Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kto takie ładne zdjecia robi?? Rewelka1 To Ty, Andziu?

U mnie w domy sami fachowcy od zdjęć, a fotki do kitu, to i psy siedzą miesiącami w dt u mnie......

Posted
Godzinę temu, malagos napisał:

Kto takie ładne zdjecia robi?? Rewelka1 To Ty, Andziu?

U mnie w domy sami fachowcy od zdjęć, a fotki do kitu, to i psy siedzą miesiącami w dt u mnie......

nie, nie ja...taki chłopak, który Magdzie pomaga robi zdjęcia psiaków z Rytlowa - ma dobry aparat no i umie zdjęcia robić...chociaż ... 100 razy mowiłam, żeby dorosłym psom robić zdjęcia przy człowieku - żeby było widać jaki pies jest duży...no ale se mogiem pogadać :P

Posted
13 godzin temu, mar.gajko napisał:

O kilogramy i wysokości pytała?

pandy? - panda pies ok 10-12 kg przed kolano, panda sunia - ok. 6-7 kg, do połowy łydki? taka ratlerowata budowa

Nikt o nie nie zadzwonil z ogloszeń - a robiła Pasja, robiła pani Renia i robiła Agata :(

A z Kaliszan to może Tuptusia i Sarę ogłaszać. Max trudny, Sara - tylko do domu z ogrodem, bez psów, Max - dla konesera i też nie dla każdego, reszta starocie albo dzikawe albo z problemami :( Beata wczoraj wydała Mami - może nie wróci :(

Posted
7 godzin temu, andzia69 napisał:

pandy? - panda pies ok 10-12 kg przed kolano, panda sunia - ok. 6-7 kg, do połowy łydki? taka ratlerowata budowa

Nikt o nie nie zadzwonil z ogloszeń - a robiła Pasja, robiła pani Renia i robiła Agata :(

A z Kaliszan to może Tuptusia i Sarę ogłaszać. Max trudny, Sara - tylko do domu z ogrodem, bez psów, Max - dla konesera i też nie dla każdego, reszta starocie albo dzikawe albo z problemami :( Beata wczoraj wydała Mami - może nie wróci :(

Max wcale nie jest trudny to kochany pies bardzo potrzebujący kontaktu z człowiekiem i przytulak tylko potrzebuje chwili żeby zaufać,buziak rano jak wchodzę do psiarni koniecznie musi być na przywitanie.pięknie słucha,opis Klaudii jest totalnie do dupy.

• Upvote 1
Posted
21 godzin temu, mar.gajko napisał:

Devonerka, Ty mi napisz co od Ciebie ogłaszać trzeba.

Jest Mami, Sara, Max.

Jak wyżej, te 3 mają czynne ogłoszenia. Może jakieś nowe zdjęcia by porobiła Devonerka.

Maminka poszła do domku? Gdzie? Jakiego?

I który to Tuptuś wiedzieć chcę.

Posted
1 minutę temu, mar.gajko napisał:

Jak wyżej, te 3 mają czynne ogłoszenia. Może jakieś nowe zdjęcia by porobiła Devonerka.

Maminka poszła do domku? Gdzie? Jakiego?

I który to Tuptuś wiedzieć chcę.

Mami poszła na podwórko z kojcem,ale kojec całą dobę otwarty,fajni ludzie jutro będę dzwonić.

Posted
2 minuty temu, devoner napisał:

Mariola na pierwszej stronie Zwierzaka masz jego foty,możesz dodać w ogłoszeniach,że rewelacyjny szczurołap.

Etam, wieśniaki go do piwnicy wezmą, albo obory, żeby szczury łapał.

Posted
2 minuty temu, mar.gajko napisał:

Etam, wieśniaki go do piwnicy wezmą, albo obory, żeby szczury łapał.

no to nie pisz,ale rewelacyjny jest w te klocki.

Posted
38 minut temu, mar.gajko napisał:

Pandy z czyim telefonem?

Na jakie miasto ogłaszały Panny te pandy?

Do Dziennika puścić?

Daj linka do OLX czy jakiegoś, to poczytam co tam popisałyście.

co do Pand to już z Anitą trza gadać.

Posted
51 minut temu, mar.gajko napisał:

Pandy z czyim telefonem?

Na jakie miasto ogłaszały Panny te pandy?

Do Dziennika puścić?

Daj linka do OLX czy jakiegoś, to poczytam co tam popisałyście.

tu ich wydarzenie  https://www.facebook.com/events/1236510266378008/?fref=ts

ogloszenia:

http://olx.pl/oferta/a-jak-zapytasz-zosi-ile-jest-2x2-8-te-psiaki-sa-dwa-CID103-IDf5fE1.html

http://olx.pl/oferta/pandy-male-psiaki-szukaja-domu-adopcja-CID103-IDf4ZOj.html

Posted
14 godzin temu, mar.gajko napisał:

Nie wiem, która to Hanka.

Andzia daj mi zdjęcia Pand na maila, nie zmniejszone. Do Dziennika.

Hanka się raczej nie nada - bo czasem trzeba ją zaszczepić i może kto stracić paluszki :P

Nie mam zdjęć w innym wymiarze - takie wkleił chłopak, co robił im zdjęcia :(

A Hanka wygląda tak:

27.jpg

Posted
22 godzin temu, ewab napisał:

Beata, a Hanka nie nada się dla konesera?

nada się tylko koneser musiałby w grubych rękawicach chodzić,mnie chciała czapnąć przy próbie założenia kagańca podczas szczepienia mimo sedalinu i nie mam pomysłu jakby jej obrożę założyć bez utraty rąk,ale pomalutku się dogadujemy.

• Upvote 1
Posted
22 minut temu, mar.gajko napisał:

To niech chłopak Ci prześle, bo takich do gazety mi nie przyjmą.

tak jest! :)

a to dzisiejsze znalezisko :P sunia ok. 7-8 lg, wysokość ciut więcej niż do połowy lydki - mojej :) gończy świętokrzyski :)

12991084_1551810285113378_3911150127355200472_n.jpg

Posted
3 minuty temu, mar.gajko napisał:

Albo ja nie widzę znaleziska, albo się Andzi nie wkleiło.

nie chciało mi przyjąć dużych zdjeć :P musiałam zdjęcie od koleżanki ściągnąć - robione telefonem