Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy za udostępnianie i podnoszenie naszej śliczności :) Może się jakiś domek znajdzie ;)
Ale DT też by się przydało. Najlepiej bezpłatne . Zna ktoś może?

Posted

Mozliwe, ze ogloszenie o Lunie szukajacej domu znajdzie sie w jednej z gazet zakladowych (whirlpool) ktora ma naklad ok. 2,5 tysiaca sztuk. To wszystko ciagle jako mozliwe ale nic pewnego, jest to oferta zaproponowana przez Pana ktorego rodzice, zastanawiaja sie nad wzieciem Luny ale ciagle brakuje im o niej informacji no i troszke odleglosc przeszkadza...

Posted

Ironiaaa napisał(a):
Mozliwe, ze ogloszenie o Lunie szukajacej domu znajdzie sie w jednej z gazet zakladowych (whirlpool) ktora ma naklad ok. 2,5 tysiaca sztuk. To wszystko ciagle jako mozliwe ale nic pewnego, jest to oferta zaproponowana przez Pana ktorego rodzice, zastanawiaja sie nad wzieciem Luny ale ciagle brakuje im o niej informacji no i troszke odleglosc przeszkadza...

Super ! Dziękujemy :)
A jak duża jest odległość?

Posted

Ironiaaa napisał(a):
Przekaze :)

To jeszcze dopytaj czy gdyby się decydowali jednak na naszą Lunkę to czy by się dołożyli do transportu? Bo my biedni jesteśmy aż piszczy i wsparcie by się przydało oj przydało.

Posted

Juz napisane. Jak bedziecie mieli zdjecia tej drugiej suczki ktora dzisiaj przywiezli do schronu to od razu dawajcie! Prosze Lunke obfocic ladnie i wymiziac i wydrapac! Niech sie dziewczyna w calej okazalosci pokaze nam!

Posted

Ironiaaa napisał(a):
Juz napisane. Jak bedziecie mieli zdjecia tej drugiej suczki ktora dzisiaj przywiezli do schronu to od razu dawajcie! Prosze Lunke obfocic ladnie i wymiziac i wydrapac! Niech sie dziewczyna w calej okazalosci pokaze nam!

Dzięki :) Fotki wstawimy, Lunę wygłaszczemy wymizamy i nową lokatorką też się zajmiemy :)

Posted

Ło matulu, kolejna ONka :shake:
Dawać mi tu foty oraz info ;)
Jak będzie trzeba zrobimy wspólną akcję ogłoszeniową

Ironiaa, a ten ewentualny domek dla Lunki jest sprawdzony ?

Lunka na fb udostępniona :)
Suśliku, poznałaś, która ciotka na fb to ja ;)

Posted

DONka poki co ten domek nie jest nawet pewny, w chwili obecnej toczy sie debata w domu ;) Na pewno jest to domek psiolubny, ze sporym ogrodem, ludzie Ci mieli juz doczynienia z owczarkami, wiedza z czym to sie je i chetnie by z psem tez pracowali. Tyle, ze nikt nic nam jeszcze nie obiecuje.
Jak tylko cos bede wiedziec to oczywiscie dam szybko znac tutaj i Agacie na fb albo skype.

Posted

suślik napisał(a):
DONnka jak mogłabym nie poznać? :)
Lunę już by trzeba było ogłaszać. Ale można i wspólnie je ogłosić.
W schronie jest jeszcze jeden ONek. https://picasaweb.google.com/105113637938245774208/PiesAzorZeSchroniska?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPzM0bXgpYyeew&feat=directlink

Dla niego też będziemy robić ogłoszenia.

Ja bym poczekała na choć troszkę lepsze zdjęcia Lunki
I ciut więcej informacji : np. czy i jak chodzi na smyczy, może zna jakieś komendy ?
Na pewno wiemy jedynie, że jest PIĘKNA, ŁAGODNA I ZAGUBIONA :loveu:
No i z tego, co pisałaś to przed wydaniem będzie jeszcze sterylizowana, tak ?
A kiedy kończy się jej kwarantanna ?

Posted

Szczerze to bez bicia się przyznaję, że nie mam pojęcia kiedy kwarantanna się jej kończy. Poczekajmy do niedzieli to się okaże co potrafi Luna. Sądzę, że nas bardzo zaskoczy ;)

Posted

Kwarantanna sie kończy 2.12.2011 i dopiero wtedy możemy ja wysterylizować

DONnka napisał(a):
Ja bym poczekała na choć troszkę lepsze zdjęcia Lunki
I ciut więcej informacji : np. czy i jak chodzi na smyczy, może zna jakieś komendy ?
Na pewno wiemy jedynie, że jest PIĘKNA, ŁAGODNA I ZAGUBIONA :loveu:
No i z tego, co pisałaś to przed wydaniem będzie jeszcze sterylizowana, tak ?
A kiedy kończy się jej kwarantanna ?

Posted

DONnka napisał(a):
Ło matulu, kolejna ONka :shake:
Dawać mi tu foty oraz info ;)
Jak będzie trzeba zrobimy wspólną akcję ogłoszeniową

Czy dołączycie moja Birmę? plizzz