malagos Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Kto takie ładne zdjecia robi?? Rewelka1 To Ty, Andziu? U mnie w domy sami fachowcy od zdjęć, a fotki do kitu, to i psy siedzą miesiącami w dt u mnie...... Quote
andzia69 Posted April 17, 2016 Author Posted April 17, 2016 Godzinę temu, malagos napisał: Kto takie ładne zdjecia robi?? Rewelka1 To Ty, Andziu? U mnie w domy sami fachowcy od zdjęć, a fotki do kitu, to i psy siedzą miesiącami w dt u mnie...... nie, nie ja...taki chłopak, który Magdzie pomaga robi zdjęcia psiaków z Rytlowa - ma dobry aparat no i umie zdjęcia robić...chociaż ... 100 razy mowiłam, żeby dorosłym psom robić zdjęcia przy człowieku - żeby było widać jaki pies jest duży...no ale se mogiem pogadać :P Quote
mar.gajko Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Devonerka, Ty mi napisz co od Ciebie ogłaszać trzeba. Jest Mami, Sara, Max. Quote
andzia69 Posted April 18, 2016 Author Posted April 18, 2016 13 godzin temu, mar.gajko napisał: O kilogramy i wysokości pytała? pandy? - panda pies ok 10-12 kg przed kolano, panda sunia - ok. 6-7 kg, do połowy łydki? taka ratlerowata budowa Nikt o nie nie zadzwonil z ogloszeń - a robiła Pasja, robiła pani Renia i robiła Agata :( A z Kaliszan to może Tuptusia i Sarę ogłaszać. Max trudny, Sara - tylko do domu z ogrodem, bez psów, Max - dla konesera i też nie dla każdego, reszta starocie albo dzikawe albo z problemami :( Beata wczoraj wydała Mami - może nie wróci :( Quote
devoner Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 7 godzin temu, andzia69 napisał: pandy? - panda pies ok 10-12 kg przed kolano, panda sunia - ok. 6-7 kg, do połowy łydki? taka ratlerowata budowa Nikt o nie nie zadzwonil z ogloszeń - a robiła Pasja, robiła pani Renia i robiła Agata :( A z Kaliszan to może Tuptusia i Sarę ogłaszać. Max trudny, Sara - tylko do domu z ogrodem, bez psów, Max - dla konesera i też nie dla każdego, reszta starocie albo dzikawe albo z problemami :( Beata wczoraj wydała Mami - może nie wróci :( Max wcale nie jest trudny to kochany pies bardzo potrzebujący kontaktu z człowiekiem i przytulak tylko potrzebuje chwili żeby zaufać,buziak rano jak wchodzę do psiarni koniecznie musi być na przywitanie.pięknie słucha,opis Klaudii jest totalnie do dupy. 1 Quote
andzia69 Posted April 18, 2016 Author Posted April 18, 2016 Beatka - to zrób może nowy :( i napisz Mariolci, które można ogłaszać Quote
mar.gajko Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 21 godzin temu, mar.gajko napisał: Devonerka, Ty mi napisz co od Ciebie ogłaszać trzeba. Jest Mami, Sara, Max. Jak wyżej, te 3 mają czynne ogłoszenia. Może jakieś nowe zdjęcia by porobiła Devonerka. Maminka poszła do domku? Gdzie? Jakiego? I który to Tuptuś wiedzieć chcę. Quote
devoner Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 1 minutę temu, mar.gajko napisał: Jak wyżej, te 3 mają czynne ogłoszenia. Może jakieś nowe zdjęcia by porobiła Devonerka. Maminka poszła do domku? Gdzie? Jakiego? I który to Tuptuś wiedzieć chcę. Mami poszła na podwórko z kojcem,ale kojec całą dobę otwarty,fajni ludzie jutro będę dzwonić. Quote
mar.gajko Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Ponieważ ja nie znam osobiście psów :) to ten Max ma ogłoszenia I Sara 1 Quote
devoner Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Mariola na pierwszej stronie Zwierzaka masz jego foty,możesz dodać w ogłoszeniach,że rewelacyjny szczurołap. Quote
