Na pewno wiemy jedynie, że jest PIĘKNA, ŁAGODNA I ZAGUBIONA :loveu: No i z tego, co pisałaś to przed wydaniem będzie jeszcze sterylizowana, tak ? A kiedy kończy się jej kwarantanna ? Quote
suślik Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Allegro na nasze schronisko :) http://allegro.pl/show_item.php?item=1957770655 Quote
inga.mm Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 DONnka napisał(a):Ło matulu, kolejna ONka :shake: Dawać mi tu foty oraz info ;) Jak będzie trzeba zrobimy wspólną akcję ogłoszeniową Czy dołączycie moja Birmę? plizzz Quote
DONnka Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 inga.mm napisał(a):Czy dołączycie moja Birmę? plizzz To znaczy, że z dotychczasowych ogłoszeń nic nie wyszło :shake: Nie zapomnimy o Birmie :) Quote
kierownik schroniska Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 brzośka napisał(a):co tam u naszej piękności? Dzisiaj została ze swoja koleżanką z ogródków na wybiegu na całą noc ale szalały nie ma już tej czołgającej się Luny tylko dumna pani Quote
Recommended Posts