Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
7 godzin temu, jankamałpa napisał:

A o  Merry  nikt nie pytał? Prawiłam trochę ogłoszenia i wyróżniłam na Morusku ją i Dżette.

u mnie cisza totalna niestety.

• 3 weeks later...
Posted

Mam serdeczną prośbę, tak po znajomości...: Prosimy o głos na Tomka, jako Osobowość Roku 2017, konkurs Tygodnika Ostrołęckiego. SMS o treści TOL.4 pod nr 7235

Posted
Dnia 17.02.2018 o 11:46, malagos napisał:

Mam serdeczną prośbę, tak po znajomości...: Prosimy o głos na Tomka, jako Osobowość Roku 2017, konkurs Tygodnika Ostrołęckiego. SMS o treści TOL.4 pod nr 7235

Tak po znajomości  zagłosowałam  :)

Posted
6 godzin temu, jankamałpa napisał:

Tak po znajomości  zagłosowałam  :)

Dziękuję :) Tomek jest rzeczywiste społecznikiem, sołtysem, lekarzem wet. i po prostu dobrym człowiekiem :)

Posted
1 godzinę temu, jankamałpa napisał:

Taka cisza na wątku- nic się nie dzieje, czy wszystkie psiaki już w swoich domkach?

niestety nie za to doszła kolejna bida pitbull na maxa zagłodzony,rok stał na łańcuchu.

Posted
19 godzin temu, jankamałpa napisał:

Z moich ogłoszeń nie ma odzewu, ale ja z uporem maniaka je odświeżam. Wyróżniałam na OLX Dżettę, Merry i Pippina. Jutro wyróżnię jeszcze na Morusku. 

Dzieki Janka :) Dzisiaj Dżetta pojechala do Wieliczki do Arwetu. Pan doktor widział filmik jak ona chodzi jak byli z owczareczką i powiedział, ze coś jest chyba nie tak, bo nie powinna kuleć :(

Posted

Mam zapytanie odnośnie Tobisia. Czy ktoś  może odpowiedzieć na pytania: 
1. Jak wyglada u niego korzystanie z kuwetki?
2. Jest kotem energicznym czy raczej spokojnym?
3. Czy moje miejsce zamieszkania (50 km od Kielc) byłoby przeszkodą w przygarnieciu kociaka? Czy byłaby możliwość, aby ktoś przywiózł mi kociaka w wyznaczonym terminie, a ja pokryłaby koszty transportu?
4. Ile kotek ma lat?
5. Mieszkam w bloku, czy kot jest niewychodzacy?
6. Od 9 do 13 jestem w pracy, czy kociak może sam zostawać w domu na ten czas bez większych histerii?

Prosiłabym także o więcej zdjec kocurka :p pozdrawiam

Posted
22 minuty temu, jankamałpa napisał:

Mam zapytanie odnośnie Tobisia. Czy ktoś  może odpowiedzieć na pytania: 
1. Jak wyglada u niego korzystanie z kuwetki?
2. Jest kotem energicznym czy raczej spokojnym?
3. Czy moje miejsce zamieszkania (50 km od Kielc) byłoby przeszkodą w przygarnieciu kociaka? Czy byłaby możliwość, aby ktoś przywiózł mi kociaka w wyznaczonym terminie, a ja pokryłaby koszty transportu?
4. Ile kotek ma lat?
5. Mieszkam w bloku, czy kot jest niewychodzacy?
6. Od 9 do 13 jestem w pracy, czy kociak może sam zostawać w domu na ten czas bez większych histerii?

Prosiłabym także o więcej zdjec kocurka :p pozdrawiam

Przesłałam pytania do dt Tobisia. Jak dostanę odpowiedź, wkleję.

Posted
3 godziny temu, jankamałpa napisał:

Czekam. 

Przeklejam odpowiedź od p. Małgosi - dt Tobisia:

Kot jest niewychodzący i dlatego balkon i okna muszą być zabezpieczone. Jest radosnym i wszędobylskim kotem. Korzysta z kuwety. Ma Ok 2,5 roku. Miejsce zamieszkania nie ma znaczenia ale obowiązuje wizyta pa i podpisanie umowy adopcyjnej. Nie wiem gdzie ta pani mieszka ale jeżeli domek okaże się dobry to będę organizowała transport. Czy pani Ka inne zwierzęta, głównie chodzi o koty i czy w domu są małe dzieci?
Posted
3 godziny temu, ewab napisał:
Przeklejam odpowiedź od p. Małgosi - dt Tobisia:

Kot jest niewychodzący i dlatego balkon i okna muszą być zabezpieczone. Jest radosnym i wszędobylskim kotem. Korzysta z kuwety. Ma Ok 2,5 roku. Miejsce zamieszkania nie ma znaczenia ale obowiązuje wizyta pa i podpisanie umowy adopcyjnej. Nie wiem gdzie ta pani mieszka ale jeżeli domek okaże się dobry to będę organizowała transport. Czy pani Ka inne zwierzęta, głównie chodzi o koty i czy w domu są małe dzieci?

Pani odpisała :Mam jedynie rybki :D Malych dzieci nie ma, mam 14-letnią córkę

Posted
17 godzin temu, jankamałpa napisał:

Pani odpisała :Mam jedynie rybki :D Malych dzieci nie ma, mam 14-letnią córkę

Pani pyta także na czym polega wizyta PA.Mogłabym się dowiedzieć na czym polega wizyta poadopcyjna?

Posted
9 godzin temu, jankamałpa napisał:

Pani pyta także na czym polega wizyta PA.Mogłabym się dowiedzieć na czym polega wizyta poadopcyjna?

Podałam Pani numer kontaktowy i poprosiłam aby zadzwoniła i o wszystko zapytała. Ciekawa jestem czy zadzwoni.

• Like 1
Posted
Dnia 6.03.2018 o 18:18, jankamałpa napisał:

Podałam Pani numer kontaktowy i poprosiłam aby zadzwoniła i o wszystko zapytała. Ciekawa jestem czy zadzwoni.

nikt nie dzwonił niestety :(