mar.gajko Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 2 minuty temu, devoner napisał: Mariola na pierwszej stronie Zwierzaka masz jego foty,możesz dodać w ogłoszeniach,że rewelacyjny szczurołap. Etam, wieśniaki go do piwnicy wezmą, albo obory, żeby szczury łapał. Quote
mar.gajko Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Pandy z czyim telefonem? Na jakie miasto ogłaszały Panny te pandy? Do Dziennika puścić? Daj linka do OLX czy jakiegoś, to poczytam co tam popisałyście. Quote
devoner Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 2 minuty temu, mar.gajko napisał: Etam, wieśniaki go do piwnicy wezmą, albo obory, żeby szczury łapał. no to nie pisz,ale rewelacyjny jest w te klocki. Quote
devoner Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 38 minut temu, mar.gajko napisał: Pandy z czyim telefonem? Na jakie miasto ogłaszały Panny te pandy? Do Dziennika puścić? Daj linka do OLX czy jakiegoś, to poczytam co tam popisałyście. co do Pand to już z Anitą trza gadać. Quote
andzia69 Posted April 18, 2016 Author Posted April 18, 2016 51 minut temu, mar.gajko napisał: Pandy z czyim telefonem? Na jakie miasto ogłaszały Panny te pandy? Do Dziennika puścić? Daj linka do OLX czy jakiegoś, to poczytam co tam popisałyście. tu ich wydarzenie https://www.facebook.com/events/1236510266378008/?fref=ts ogloszenia: http://olx.pl/oferta/a-jak-zapytasz-zosi-ile-jest-2x2-8-te-psiaki-sa-dwa-CID103-IDf5fE1.html http://olx.pl/oferta/pandy-male-psiaki-szukaja-domu-adopcja-CID103-IDf4ZOj.html Quote
mar.gajko Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 28 minut temu, ewab napisał: Beata, a Hanka nie nada się dla konesera? Nie wiem, która to Hanka. Andzia daj mi zdjęcia Pand na maila, nie zmniejszone. Do Dziennika. Quote
andzia69 Posted April 19, 2016 Author Posted April 19, 2016 14 godzin temu, mar.gajko napisał: Nie wiem, która to Hanka. Andzia daj mi zdjęcia Pand na maila, nie zmniejszone. Do Dziennika. Hanka się raczej nie nada - bo czasem trzeba ją zaszczepić i może kto stracić paluszki :P Nie mam zdjęć w innym wymiarze - takie wkleił chłopak, co robił im zdjęcia :( A Hanka wygląda tak: Quote
devoner Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 22 godzin temu, ewab napisał: Beata, a Hanka nie nada się dla konesera? nada się tylko koneser musiałby w grubych rękawicach chodzić,mnie chciała czapnąć przy próbie założenia kagańca podczas szczepienia mimo sedalinu i nie mam pomysłu jakby jej obrożę założyć bez utraty rąk,ale pomalutku się dogadujemy. 1 Quote
mar.gajko Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 To niech chłopak Ci prześle, bo takich do gazety mi nie przyjmą. Quote
andzia69 Posted April 19, 2016 Author Posted April 19, 2016 22 minut temu, mar.gajko napisał: To niech chłopak Ci prześle, bo takich do gazety mi nie przyjmą. tak jest! :) a to dzisiejsze znalezisko :P sunia ok. 7-8 lg, wysokość ciut więcej niż do połowy lydki - mojej :) gończy świętokrzyski :) Quote
mar.gajko Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 Albo ja nie widzę znaleziska, albo się Andzi nie wkleiło. Quote
andzia69 Posted April 19, 2016 Author Posted April 19, 2016 3 minuty temu, mar.gajko napisał: Albo ja nie widzę znaleziska, albo się Andzi nie wkleiło. nie chciało mi przyjąć dużych zdjeć :P musiałam zdjęcie od koleżanki ściągnąć - robione telefonem Quote
mar.gajko Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 No, uszy ma fajne. Tylko coś mało puchata jest. Quote
Recommended Posts